12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 188
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Аз реших, че след като завършиха още празнувате, а то просто съм изтървала темата Joy
Честито на записалите се, аз чакам класиране утре.

Ази, и аз знам за няколко такива случаи. Явно е често явление.

# 541
  • у дома...
И при нас пътуванията предстоят. Чакам я да ми каже плановете си. Но при всички положения вече черпя челен опит от Air. С дружка мислим да повторим миналогодишното размазване. Девойката, ако иска, да заповяда. Подозирам, че ще поиска Grinning

# 542
  • София
Утре топим краката в солената вода ние. Студентът заслужава, че не се знае дали няма да почва работа и това да му е.
Скрит текст:
Много щеше да ми е весело на мен, ако от септември не започвах отново 1ви клас и така още 12 години зор. И все пак, двамата от трима избутани, 2/3 съм я свършила.

# 543
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние вече направихме едно море, чакахме 7-класничката да приключи и газ към моренцето.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 10:24 от gadamer

# 544
  • у дома
Някой сети ли се да попита в ТУ и тази ли год ги осигуряват здравно от самото записване като миналата?

# 545
  • София
Някой сети ли се да попита в ТУ и тази ли год ги осигуряват здравно от самото записване като миналата?
На сина му са му казали, че ги осугуряват, да. Но ако започне работа трябва да ги уведоми в срок от 7 дни. Всъщност ако не ги уведоми, какво?

# 546
И ние ще се записваме в ТУ София. Засега за 10-ти. Че пак е с някакъв ужасен вирус. Понеже сме отдалече, може ли да ме ориентирате как е с паркирането около университета. Явно ще трябва платен паркинг щом отнема над 4часа.

# 547
  • София
И ние ще се записваме в ТУ София. Засега за 10-ти. Че пак е с някакъв ужасен вирус. Понеже сме отдалече, може ли да ме ориентирате как е с паркирането около университета. Явно ще трябва платен паркинг щом отнема над 4часа.
По принцип не е зона и може да се намери място. Може да е не е точно преди корпуса на съответния факултет, но все на 200-300м ще паркирате.

# 548
  • Благоевград
Останах с впечатление за лек хаос при записванията в ТУ- София.
На дъщеря ми й отне около 3  часа. Безумно е.
В кой факултет?

# 549
Аз реших, че след като завършиха още празнувате, а то просто съм изтървала темата Joy
Честито на записалите се, аз чакам класиране утре.

Ази, и аз знам за няколко такива случаи. Явно е често явление.
Руми, резултатите за приема излязоха току- що🙂

# 550
Да, видя и аз. Приета е.

Само, че в момента лежи вкъщи с почти 40 градуса и хич май и не разбра какво ѝ казах Blush
Да минава този вирус и ще се записваме.

# 551
  • Стара Загора
Наборът добре си почива Simple Smile
Беше на нощен преход, сега е на море с нас, утре се прибира, защото в четвъртък ще пътува за София за да се запише с цялата си тайфа. В събота качва връх Ботев и после отиват за седмица на море компанията
Въобще…. Всичко е кОпон на макс!
Днес подадохме и желанията на малкия син!
Понеделник чакам класиране и там и ще видим - дали ще отдъхвам или ще продължавам борбата Simple Smile

# 552
някой записвал ли се е в ТУ - ФПМИ, има ли опашки? Дали са споменали ще има ли "Анализ на данни" тази година?

# 553
  • София
Кои резултати са излезли току що?

# 554
  • Отвъд алеята зад шкафа
НБУ

Общи условия

Активация на акаунт