Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте
                             МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
                                        ЛинкаБързо оздравяване.

Усмихнете се и помнете,че преживените трудности не определят живота ви!
                           Подарете сами на себе си,самоуважение и любов!
                           Тогава вие ще сте дар и за околните!
                             Бъдете Благословени!

Приятен следобед,дами

# 661
Добро утро,момичета!

Честит Никулден!Честито на всички,които празнуват днес!
Честит празник и на нашия град Бургас!
Нека Свети Николай Чудотворец сбъдне за всеки от
нас по едно чудо и една мечта и благослови деня ни!

Скрит текст:

Благодаря ви за споделеното от вчера!
Линка Hug,бързо оздравяване! Hands Pray

Ето сторите на Туба от вчера,за което е писала Снинова

Туба добави #TubaBüyüküstün към историята си в Instagram.
Преди 91 години, под ръководството на нашия велик лидер Мустафа Кемал Ататюрк, жените направиха важна крачка към модернизирането на Турция, като получиха правото на демократично представителство.
5 декември е Международният ден на правата на жените.

Желая ви щастлив ден!

# 662
Здравейте дами и Честит Никулден !
Линка ЧИД! Здраве и късмет!
Честит празник на град Бургас и в частност на Злати.! Прекрасен град.
И разбира се на всички останали, свързани по някакъв начин с празника на моряците и банкерите!
Празници да има.
Вчера се случиха две доста интересни неща.
Международната новина  , че Нетфликс закупува Уорнър брос и HBO  и по този начин става най-голямата стрийминг платформа, а оттам и монополист на пазара. Това разбира се води до много проблеми и се очакват сътресения в тази индустрия, ако сделката се осъществи. Не знам дали ще го допуснат.

И второто на турска почва . Антимонополната комисия там се е произнесла.
AY YAPIM и MEDYAPIM, са глобени със 123 милиона турски лири, ще продадат съвместно създадената си дистрибуторска компания MADD ENTERTAINMENT.
  Антимонополният орган глоби Ay Yapım със 75 790 000 турски лири и Medyapım с 47 811 000 турски лири на основание, че са създали монопол върху международните продажби чрез създаването на съвместна компания, наречена Madd Entertainment.
 Компаниите обявиха прекратяването на MADD и прекратяването на съвместните си дистрибуторски дейности като част от структурните си задължения към Антимонополния орган.

Вече няма никакво съмнение, че всичко се манипулира в Дизи сектора, от разпространение до наградите и каквото се сетите.
Няма новини от Туба, чакаме си.
И да кажа две думи от Коледния базар. Красиво направени къщички, места за снимки, елхи и много  коледен дух на външен вид. Иначе ми се стори смесица от много скъпи бира скари, като бирата е заменена с греяно вино, фермерски пазари и  ръчно изработени неща , красиви но безполезни или както им казвам аз прахо събирачки. И всичкото това в пъти по-скъпо. Типично по нашенски. Но да има забавление, децата се радват.
Хубав празник пожелавам!

# 663
Здравейте
                МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Честит Никулден!
                               Честито на именниците!
                               Честито на рибарите!
                               Честито на банкерите!
                               На всички празнуващи - здраве, късмет,любов и много радости!

Злати Честит празник на Бургас.

Лека вечер,дами

# 664
Здравейте!

Честит празник на всички!
Нека Свети Николай ни дари със здраве, берекет и спокойни дни!🙏🏻

Благодаря за поздравите!
Макар от Туба да няма новини, Снинова ни е донесла интересни неща.
Както виждате, корупцията на всяко ниво не е отминала и дизи сектора.
То това не е за първи път.
Добре си спомням огромния скандал, по време на излъчване на ЗП, че Керем Чатай е манипулирал  рейтинговите резултати.
В края на краищата, той плати където трябва и се измъкна сух.  Промениха само системата на рейтинга с нова, с други агенции и т.н. И както се оказа, още по-несполучлива. Знам, че феновете на спрените сериали скачат срещу турските зрители, обвинявайки тях, че не приемат техните сериали, но аз мисля, че не точно те са виновни. Защо ми идват на ум договорки на продуцентските къщи и каналите, защото трябва да има място под слъцето, разбирай ТВ, за всички и огромната дизи индустрия да дава хляб и обогатяване за много хора и за турската икономика.
Нищо не е случайно, както се казва...
Светът не става нито по-добър, нито по-лош, дори не става по-различен, а всичко циклично се повтаря.
След тази тъжна констатация да се надяваме, че поне за малко Туба ще се покаже и ще ни зарадва с нещо ново.

Да ви се услади рибата на никулденската трапеза и да имате хубави почивни дни!

# 665
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното и за поздравите за празника на града ни! HugTwo Hearts
Благодаря на Снинова за преведеното инфо.Едни сериали спират на 5,6,7 еп.,за да тръгнат други.Всеки канал се бори за рейтинг и пари.На скоро стана така,че и актьор да гони екипа,тъй като не е харесал заснетото и по този начин сериала може и да го спрат.Това е Кенан Имирзалъоулу.Явно продуцента Онур Г. се е съгласил и са освободили режисьора,сценариста и оператори.Сц.не позволил да използват сценария и заснетото отива на боклука.Кенан си избира познат екип с който е работил преди и се започва отначало.
Вчера при нас дъждът спря следобяд,но сутринта пак заръмя.Има бедстващи села в района.На юг около Лозенец-също.Край Ахтопол заседна танкер.Да видим какво ще стане.

Щастлива неделя ви желая!

# 666
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
От Туба вести няма, но все нещо трябва да си бъбрим.
Злати, а този актьор от къде е сигурен, че след презаснемването сериала ще се гледа?
Толкова са им непредсказуеми нещата вече  в дизитата, че изобщо не зависят от качеството на сериала и играта на актьорите, а от всякакви други фактори. Хабенето на ресурс , явно не им е проблем. Имали бол пари, дали.
Всички спрени сериали за един сезон са десетки, а какво остава да ги умножим по години.
Изхабен труд на актьори и друг персонал, изхабени  средства и най-вече неудовлетворена публика.
И малко други неща.
Нуран и режисьорът на Султана са участвали в някакво събитие ,,Сериални мостове Истанбул,,

Серкан с фотосесия за списание. Прилича ми на Обергрупенфюрер Joy

И за да не сме в невежество да ви информирам за цвета на 2026 година според института Пантон
Облачно бяло, каквото и да означава Joy

И другите модни цветове за годината

Хубава неделя!

# 667
Добро утро,момичета!

Честит 8-ми декември!
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!
Бъдете здрави, упорити и следвайте мечтите си!

Снинова Heart ,благодаря за всичко споделено!
Режисьорът,с който ще работи Кенан Им. е Джем Карджъ.Първо беше помощник на Улуч Байрактар(също известно име)после се отдели.Гледала съм почти всичките им сериали.Като се започне от ''Езел'',Карадайъ''(тогава работеха заедно).На Джем Карджъ - ''Песента на живота'',''Черната перла'',''Вятърничав'' и др.Дано и сега им се получи.

Да си припомним третия тоалет от преди една година...

Дафер Л’Абидин направи фотосесия с Туба за сп.ELLE Arabia.
Сега ще се снима с Баръш Ардуч в реклама за Cartier в Кападокия .

Скрит текст:

#DZMnews
Вълнуваща среща... Двама известни красиви мъже заедно...

🔶 Баръш Ардуч и Дафер Л'Абидин, известен арабски актьор, се срещат за две специални фотосесии в Кападокия.
Фотосесията, която вече предизвика много шум, ще се проведе в края на месеца в магическата атмосфера на Кападокия. Двамата очарователни актьори ще участват в реклама на Cartier и ще се явят пред камерите на GQ Middle East в Кападокия. Снимките ще продължат два дни.

Баръш Ардуч ще присъства и на "Bridge Summit" - събитие, което събира водещи марки и представители от света на медиите и развлеченията под един покрив - което ще се проведе в Adnec Center в Абу Даби от 8 до 10 декември.

Приятен ден и щастлива седмица!

# 668
Здравейте
                   МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.,

Животът скрит е в дребните неща. В жест обикновен, ала човешки.
                  В любима песен, слушана в нощта, с човек, умеещ да прощава грешки.
                     Дамян Дамянов

Приятен следобед,дами

# 669
Здравейте момичета,
Туба не се е смилила над нас и днес.
Мога само да ви почерпя по един чай.

Хубава вечер и седмица!

# 670
Здравейте!
Честит празник!

Новини от Тубиш още няма. За това да си припомним някои летни снимки.
Море, приятели, танци...

Хубави времена бяха, всеки ден имаше нещо ново...

Минало...
Спомени...
Студентски години...
Да спра, че се покапах... 🤣
Желая ви здраве, късмет, мечти и купонът да е на макс! People Dancer

# 671
Привет, момичета в края на днешния студентски празник!

Честит празник на всички студенти - минали, настоящи и бъдещи!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили тези дни!  Kissing Heart
Вярно, че от Туба новини няма напоследък, но пък вие сте открили все  нови неща, за които не знаем - за сливанията и преливанията в Дизи индустрията, различни спомени от не отдавна, хубави колажи и интересни мисли! Heart

Миналата година по това време Туба беше част от журито на МФФЧМ Hands V
Да си припомним някои моменти с малко кадри от тогава Blush

Малко усмивки във връзка с днешния ден!  
"Основното предимство на висшистите, когато кандидатстват за работа:
"Предимството е средата, в която са живели 4 или 5 години. Тя ги е научила на самостоятелност (без мама и тате), отговорност ("Сори, момчета, аз днес трябваше да купя хляб"), работа в екип ("Аз ще направя пищовите по Гражданско право, а ти по Трудово"), управление на средства ("Днес е вторник, а вече изхарчих парите за седмицата. ...Някой да има да ми даде 5 лева?"), справяне с бюджетни ограничения ("Пак ще трябва да караме на солети и лютеница"), преследване на поставените цели ("Спокойно пичове, още две преки и сме си у нас"), изпълнение на дадени обещания ("Повече никога няма да пия!"), устойчивост в стресови ситуации ("Ау, какъв е този крокодил, който лежи до мен") и други ценни качества."
Valya Getova

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 01:19 от kanti

# 672
Добро утро,момичета!

Не отлагай за утре това, на което можеш да се насладиш сега.
Нищо не се повтаря...денят, късметът и преживяванията...

Вчера сте наминали всички.Благодаря ви за споделеното! HugTwo Hearts
Като няма ново продължаваме със стари,но красиви колажи и снимки!

Желая ви приятен вторник!

# 673
Здравейте с днешна дата!

Лоша работа , заварвам темата на втора страница.
Туба харесва  разни неща през последните дни и с това влизането и в Инстаграм се приключва.
Днес е честитила РД на детето на Бончук.

Ако чакаме да се появи нещо за Султана или ДА3  ще ни трябват месеци.
Ще се опитам да съм по-позитивна, но си признавам, че напоследък, нито харесванията и , нито спомените ме влекат.
Хубава вечер!

# 674
Здравейте!

Снинова, лошо е, че няма новини от Туба, но щом знаеш как да „виждаш“ кого е лайкнала, казвай ни, това също е интересно.
От мен - забавни  колажи, напр. този

Съчетание на Туба със световното ( или е европейско?) по футбол... наистина трябва да имаш въображение. 😀

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт