При следващи пържени кюфтета ще опитам с червена чушка.
Харесвам такова сирене, независимо дали е турско, Филаделфия, а последно взех Жълтуша.Филаделфията най-вече я взимам заради чийзкейка Сан Себастиян.Имаме много хубава пекарна до нас и в страницата го видях.За момичетата от Пловдив - пекарната е Дъглов.
Откакто го открих този чийзкейк никакви други сладки неща не правя.
Обаче ми трябва хубав топинг за него.Ще се раздвам да споделите, ако сте попадали.Цима и разните му там подобни не искам.Няколко пъти топля сладкарска сметана и слагам шоколад, но някак друг вкус става така.
Миналата сутрин нямах масло и намазах филийките с крем сирене, отгоре домашната луканка на Елко и кашкавал.. и за преглъщане от онова сокче, което ви похвалих ябълка и вишна.. стана мозък.Вече принцеси ще мажа с крем сирене.
Има едни топинги в Кауфланд, страхотни са, не знам дали ще Ви свършат работа за чийзкейка - има ги ванилия, малина, ягода, карамел (ванилията за мен е уникален)
Снимка:

