12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 106
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
Момичета,  мислите ли, че на второ класиране балът за международни отношения може да се понижи с 27 стотни?

# 736
Приета - единствено желание!

Честито на  новоприетите студенти! Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 16:29 от Didia

# 737
  • София
На три места е под първото желание и вероятно ще се чака второ класиране.
Знаете ли за момИче, прието Журналистика, което планира да НЕ се запише?

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 16:21 от Янита

# 738
  • в центъра
И аз да се похваля Wink

# 739
СУ първо желание - Анализ на данни.
Минимален бал - 20.61

# 740
  • София
Приеха ни и нас в СУ - фармация. Ще освободим едно място за чакащо момиче там. Местата са малко, някой ще се зарадва.
Виждам, че пишете баловете - мин. бал фармация момичета в СУ - 36.27.

# 741
Момичета,  мислите ли, че на второ класиране балът за международни отношения може да се понижи с 27 стотни?
спрямо миналата година - за момче е възможно - от 22.23 - на второ 21.97(това са 26 стотни , но е близо)
за момиче - от 23.67 - на второ 23.65

ПП - тези балове са за държавна поръчка

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 16:09 от oska

# 742
  • sofia
На три места е под първото желание и вероятно ще се чака второ класиране.
Някой, приет Журналистика, планира ли да НЕ се запише?
[/quote
Не следя дали имате момче или момиче, ако сте с момче,  освобождаваме едно място в журналистика. Обещали сме се в друг университет 😁

# 743
При попълване на онлайн платежно за плащане на семестриалната такса в СУ някой може да забележи разминаване в BIC кода на банковата сметка - в сайта на СУ навсякъде е даден BNBG BGSD, а в платежното може да Ви излезе автоматично BNBG BGSF без възможност за промяна.
В сайта на БНБ е указано, че BNBG BGSD е за левове/RINGS, а BNBG BGSF - за валута.

Миналата година имаше същия казус - https://bg-mam.ma/p/1670908/48285519

При плащане би трябвало да е важен IBAN-ът, а разликата в BIC кода да не е критична, защото в сайта на БНБ пише "Рискът от забавяне или отхвърляне на плащане поради неточности е намален, тъй като сметките на получателите се заверяват само чрез използване на IBAN."

# 744
Сега като съм приета в СУ по 5-то желание, а в ПУ на първо желание и искам да участвам в класирането на СУ за по-горно, но същевременно искам в ПУ да се запиша да ми се пази място, трябва ли да правя нещо в СУ за да участвам в следващото класиране?

# 745
  • София
Приета е по първо желание - право редовно в СУ за статистиката минимален бал 23,67
Освобождава едно място в УНСС.
Благодаря ви момичета за подкрепата!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 18:46 от ✿ Надежда ✿

# 746
  • Бургас
Честито на всички приети деца и в СУ, и в МУ. Много ви се зарадвах на резултатите Simple Smile

Кое беше детето, което беше записало само Икономика и финанси - редовно и платено в СУ? Мисля го, от както писаха тук и изпуснаха записването в УНСС, и чакам да разбера дали е прието.

Успех на тези, които ще пробват на второ класиране.

Приета е, вече удар щях да получа!

1 етап на класиране   108   Икономика и финанси с английски език   Редовно   С Бал:  23.86   Позиция в класирането: 2

# 747
Може ли някой на лично да ми даде мнение за специалността “Статистика” в СУ?

# 748
  • София
Приет е по второ желание Информационни системи в СУ и сега трябва да избира между него и Информатика и Софтуерни науки в ТУ. За първото желание в СУ вероятно няма да стигне балът.

# 749
  • у дома...
Поздравления за всички, приети и доволни от класирането.
И успех на всички, които ще ходят на второ.

Общи условия

Активация на акаунт