👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 80 675
  • 497
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Вчера Сашо Диков първо в Южния парк говореше разпалено по телефона, малко по.късно и на нашата улица го видях, със спортен екип, поостарял вече.

# 226
Валери Симеонов на плаж “ Русалка”…. Изглежда добре, отслабнал, стегнат…

# 227
Благо Георгиев на футболен турнир в Несебър. Беше седнал ненатрапващ на трибуните.

# 228
  • Варна
Анна Сапунджиева от “Живот на кантар” редовно я засичам на Гребна база Пловдив, много усмихнато и мило момиче.

# 229
Милена Славова пред Министерство на културата, с руса мацка и един рокер - шарена и усмихната. Привлякоха вниманието определено.

# 230
Днес в Билла на ул. Пиротска, журналистката М.Ташева.Нямаше да обърна внимание, че е до мен ако не бяха хора, които и се радваха и поздравяваха.Един пенсионер дълго и напоително и се оплакваше от властите, живота си.....
Във вторник в ресторант ЦентралЪ на входа на терасата се спря Хайгашод Агасян и с ръка на сърцето се поклони на китариста.Много, много мило и красиво от негова страна!Обаче и пеещият музикант си го заслужаваше!Всички клиенти високо оценихме таланта му, много допринесе за приятното изживяване.

# 231
  • София-Младост
Виктор, който участва в миналогодишния Биг Брадър...нисичък ми се видя.

# 232
  • София
Къци Вапцаров караше колело на една велоалея, с доста тен и бяла/руса коса.

# 233
  • Край морета северни и южни
Виктор Стоянов от първия сезон на "Ергенът" в бяла Тесла чакаше на сфетофар в Дружба преди два дни.

# 234
  • Варна
Аз пък Виктор от сегашния ерген.

# 235
  • София
Маги Сидерова, на опашката за пробните в Зара в мол Парадайс. Нелка (хикселка) на Витошка.

# 236
Ани Пападопулу в Парадайс мол.

# 237
Маги Сидерова на Черни връх, бяха я спряли полицаи и си говориха

# 238
  • София
Мая Бежанска около Женския пазар. Косата ѝ е много проскубана, явно от изрусяването. Много намръщена беше.

# 239
  • на последния етаж
Иво Никодимов пред супермаркет.

Общи условия

Активация на акаунт