Медицински университет - Тема 4

• 60 821
  • 738
  •   2
Отговори
# 75
  • БУРГАС
Няма решителни Simple Smile, момичето чака, но дано се реши сама да задейства.

без интервю няма да се задейства!

имайте предвид, че може да ви снимат в гръб, да ви преправят гласа, изобщо не е нужно да се идентифицирате.
[/quote

Да, така ми каза, за 1 минута ми трябва някой, за да можем да влезем в университета. Не сме вика радио, трябва ни на живо, може и чрез вайбър. Анонимно каза не.

# 76
  • София
резултатите от изпита по биология в МУ София излязоха

# 77
И биологията в му Варна излезе

# 78
Има ли шанс за прием в МУ София момиче с бал 39.32

# 79
  • София
В четвъртък ще се разбере.

# 80
В имейла пише, че преди нея по биология има 80 човека

# 81
В имейла пише, че преди нея по биология има 80 човека
Това е ново, а дали е за всички кандидатстващи тази бройка или е разделено по пол?

# 82
Няма разделение по пол, общо от явилите се

# 83
  • София
И дали е само за този изпит или включва и предварителния. Щото, ако не го включва, не е много информативно.

# 84
Предният път нямаше класация, логично е това да е от двата. Ще разберем скоро.

# 85
Мисля, че е само от редовния, но не са много като общ брой. дано се запазят баловете от миналата година

# 86
Здравейте, имате ли някаква идея в София разписването на теми трябва ли да е стриктно по изречения и абзаци както в учебника. Чувала съм ,че намаляват много от оценката когато не е буквално назубрено абзац по абзац. Дали това, че се подготвям главно по учебниците за Пловдив намалява шансовете ми? Моля някой, ако е наясно с нещата да ми отговори, защото това е голямо притеснение за мен. Благодаря!

# 87
Здравейте, имате ли някаква идея в София разписването на теми трябва ли да е стриктно по изречения и абзаци както в учебника. Чувала съм ,че намаляват много от оценката когато не е буквално назубрено абзац по абзац. Дали това, че се подготвям главно по учебниците за Пловдив намалява шансовете ми? Моля някой, ако е наясно с нещата да ми отговори, защото това е голямо притеснение за мен. Благодаря!

Дословно, със запетайките.
И човешкия фактор - зависи кой го проверява.
Момиче в Пловдив изкара 6.00, в София имаше 4.75.

# 88
Дъщеря ми ми каза, че хора, ходещи на олимпиади по биология са изкарали 4-ки на изпита, въпреки че - цитирам нейни думи- ‘знаят страшно много и не ми се вярва да са пропуснали отделни критерии, но знам, че никой от тях не се е занимавал да зубри едно към едно’.+ днес ми каза, че на предварителния е написала всичко, но с доста изречения, които ‘не са както в учебника’ (но са верни), а на редовния е пропуснала цял абзац, но всичко друго й е едно към едно и има еднакви оценки. Може това, което казва въобще да не е вярно, но е най-добре да се погледнат темите. Като цяло в повечето учебници пише почти еднакви неща, тъй че това няма да усложни толкова учебния ти процес Simple Smile

# 89
За олимпийците е вярно.
Ученик от НПМГ със златен медал от национален кръг по биология и медал от международната олимпиада! С оценка 4.30 нещо такова по биология на предварителния изпит.
На редовен изпит не отиде, защото международната олимпиада съвпадаше с изпита, имаше драма тогава с датите нещо.
Та в крайна сметка използва медала от олимпидата приравнен на 6.00 за вход.

Общи условия

Активация на акаунт