👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 115 006
  • 682
  •   1
Отговори
# 285
  • на последния етаж
Надя Обретенова, Георги Ганев - много ми е нечистоплътен този човек.

# 286
Фегин в квартала

# 287
Бойко Кръстанов по Раковска. Вечно мърляв ми изглежда.

Годениците Лашкова и Върбанов. Много приятни млади хора. Абсолютно ненатрапчиви. Много симпатични

# 288
  • София
Ники Кънчев на концерта на Роби Уилямс снощи. Беше с едно момиче, предполагам дъщеря му, но не ми направи добро впечатление (самият Кънчев) - буташе се из тъплата, нервничеше, че бавно се излиза и че ще трябва да чака за мърдж. Момиченцето беше много симпатично.
Е, и самият Роби видях, но за него или добро, или нищо Simple Smile

# 289
  • София
Страхотен концерт направи! Велик!
Аз видях в метрото една бивша участничка от Сървайвър, мисля, че Силвия се казваше. Доста висока, не и знам фамилията.

# 290
  • София
На концерта на Роби пред нас седеше актьорчето- депутат Евгени Будинов. Беше с гадже и постоянно се целуваха. Доста е окръглен иначе. В компроматната тема се пишеше, че се е развел.

# 291
  • София
Мария Гроздева ми беше клиентка. В първия момент въобще не можах да се сетя с какво беше известна и чак като ми каза името си, се сетих коя е и чак ме хвана срам. Направих й допълнителна отстъпка.
Спенс и Бате Сашо в обща компания. И Боро Първи покрай тях.

# 292
  • София
Глория Петкова и Даниел Петканов на концерта снощи, много сладки и земни, страхотно впечатление ми направиха, не им бях фен. Роби беше разкошен!

# 293
Наско от Б.Т.Р. Много младее в в лицето, въпреки че косата му е започнала да побелява. Много възпитано и любезно се държа, направи ми добро впечатление.

# 294
Тити Папазов - човекът беше мил и любезен, а някаква луда му вдигна скандал от нищо и настана такава патаклама, че ви е бедна фантазията...

# 295
Сетих се, че преди време видях Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Ако не знаех, че имат участие в града ни, нямаше и да ги позная… Той брадат, остарял, тя дебела и кичозно облечена.

# 296
  • София
Кристина Димитрова съм я виждала из града, даже наскоро я забелязах на Графа да пресича, беше с някакви много неугледни чехли тип крокс, мислех я за по-елегантна.

# 297
Асен Блатечки и Койна Русева вчера . Асен Блатечки е леко остарял и малко се е  ошишкал . Койна Русева е много красива жена на живо , но е доста слабичка .

# 298
Филип Димитров днес по Раковска

# 299
  • София
Националите по волейбол(от терасата).
Веселяха се момчетата и сърдечно махаха на хората.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 22:17 от Eiger

Общи условия

Активация на акаунт