Медицински университет - Тема 4

• 60 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
При момичетата какво е положението?

# 481
Мъже
1 кл ДП 32.71
2 кл ДП 22.13

1 кл платено 23.93
2 кл няма новоприети

За платено е по-висок бала от държавна поръчка Joy

При платеното няма квоти, това от МУ Варна ли е?

# 482
Мъже
1 кл ДП 32.71
2 кл ДП 22.13

1 кл платено 23.93
2 кл няма новоприети

За платено е по-висок бала от държавна поръчка Joy

При платеното няма квоти, това от МУ Варна ли е?

Има квоти. Софийски университет.

# 483
Интересно, може да няма право на ДП

# 484
ВЯРНО ли е че: Лекар без специалност няма право да изписва медикаменти, да поставя диагноза и да променя терапията...

# 485
Имате ли информация, за платен прием в МУ СОФИЯ  има ли квоти или се гледа само бал.

# 486
Имате ли информация, за платен прием в МУ СОФИЯ  има ли квоти или се гледа само бал.
Само бал е там

# 487
  • до морето
Някой може ли да каже къде да видя класирането на Бургаския университет. Виждам, че са излезли оценките от изпитите както и резултат на първо класиране, но никъде няма цялото класиране с баловете. Синът ми има висок бал за момче, такъв който му стига за всички други университети без МУ-София. Учудих се, че пише  , че не е приет. Никъде в сайта обаче не виждам класирането по балове.

EDIT: много странно , но вече в профила му под 1во класиране изречението, че не е приет на това класиране изчезна и сега пише - Очаквайте класиране! 3 пъти го видяхме, че пишеше, че не е приет.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 09:59 от next

# 488
  • Пловдив
EDIT: много странно , но вече в профила му под 1во класиране изречението, че не е приет на това класиране изчезна и сега пише - Очаквайте класиране! 3 пъти го видяхме, че пишеше, че не е приет.

Според обявеното в сайта им, в Бургас се очаква днес 1 класиране.

Скрит текст:
Първо класиране   23.07.2025 г. (след 16 ч.)
Записване на приетите студенти   24.07. – 28.07.2025 г.
Второ класиране   29.07.2025 г. (след 16 ч.)
Записване на приетите студенти   30.07 – 31.07.2025 г.
Трето класиране   01.08.2025 г. (след 16 ч.)
Записване на приетите кандидат-студенти   04.08. – 05.08.2025 г.

# 489
  • до морето

Разбирам! Съжалявам, че не направихме скрийншот , но в рамките на час излизаше инфо, че не е приет. Явно е някакъв бъг или грешка или просто са въвеждали данни и е излязло това, което после ще излезе.

# 490

Разбирам! Съжалявам, че не направихме скрийншот , но в рамките на час излизаше инфо, че не е приет. Явно е някакъв бъг или грешка или просто са въвеждали данни и е излязло това, което после ще излезе.

Миналата година на приятел на дъщеря ми, изписа първо  "приет сте специалност "Медицина", после е изчезнало и е изписало "Очаквайте класиране", по- късно пак  "приет сте специалност "Медицина".
Рефрешвайте, но мисля, че няма да сте приети на първо класиране. Стискам палци да не съм права.

# 491
В Бургас баловете изобщо не са ниски, особено на първо класиране. Все пак там се кандидатства само за 10-11 места за съответния пол. Вече на второ падат значително, както навсякъде.

# 492
  • до морето
Ако някой вижда класирането от днес за Бургас моля да го даде тук. Не виждам никакво класиране, нито балове, нито бройки. Единственото, което се вижда е - не приет , дори и балът му не се вижда. Меко казано е странно да не се публикува класиране.

# 493
Голяма тайна ще се окажат баловете в Бургас. Поне някой приет няма ли да се похвали с какъв бал е влязал.

# 494
  • до морето
Сега се появи надпис - резерва- , което не знам какво точно трябва да значи. Синът ми вече е записан в София, но от известно време много ме съмняват нещата тук в Бургаския и това “класиране” от днес е направо обидно.
Пълна потайност - нито си виждаш бала, нито къде се намираш в цялото класиране… нищо.
 Някой има ли представа дали са законово задължени да показват класирането или могат така да пишат лично и тайно на всеки кандидат в профила му дали е приет или не.

Общи условия

Активация на акаунт