Какво ще купя отново - 11

• 67 772
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Радвам се, че ви е харесала салатата! 🥳
При следващи пържени кюфтета ще опитам с червена чушка.

Харесвам такова сирене, независимо дали е турско, Филаделфия, а последно взех Жълтуша.Филаделфията най-вече я взимам заради чийзкейка Сан Себастиян.Имаме много хубава пекарна до нас и в страницата го видях.За момичетата от Пловдив - пекарната е Дъглов.
Откакто го открих този чийзкейк никакви други сладки неща не правя.
Обаче ми трябва хубав топинг за него.Ще се раздвам да споделите, ако сте попадали.Цима и разните му там подобни не искам.Няколко пъти топля сладкарска сметана и слагам шоколад, но някак друг вкус става така.
Миналата сутрин нямах масло и намазах филийките с крем сирене, отгоре домашната луканка на Елко и кашкавал.. и за преглъщане от онова сокче, което ви похвалих ябълка и вишна.. стана мозък.Вече принцеси ще мажа с крем сирене.

Има едни топинги в Кауфланд, страхотни са, не знам дали ще Ви свършат работа за чийзкейка - има ги ванилия, малина, ягода, карамел (ванилията за мен е уникален)
Снимка:

# 406
Оказва се, че и аз ще съм в тренда със сладките неща Grinning  но искам да похваля тези меденки от Лидл

Чудесни са, меки, ароматни, изядох 5 - 6 бр наведнъж, някак без да усетя Grinning
Много вкусни.

# 407
Много ги обичам и аз. Мога да изям по цял ред. Добре, че нямам Лидл наблизо Grinning

# 408
ММ ги купува редовно, но на мен снощи ми дойде муза да ги опитам. Защо ли ми трябваше Grinning

# 409
Според мен е било голяма грешка да ги пробваш Grinning

# 410
От Лидл ли са тези меденки? Тези дни и мен ме почерпиха, но не видях опаковката, а ми харесаха. Сега като ги виждам опаковани, мисля че са същите, защото бяха в същите форми меденките.

Аз търся вкусен линцер, като от преди. Попадали ли сте на такива, много ги обичах преди.

Топингите от Кауфланд, при сладоледите ли са? Не съм ги виждала до сега, обаче за карамел умирам 😆 и ще ги търся.
Купувала съм на Cima от Кауфланд, но не са хубави

# 411
От Лидл ли са тези меденки? Тези дни и мен ме почерпиха, но не видях опаковката, а ми харесаха. Сега като ги виждам опаковани, мисля че са същите, защото бяха в същите форми меденките.

Аз търся вкусен линцер, като от преди. Попадали ли сте на такива, много ги обичах преди.

Топингите от Кауфланд, при сладоледите ли са? Не съм ги виждала до сега, обаче за карамел умирам 😆 и ще ги търся.
Купувала съм на Cima от Кауфланд, но не са хубави

Топингите са при сладоледите, да. При нас има над самите фризери, наредени отделни кутии с фунийки за сладолед и до тях са и тези топинги.

За меденките, виждала съм същите и в кауфланд, само че на тяхната марка. Но подобна опаковка.

# 412
Такива меденки съм взимала и от Кауфланд, и от Мерканто май. В Лидл не ми изглеждат по-различни на вкус.

# 413
Лично аз харесвам и си хапвам от тези линцери.

# 414
+1 за първите.
Пристрастена съм.

Лично аз харесвам и си хапвам от тези линцери.

# 415
bubastet страхотни са.  Много сладки. Но и качвам килограми, ако ям всеки ден и се ограничавам Simple Smile

# 416
Ох и аз качвам ама не винаги се ограничавам Yum

Напоследък не може да нацелим свестен кашкавал въпреки солените цени. Но от както пробвахме на " Трапезица" и "Саяна" много ни хареса и си купуваме  от тях вече. На "Драгаш" също не е лош.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 22:50 от femmi2

# 417
И линцерът в Лидл не е лош, с ябълков пълнеж. Иначе тези първите, българските, са уникални, с много шоколад.

# 418
  • Свети Влас
От кашкавалите единствено гюбека на Лидъл харесвам, другите ми идват много солени.

# 419
От кашкавалите ядем “Елена”, а скоро случайно взехме “Жоси” и не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт