12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 175
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Явно зависи от факултета, на моят син му отне два часа. ТУ, КСТ.

Прибързано се изказах - още чакали финалното записване, а работното време било до 16,30 ч. Имало много хора пред тях и даже почват да се съмняват, че ще успеят. Пътуват от Пловдив, дано не ги накарат отново да ходят утре

А някой има ли пресни отзиви за общежитията на ТУ?

Над 4 часа са изкарали в ТУ, за да се регистрират? Леле ужас - дано успеят преди края на работното време.

# 526
Явно зависи от факултета, на моят син му отне два часа. ТУ, КСТ.

Прибързано се изказах - още чакали финалното записване, а работното време било до 16,30 ч. Имало много хора пред тях и даже почват да се съмняват, че ще успеят. Пътуват от Пловдив, дано не ги накарат отново да ходят утре

А някой има ли пресни отзиви за общежитията на ТУ?

Над 4 часа са изкарали в ТУ, за да се регистрират? Леле ужас - дано успеят преди края на работното време.
Аз се надявам да успеят да се запишат преди края на първия семестър все пак..

# 527
Да бързат да се записват докато още има места, че току-виж заразата от СУ плъзне и натам и решат междувременно да сменят я бройки, я такси. Laughing

# 528
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Останах с впечатление за лек хаос при записванията в ТУ- София.
На дъщеря ми й отне около 3  часа. Безумно е.

# 529
  • Пловдив
Току-що са приключили - от 11 ч. бяха там... 2 човека, 2 различни факултета

# 530
Някой виждал ли е план-приема на ТУ? За пореден път ровя в сайта и никъде не успявам да го намеря. А много ми се иска да видя колко са бройките за специалността на синковеца.

# 531
Ааа Ами аз се оплаках от бавното записване в УАСГ, ама то навсякъде е така.
А как ли па няма да гледам отсъствията и успеха му, ай моля ви се. Тука минавам в отбора на Air вече.

# 532
  • София
Тя къде изчезна?Май не се е включвала скоро...

# 533
Ми културна работа УНСС, даже съобщение има, че резултатите са излезли, срокът за записване....

# 534
  • у дома...
А как ли па няма да гледам отсъствията и успеха му, ай моля ви се. Тука минавам в отбора на Air вече.
Шегувам се, Хепи.

# 535
Air ли, пътува жената, можем само да й завиждаме Simple Smile

# 536
  • София
Шегувам се, Хепи.

Аз- никак.
На приятели детето около три години ги баламосва, че учи в Италия, взима издръжката, таксата за унито и си живее живота.
То това и беше живота, де.

# 537
Air ли, пътува жената, можем само да й завиждаме Simple Smile
Ами като ѝ приеха детето на предварителен прием, ще пътува, я! Няма да седи като нас тука в жегата да трака по клавишите....

# 538
  • София
Аз съм се размазала на басейна с леки напитки в ръка . Пътувания предстоят.Не се оплаквам .

# 539
Пък някои ще закрием КСК 2025, за зарята в края на месеца Nature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт