12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 120
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Скаридка, какво записа младежът последно?
Изкуствен интелект Simple Smile на английски, щото с немски го фана шубето.

Хмм, държавата сама сегрегира университетите си, после да не ревем що в цели райони на Бг няма такива, онакива кадри.. Ами няма как да се конкурират унита с коефициент 1 с такива с коефициент 3, съответно субсидия 3К и 10К

# 691
Високи субсидии * високи коефициенти за качество на университетите = високи такси.
Извод: богата държава * супер университети = отлив на студенти.

Но всичко е точно.

P.S. Сгрешените такси изглеждат завишени с един и същи коефициент - *1.666. Грешна формула.

# 692
И ние от вчера си имаме студент в ТУ-София, Компютърно и софтуерно инженерство. Записването отне около час и половина, всички бяха много отзивчиви и любезни, дано и занапред да е така. Успех на всички, които чакат резултати!

# 693
Случват се такива грешки.
Интересното е, че сме се събрали тук толкова хора, чакаме да си изпратим децата в това безумие. И се надяваме да са приети.
Нямам думи.

# 694
И аз имам един хубостник дето ме побърка. Не искам да уча..Ще работя...няма да работя ще кандидатствам..то не беше архитектура, индустриален дизайн, анимация, ССС, телекомуникации. ....и в СУ то всичко дето завършва на ...логия..Здрава Каменова...станах..мани..Сега пак го чакам да каже..приеха ме нали, доволна ли си ...ама кой е казал ,че искам да уча?Та си викам:първо да сме здрави, второ: и това ще мине..

# 695
  • у дома...
Високи субсидии * високи коефициенти за качество на университетите = високи такси.
Извод: богата държава * супер университети = отлив на студенти.

Но всичко е точно.

P.S. Сгрешените такси изглеждат завишени с един и същи коефициент - *1.666. Грешна формула.
Стария келнерски номер "Ако мине". И това не говори добре за реномето на университет с толкова изявени преподаватели.

# 696
Не виждам как това може "да мине". Тези такси са направо безумни, все едно не живеят в България, загубили са всякаква връзка с реалността.
Да качват вече класирането, че става изнервящо.

# 697
Те преподавателите едва ли смятат таксите все пак. Лошото е тоталното невежество на много нива.

# 698
И сгрешените са именно в точните науки. Laughing

# 699
  • у дома...
Те преподавателите едва ли смятат таксите все пак. Лошото е тоталното невежество на много нива.
Но имат възможност да ги ползват като експертно мнение и помощ.

# 700
  • Sofia
Преживявам и аз с чакащите класиране в СУ. Стискам палци на децата и на майчетата им. Честит празник на рожденичките! И нека хубавите новини започнат от днес.

# 701
Мислех, че класирането днес ще излезе в 14 часа. Joy Ама....това са били само мои фантазии. Нямам нерви. Joy

# 702
Мислех, че класирането днес ще излезе в 14 часа. Joy Ама....това са били само мои фантазии. Нямам нерви. Joy
                Във фейсбук страницата на СУ Наталия Докторова / модератор на СУ/   е писала между 14-15 часа, а...може и в 18.
                 С таксите първи, а с класирането ...последни!

# 703
  • София
Във фб страницата на СУ са отговорили  - след 14 часа.
Тоест, може и довечера.
Предполагам обаче, че ще е най-късно в края на работния ден - 17.00 часа.

# 704
Миналата година към 15:10 ч. имаше класиране.

Общи условия

Активация на акаунт