Пазаруване от about you тема 40

• 60 499
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Когато влизам в АЮ през реклама от ФБ и съм си в профила, вижте какво съобщение ми излиза (общо взето за всеки продукт):

Когато влизам в АЮ не през ФБ, но пак през телефона, нито имам такова съобщение, нито имам купони.

# 616
Било е с купон преди и рекламата е останала от преди когато е било с купон. Алгоритъма така работи.

# 617
Розе, аз като вляза през браузър в АЮ редовно /за секунди/ не ме отчита като влязла през профила си /въпреки че съм/ и ми зарежда купоните за новите потребители, за първа поръчка. После се освестя и ги маха.

Почвам малко да се дразня понеже освен от баче Ралф, почвам да получавам и телеграми от баче Карл. Как е трикото на Karl Lagerfeld?

# 618
  • Sofia
Нещо изгодно на Karl ли има? Имам няколко тениски, едни от най-стегнатите с хубав памук са.

# 619
Не мога да преценя дали е изгодно, но се загледах по нещо в аутлета. То пък днес код не излиза за там, та се чудя още.

# 620
И аз харесах едно яке в аутлета, ама няма код… 😒

# 621
  • Варна
Имам само една тениска на Карл.
Хубав, стегнат памук. Една идея по плътна някак, не е от най тънката материя, т. Е. На температура 28+ на мен ми е горещо с нея.
Към момента щампата държи.

https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/teniska-ikonik-2-0-1907 … _campaign=product

# 622
Розе, аз като вляза през браузър в АЮ редовно /за секунди/ не ме отчита като влязла през профила си /въпреки че съм/ и ми зарежда купоните за новите потребители, за първа поръчка. После се освестя и ги маха.

Почвам малко да се дразня понеже освен от баче Ралф, почвам да получавам и телеграми от баче Карл. Как е трикото на Karl Lagerfeld?

Не е добре. Зачертнах тази марка,освен ако не е без пари нещо. Guess как са,оправиха ли качеството си?

По добре,че няма код за аутлета. Спестих едни пари и си поръчах пералня преди малко.

Тези ги получих миналата седмица. Супер са и стоят добре.

https://m.aboutyou.bg/p/ray-ban/slanchevi-ochila-10621970?utm_me … _campaign=product

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 15:46 от vlbs

# 623
  • гр. София
Благодаря за отговорите, дадохте ми насока за размисъл ❤️
На Карл имам плетена рокля, прекрасна е. Друго май нямам, та не ми е особено полезно мнението.

# 624
  • Варна
10Style Код за аутлета, но при поръчки над 100лв

# 625
Не ме кръщавай. Grinning
Пробвала съм аз още сутринта. Пише "За съжаление, този ваучер не може да бъде осребрен в твоята страна."

# 626
  • Варна
На мен ми иска 100лв., понеже сложих маратонки за 72лв. Съжалявам, не съм искала да заблуждавам

# 627
# 628
Има ли активен код за оутлета?

# 629
  • Пазарджик
Код за основния магазин : 20DENITSA -20% ,важи 7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт