Висше образование и студенти в БЕЛГИЯ - тема 2

• 25 918
  • 515
  •   2
Отговори
# 510
  • София
На Дженерали беше - включва здравна застраховка, правна помощ и загуба на багаж при пътуване. За студент, за обучение се води. Може да разиграете на сайта различни дати и различни покрития.
Не я е ползвала дъщеря ми.

# 511
  • софия
Някой пролзвал ли епревозвач за багаж, да препоръча изпитан?
С две ръце: Георги Райков GSM1:  +32 (0) 488 400 802, GSM2: +359 (0) 898 429 971, e-mail: gr_speedmover@yahoo.com,  http://www.gr-moving.eu/
https://www.bg-mamma.com/?topic=845436

# 512
  • София
Благодаря  ви, Sunny bunny и zvаnchе.

# 513
Здравейте!
Аз не разбирам - след като със ЕЗОК може да се направи регистрация в техен фонд и придобива всички права, които един белгиец има (доколкото разбирам), това не е ли достатъчно? Покрито ще е всичко спешно и основно, а за другото, както беше писал някой, ще се действа, като се прибира синковецът в България...  Какво например покрива направена допълнителна застраховка, което няма да е покрито, и би било фатално?
Весело и прохладно лято на всички инак!!! Simple Smile

# 514
  • Varna
Здравейте!
Аз не разбирам - след като със ЕЗОК може да се направи регистрация в техен фонд и придобива всички права, които един белгиец има (доколкото разбирам), това не е ли достатъчно? Покрито ще е всичко спешно и основно, а за другото, както беше писал някой, ще се действа, като се прибира синковецът в България...  Какво например покрива направена допълнителна застраховка, което няма да е покрито, и би било фатално?
Весело и прохладно лято на всички инак!!! Simple Smile
Доколкото разбирам нищо повече не дама от ЕЗОК, единствено за регистрацията в общината искат застраховка за целия период - т.е. 1 година. За това трябвало да е валидна от септември до септември. Не е нужно да е от 1 септември, а просто от септември... Понеже дъщеря ми заминава в началото но месеца трябва да си я вземе преди това. Не знам, ако е валидна до по-рано дали може да се направи друга само за оставащите месеци или ще искат за 12 месеца застраховка направо. Но това е ново изискване от тази година и предполагам, че и момичетата които вече са минали по този път няма да могат да отговорят.

# 515
И аз се чудя над този казус.Дъщеря ми има карта на ЕЗОК с валидност до юли 2027. Дали ще може да се регистрира в общината, или трябва да чакаме началото на учебната година, да и обяснят как да направи застраховка в техен фонд и тогава да се регистрира. Мъгла ми е.

Общи условия

Активация на акаунт