Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 004
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 155
Не бих обобщавала така за нашите възрастните. Помагам на  кварталния пенсионерски клуб, имат си всякакви групи, група по четене, група по ръкоделие, спортна група, певческа група и т.н. Водят си доста активен живот според интересите и възрастта си. По селата и по вилите за какво им е спорт, отглеждането на градините  и селскостопанската работа да не е лека за един възрастен човек.

Често ходя във "Вкусното кебапче" до телевизията. Grinning Половината от клиентелата е 70+. Нагласени, изтупани,  пораснали заедно със заведението, което се отнася с необходимото уважение към тях. Софийските зози и бохеми, няма да се опънат да тичат по парковете, остаряват по начина, по който са си избрали и им харесва. Това е все едно да очаквате някоя италианска матрона, френска интелектуалка и т.н да го прави. Когато го правят, то е в уединение и не се асоциират с това, не го приемат като нещо свръх и необичайно, което правят, за да го изтъкват.

П.С. Хората и нациите са различни, идентичността на личност и нация е комплекс от много неща, а не просто видяно по улиците.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 10:19 от zari65

# 1 156
  • София
Разкошен цвят 😍
...и обувките

Аууу, чепиците са страхотни! Усещам как съвсем скоро ще изтрещя и ще се сдобия с подобни. А хич не ми е добре на краката от тях.
Един приятел ми се смее на слабостта към лилавото - било цветът на психично болните Rolling Eyes

# 1 157
Льоня, такъв модел са супер, ултра удобни 😘
Ще се родиш в такива, а и стоят страхотно с дълги и широки дънки/панталони.

Нямам ги, но много ги искам 🙃

А за лилавото, ах....толкова и разбира човекът🤣
с приятелка, без да се уговаряме си купихме лилави панталони и поло. Обожавам лилаво

# 1 158
  • София
Льоня, такъв модел са супер, ултра удобни 😘
Острите върхове са смърт за стъпалата ми. Токчетата не ме притесняват.

# 1 159
  • Sofia
Един приятел ми се смее на слабостта към лилавото - било цветът на психично болните Rolling Eyes

Не е разбрал правилно. Според изследвания за влиянието на цветовете върху психиката , лилавия цвят действа успокояващо на душевно болните.
Това обаче не значи, че всеки,  който харесва лилаво е психо.

# 1 160
# 1 161
Не знам някога лилавото да е бил
цвят на луди.
Кадрите от DWP 2 с Ан Хатауей- не, тази мода ми е ужас и не искам да се връща( говоря за последните две снимки с кафявите якета и каубойските ботуши).
В момента ми е много комфортен модният вятър- на рокли, поли, елегантни обувки, много женственост.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 11:15 от ДХ3

# 1 162
Привет, дами, завърнах се аз към цивилизацията, след малко слизам и за тренировка, от седмица насам не съм правила нищо, отсега предусещам мускулната треска утре.
По темата за модния вятър - успяхте ли да възприемете и съответно носите модата на чорапи до средата на прасеца, заменили тези, до глезена - носени с маратонки? Мисля, че само Ал съм виждала така по снимки. Аз още не, признавам си, явно съм по-ригидна в това отношение.

# 1 163
Чорапи както го описа, Моме, никога няма да нося.Това не е към моя натюрел.

# 1 164
  • В морето
Аз лично не нося чорапи, на които им се вижда края, освен ако не се събуя/съблека, зависи от кой тип са, и с маратонки не нося такива, които се виждат.

# 1 165
  • Sofia
На Ал стоят много красиво.
Аз не бих носила.

Търся си колие и се оказа сложно. Не искам висулка на синджир, не искам и верижка въобще, а нещо с елементи. Сигурно не е модерно сега и не откривам подобни в България.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 11:42 от Karen

# 1 166
  • София
Умирам за точно тази мода, тесни дънки, каубойски ботуши и кожено яке/сако. Много ми отива на мен и нося. Което ми напомня, че мислех да си изхвърля каубойките ботуши, защото са вече много стари, но все пак не го направих. Може пък да има повод да ги извадя.
Лилаво, освен ако не е ярко, не ми отива на тена.

# 1 167
На Ал стоят много красиво.
Аз не бих носила.

Търся си колие и се оказа сложно. Не искам висулка на синджир, не искам и верижка въобще, а нещо с елементи. Сигурно не е модерно сега и не откривам подобни в България.

Скрит текст:

Тук надниквала ли си

https://www.hugasian.bg/

# 1 168
  • Ямбол
Аз понеделнично пак си вися в Надежда.

Не съм от най-спортните натури, честно казано. Нещо от време на време за тонус и разтягане, колкото да ми успокои препускащите мисли в главата ми е достатъчно.

Лилаво обожавам и нося. И съм шантава 😆; ама готино шантава, както отбелязват скъпи на сърцето ми хора 🙃.
И чорапи обичам - къси, дълги, шарени, лъскави, да се виждат, да не се виждат, всякакви и всякак. Последно си взех ей тия зебри:

И не съм обърнала внимание дали ми отиват 😅. И на мерките си не обръщам внимание. Преди 5 месеца изхвърлих батериите на кантара и разкарах този стрес от главата си.

Ама всекиму - своето си; не се бъркам в чужди избори и се старая да не ги критикувам.

# 1 169
Търся си колие и се оказа сложно. Не искам висулка на синджир, не искам и верижка въобще, а нещо с елементи.

Скрит текст:
Приятелка си купи точно такова, ще питам от къде е.

Karen, допълвам - от златарски магазин в Созопол.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 12:01 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт