Медицински университет - Тема 4

• 60 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Семестриална такса и имената на студента.

# 226
Здравейте,
какво основание за плащане пишете, когато превеждате парите за семестриалната такса към Медицински факултет София.
Благодаря!

Само да кажа, защото ние не знаехме (а и доста други деца на опашката), че банковата сметка на факултета е различна от тази на университета, а вярната сметка е в ОББ (по спомен) на самия фскултет. Не трябва да се превежда към БНБ.

# 227
  • до морето
Цялата година ли се заплаща или първи семестър?

# 228
Само първия семестър.

# 229
  • Сандански
Здравейте,
какво основание за плащане пишете, когато превеждате парите за семестриалната такса към Медицински факултет София.
Благодаря!

Само да кажа, защото ние не знаехме (а и доста други деца на опашката), че банковата сметка на факултета е различна от тази на университета, а вярната сметка е в ОББ (по спомен) на самия фскултет. Не трябва да се превежда към БНБ.

За Медицински факултет сметката е тази:
Банкова сметка на Медицински факултет към МУ – София за плащане на семестриална такса :

Юробанк България АД                                          Eurobank Bulgaria AD

IBAN: BG 63 BPBI 7940 3163 9822 01               IBAN: BG 63 BPBI 7940 3163 9822 01

BIC код: BPBIBGSF                                                   BIC: BPBIBGSF

# 230
Здравейте,
дали някой може да ми каже минималния бал на платено обучение за Дентална медицина в МУ за 2024, 2023, 2022?

# 231
  • София
Записахме се, бяхме от най-нетърпеливите сутринта Blush
Сметката на Мед. факултет е в Юробанк, плаща се 600 лв , за първия семестър.
Ето ги необходимите документи: https://medfac.mu-sofia.com/novini/zapisvane-za-prvo-klasirane/
От предпоследния линк най-долу могат да се разпечатат необходимите декларации и бланки и да се попълнят.
П.П. Снимките НЕ трябва да са 6/4 см, както пишеше в някои по-стари публикации, а в актуалната не е уточнено. Трябва да са нормален паспортен формат.

# 232
  • София
Много ми стана мъчно за приятелката на дъщеря ми. С бал 37.25 не успя за обща медицина. Дали има някакъв шанс на по-следващи класирания?

# 233
Джина, в кой университет е това?
Ако е в МУ София, опасявам се, че няма шанс, защото това означава да падне бала с две единици, което в МУ не се случва.

Но да не се отчайва, ще пробва догодина пак, ако тая година не стане. С такъв успех явно има добри познания, още малко ще натисне и ще се получи.

Но ако не е кандидатствала в СУ, може с тези оценки да кандидатства за допълнителния прием септември там, мисля че има големи шансове.

# 234
  • София
Благодаря за отговора. Толкова ми е мъчно, че не можах истински да се зарадвам на нашият прием...Само в СУ кандидатства, само една специалност.

# 235
В МУ София ли е кандидатствала или СУ медицина? За МУ София шанс няма , за СУ може би. За толкова много учене винаги трябва да има резервен план, Плевен, Пловдив, Варна , Стара Загора.
С едно единствено желание може много лесно да увиснеш.

# 236
Джина, в кой университет е това?
Ако е в МУ София, опасявам се, че няма шанс, защото това означава да падне бала с две единици, което в МУ не се случва.

Но да не се отчайва, ще пробва догодина пак, ако тая година не стане. С такъв успех явно има добри познания, още малко ще натисне и ще се получи.

Но ако не е кандидатствала в СУ, може с тези оценки да кандидатства за допълнителния прием септември там, мисля че има големи шансове.
Тази година дали ще има допълнителен прием в СУ, медицина? Това как се решава, и дали от сега се знае? Аз не видях да има информация на този етап.

# 237
  • София
Ще има, ако останат свободни места. Няма как да се знае от сега.

# 238
Излязоха ли оценките или класиране от МУ Пловдив

# 239
Здравейте, искам да кандидатствам за зъботехник в гр. Варна. Видях, че в университета се провежда курс по моделиране на зъби, но аз съм от Бургас. Въпросът ми е: има ли някой, който да дава уроци по моделиране и да подготвя кандидат-студенти за Медицински университет (колеж) – Варна?

Общи условия

Активация на акаунт