Бързи здравословни въпроси и отговори – 53

• 29 133
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
  • под тепетата
Добро утро!
Шиповете във врата на баща ми в момента му причиняват много болка и световъртеж, не може да стане от леглото. От вчера пие два вида таблетки. Ходил е на физиотерапия , но казва, че не му помага. Бихте ли ме посъветвали каква масажна яка да му вземем?

# 721
Магнитна яка помага.

# 722
  • Пловдив
При разтреперване, примлаяване, сърцебиене, топли вълни Инсулин ли да пусна като изследване с една ПКК?

# 723
  • София
Пуснете си щитовиден панел също.

# 724
КЗ и инсулин на гладно. След 12 часова пауза без храна и напитки.
ПКК и щитовидни се подразбира.

# 725
Добро утро!
Шиповете във врата на баща ми в момента му причиняват много болка и световъртеж, не може да стане от леглото. От вчера пие два вида таблетки. Ходил е на физиотерапия , но казва, че не му помага. Бихте ли ме посъветвали каква масажна яка да му вземем?
https://www.youtube.com/watch?v=MR4Y4SuC3qk

# 726
Здравейте! Имам необичайно зацапване на 14-ти ден от цикъла. Вчера бях на гинеколог и ме гледаха с вагинален трансдюзер. Дали може това да е причината? Зацапването се появи на днес, на 20-тия час от прегледа. Макар че досега никога не съм имала кървене нито след преглед, нито след полов акт, нито при овулация. Имам две раждания, на 43 години съм. На прегледа не установиха нищо необичайно, ходих за друг проблем. Овулационно кървене също не съм имала никога...

# 727
  • под тепетата
Благодаря, Пролетно цвете!

# 728
  • на последния етаж
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог в София? Евентуално да работи със Здравната каса.
Д-р Първолета Петева
Много благодаря! Най-ранният час е след два месеца обаче... Sad
Днес мина прегледът ми при д-р Пeтева, много внимателна и обстоятелствена. Назначи ми изследвания и остави телефон за връзка ако се налага. Много благодаря за препоръката, DiaMia! Flowers Hibiscus
Сега трябва да си запиша час за профилактичен преглед при очен лекар, не съм ходила от години. Та отново моля за препоръка. Hug

# 729
Може ли да си с аритмия и да не чувстваш нищо?

# 730
  • София
Здравейте! Имам необичайно зацапване на 14-ти ден от цикъла. Вчера бях на гинеколог и ме гледаха с вагинален трансдюзер. Дали може това да е причината? Зацапването се появи на днес, на 20-тия час от прегледа. Макар че досега никога не съм имала кървене нито след преглед, нито след полов акт, нито при овулация. Имам две раждания, на 43 години съм. На прегледа не установиха нищо необичайно, ходих за друг проблем. Овулационно кървене също не съм имала никога...
То всъщност не на това сега да се появи овулаторно. Понякога се случва я от овулация я от хормони.

# 731
Скрит текст:
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог в София? Евентуално да работи със Здравната каса.
Д-р Първолета Петева
Много благодаря! Най-ранният час е след два месеца обаче... Sad
Днес мина прегледът ми при д-р Пeтева, много внимателна и обстоятелствена. Назначи ми изследвания и остави телефон за връзка ако се налага. Много благодаря за препоръката, DiaMia! Flowers Hibiscus
Сега трябва да си запиша час за профилактичен преглед при очен лекар, не съм ходила от години. Та отново моля за препоръка. Hug
Много се радвам, че си останала доволна от Д-р Петева, но то просто няма как да е друго, тя е страхотен лекар и човек.
За очен - https://bolnica-zora.com/%D0%B4_%D1%80_%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82% … 2%D0%B0-3690.html

# 732
  • София
Да.

# 733

Явно може.
В темата за аблацията има такъв случай. С ПМ, без симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт