Какво ще купя отново - 11

• 67 987
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • Свети Влас
И другите сладоледи на тази марка са вкусни. Пробвахме и с орех, беше страхотен.

# 391
С орехи ми е любимият сладолед. Има и в Кауфланд с орехи. С тях понякога прегрешавам и излизам извън режим.
evhen, откъде купуваш боба на Статев, има ли го в Кауфланд?
По темата - това ми е любимото крема сирене:

# 392
Нямам снимка да визуализирам, но препоръчвам консерви риба тон в зехтин на Рио Маре, с лимон и черен пипер.
Идеално допълнение към лятна салата.

# 393
На Рио маре всички консерви са хубави. И цената им също. Когато улуча намаление купувам.

# 394
Май от много отдавна не съм писала тук, но и аз ще споделя нещо сладко:

Почерпиха ме веднъж и оттогава са ми любими. Не са покъртително сладки и имат отчетлив вкус на ябълка. Идеални са към кафе или чай. Другите вкусове също са много хубави, но тези са ми любими.

# 395
И аз обичам тези бисквити! С други вкусове също са много добри.

# 396
  • Sofia
От къде купувате горе цитираните бисквити?

# 397
Аз също съм ги опитвала тези бисквитки продават ги в Кауфланд, но може да ги има и на други места.

# 398

Купувам го от турския магазин за пореден път, харесва ми!

# 399
И на мен ми харесват въпросните бисквити. С череша мисля че имаше, също са хубави.

# 400
  • Телиш/Плевен
И на мен ми харесват въпросните бисквити. С череша мисля че имаше, също са хубави.
Да, има, на мен точно те са ми любими. Heart Eyes
Купувам от Кауфланд най-често.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 19:53 от Лале в дъжда

# 401
Навсякъде ги има мисля.  Аз ги купувам от Берьозка, Билла или Май Маркет.

А иначе да споделя, че откраднах рецептата за салатата с червен боб, кисели краставички и лук. Голямо попадение. Искрено благодаря на потребителката, която я сподели.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:47 от Reddish Brown

# 402
  • Телиш/Плевен
А иначе да споделя, че откраднах рецептата за салатата с червен боб, кисели краставички и лук, и допреди малко обирах комплименти. Голямо попадение. Искрено благодаря на потребителката, която я сподели.
Страхотна е тази салата, приготвям я винаги за Бъдни вечер, а във форума съм чела идея да се добави и печена чушка, също става много вкусно. Тук има и още идеи.

# 403
А иначе да споделя, че откраднах рецептата за салатата с червен боб, кисели краставички и лук, и допреди малко обирах комплименти. Голямо попадение. Искрено благодаря на потребителката, която я сподели.
Страхотна е тази салата, приготвям я винаги за Бъдни вечер, а във форума съм чела идея да се добави и печена чушка, също става много вкусно. Тук има и още идеи.

Мале, бременна съм, а ми потекоха лигите. 😄😵💫

# 404
  • Пловдив
Радвам се, че ви е харесала салатата! 🥳
При следващи пържени кюфтета ще опитам с червена чушка.

Харесвам такова сирене, независимо дали е турско, Филаделфия, а последно взех Жълтуша.Филаделфията най-вече я взимам заради чийзкейка Сан Себастиян.Имаме много хубава пекарна до нас и в страницата го видях.За момичетата от Пловдив - пекарната е Дъглов.
Откакто го открих този чийзкейк никакви други сладки неща не правя.
Обаче ми трябва хубав топинг за него.Ще се раздвам да споделите, ако сте попадали.Цима и разните му там подобни не искам.Няколко пъти топля сладкарска сметана и слагам шоколад, но някак друг вкус става така.
Миналата сутрин нямах масло и намазах филийките с крем сирене, отгоре домашната луканка на Елко и кашкавал.. и за преглъщане от онова сокче, което ви похвалих ябълка и вишна.. стана мозък.Вече принцеси ще мажа с крем сирене.

Общи условия

Активация на акаунт