Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 503
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
Кумата ми си хареса едно бебешка люлка за куклите на малката и пратих мъжо да я купи.

# 46
Драги съфорумки, аз тържествено се оттглям от тези срещи, щот Мъ юркате Crossing Arms Crossing Arms
Нимче, аз днес резнах пръстчето на Шоп и изкупвах вина, чудя се какво да и направя на Симонка та да я дундуркам 15 минути newsm78

На кой Шоп, ма???????

Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Аууууууу грешка ма сестро Hug Hug Малииииии пак ще изкупвам вина smile3514 Ам....шта разхождам в Кърджали.....

# 47
Най-накрая намерих креватчето,което купихме за малката . Ето го :

# 48
Супер е, чак ми се прииска да се сгуша в него  Grinning

# 49
Супер е, чак ми се прииска да се сгуша в него  Grinning

Няма да се събереш,ама пробвай все пак..

# 50
Хайде и аз да се включа в новата темичка! Да се отчетем - днес бяхме на консултация и се оказа, че госпожицата е натежала с още 1,3кг през последния месец и така в края на втория месец тя си удвои теглото при раждането! Е, ящна ми е, какво да я правя.......... Кой ли мъж ще ми я вземе такава Twisted Evil?
А от антибиотика на Вики в изпражненията й се появи слуз (поне според педито е от това, въпреки че тя слуз си имаше и преди това, ама сега е в по-големи количества). Та за тази цел ми изписа едно прахче - Ентерол. Някой от вас да го е давал на чавето? Някакви наблюдения и мнения?

# 51
  Мимоза 2,честито ви удвояване на тегло!
  Ентерол-това е прахче против диария.Не съм го давала на бебето си,но съм го пила аз самата,след като получих катастрофична cry диария,последвала от лечението с антибиотик Аугментин.
  ефекта беше много бърз! Simple Smile

# 52
Селма, малката пие точно Аугментин и педито ме предупреди да очаквам диария, но, както вече казах, Вики няма диария, а само доста слуз. Просто не знам това лекарство на такова малко бебе......... Ох, писна ми вече - само тъпча детето с боклуци. Сега заради това наддаване (1,320кг първия месец и 1,300 кг сега), педито ни увеличи Вигантола на 8 капки и ни изписа ампули калций за костите.

# 53
  • София/Варна
Селма, малката пие точно Аугментин и педито ме предупреди да очаквам диария, но, както вече казах, Вики няма диария, а само доста слуз. Просто не знам това лекарство на такова малко бебе......... Ох, писна ми вече - само тъпча детето с боклуци. Сега заради това наддаване (1,320кг първия месец и 1,300 кг сега), педито ни увеличи Вигантола на 8 капки и ни изписа ампули калций за костите.

Точно наличието на слуз е един от признаците за наличие на диария при малките бебчета.
Колкото до капките с витамин Д ... не са ли малко множко 8? Как върви затварянето на фонтанелата? Оги верно наддава само с по килце, но от началото си е на 2 капки.

# 54
  • София

Аз на твое място ще търся още един педиатър... Нека 2-ма ти кажат, че 8 капки са ОК и чак тогава давай. Много са, обаче. Предозирането е опасно.
Трябваше и за антибиотика да питаш втори лекар.
И калция ме съмнява.......

# 55
И на мен ми се струват повечко тези капки...Потърси още едно мнение
Ние отиваме днес на консултация да видим как наддаваме, че ми се струва, че ми е финна момата.
Мими, леглото е жестоко, моята щерка има подобно и много си играе с него. Ами тъй де след една година и завещавам сестра и и да си има опит детето Mr. Green Mr. Green

# 56
И ние днес ще ходим при педито, ще ни слагат и ваксина, мисля пентаксим да сложа.

Вчера бях в университета и се разбрах с преподавателите за изпитите, ама никой не прояви милост към мен. Програмата ми се оказва доста тежка и ще викам свеки да идва, по скоро ще я вземем като отидем за празничните дни.

# 57
И ние днес ще ходим при педито, ще ни слагат и ваксина, мисля пентаксим да сложа.

Вчера бях в университета и се разбрах с преподавателите за изпитите, ама никой не прояви милост към мен.

Не си вложила достатъчно чар smile3534

# 58
  • София
Галя, при нас е същата работа. Да не кажа, че някой нарочно правят проблеми  като им кажеш, че имаш бебе. #Cussing out  Ами всъщност прави са хората. Какво като имаме деца, щом сме преценили, че ще се справим с двете неща...сега ще трябва да се справим. Никой не ни е длъжен. Преди много се ядосвах, сега разбирам гледната им точка.

# 59
Позволете да по4ерпя, днес имам рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт