Пазаруване от about you тема 40

• 60 503
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Аз си вземам моя си размер, някои си вземат половинка нагоре. При мен само Болд серията на един модел ми опираше отпред и си взех и аз половинка нагоре.

# 587
Писах, че онзи ден върнах две пратки.
Отчетена като върната е само тази с оригиналната товарителница, за другата с генерирана от мен- ни вест, ни кост още.
Лошото е, че е генерирана към същата тази вече отчетена за върната пратка.
Да им звъня ли да обяснявам или да изчакам?

# 588
А на товарителницата, която е генерирана от сайта твоето име и телефонен номер ли са?

При мен се генерираха с чуждо име и номер. Карах се с АУ доста време по този въпрос и се сещате, че резултат нямаше. В тези случаи нямаше как да ги има в моят профил товарителниците. Но ми връщаха парите.

# 589
Вторичните връщания винаги вървят без каква да е следа в АЮ. Аз затова държа в Еконт винаги да ми поправят телефона, че да ми се закачи товарителницата към моята еконтска сметка. Там поне има нишка за следване, ако се наложи да се разправям.

При немците има 50% екстра, а за нас каквото остане след тях.
Сърдита съм! 🙁😡
При мен вече има изчерпани неща. Иначе сме богати явно

https://www.aboutyou.bg/p/max-co/niski-maratonki-m-c01-24324244

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 14:28 от AeroJ

# 590
За аутлета кодове валиди има ли към 01.08. ?

# 591
  • Пловдив
За аутлета кодове валиди има ли към 01.08. ?
10yoana до 4-ти за над 70 лв.

# 592
Пълнолуние, момчето ми каза, че е с друга фамилия. Ама , вика, важното е да стигне там.
То проблемът за мен основно е, че все едно два пъти съм върнала една и съща пратка и после иди докажи, че нямаш сестра.
Снощи след дъжда обувам маратонките Тамарис- вътре подплатата зейнала на дупки, а да са обувани едно двайсетина пъти.
На детето всичко поръчано това лято избеля зверски въпреки прането обърнати и със специален препарат. Вярно, че са тъмни цветове, но все пак…

# 593
И при мен беше така. Данните бяха на друг човек. Еконт и АУ си прехвърляха топката кой трябва да го оправи. Но нямах проблем с връщането на парите. Дано всичко бъде наред.

# 594
 Здравейте! От къде вземате кодовете за отстъпки в сайта. Можетели да ми изброите активни към момента кодове?

Предварително благодаря!

# 595
Има ли някакъв телефон за връзка с About you? Благодаря!

# 596
  • Пловдив
Има ли някакъв телефон за връзка с About you? Благодаря!
Виж първи пост!
Кодове - от приложението ПромоКодове и инфлуенсърски.

# 597
Спокойно и втория продукт ще се появи.

# 598
Не съм пазарувала от няколко месеца, но мернах едни маратонки в аутлета и не му мислих много. Там няма ли БД?

# 599
Там няма БД.

Общи условия

Активация на акаунт