Пазаруване от about you тема 40

• 60 492
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Точно този цвят почти бях поръчала, но се спрях само защото май нямаше цип, а само копче горе. Наистина ли е така, защото ми се е случвало  описанието да се разминава?
Чудесно изглежда чантата.

# 661
Шопър чантите нямеат ципове.

# 662
Да, само с магнитно копче е. Никой не може да бръкне в нея когато е на рамото.

# 663
  • София
Няма да, но изобщо не ми пречи. Аз си ходя вътре с органайзер. Но пък  и е мното прибрана, така че изобщо не се отваря много.

# 664
Има много оферти.Но трябва постоянно да се рови. Постоянно се менят цените. Излизат други. Имах 2 тениски в кошницата,след 1 час цената двойна,излезли други номера на ниска цена. Като се купи нещо,директно изчезва размера,а има бройки. После пак се появява,или друг размер излиза на добра цена. Много играчка е.

# 665
Отчели са ми като върнат и продукта , който пратих с генерирана от мен товарителница към друга пратка.
Големи са маймуни и се уверявам за пореден път, че нарочно връщат по- ниската сума , каквито и гимнастики да правиш.
Оставям нещата така, връщам каквото мога и скоро не мисля да поръчвам.

# 666
Аз последния месец имам доста връщания, поради поръчвано на по-ниска цена и до сега все по-високата са връщали. Едно остана само, но него върнах вчера. Да видим там как ще се представят, че е второ връщане.

# 667
Ами продуктът с високата беше в друга пратка, тази със спорната товарителница, още завчера беше отчетен като върнат , без да е.
Аз може би сгреших, че ги върнах заедно двете пратки .

# 668
Ох, Mateah много кофти. Предполагам си им писала? Наистина не разбирам защо правят тези номера.

А това с офертите тука има тука няма ми идва в повече. Или да ги пускат както трябва какво ги менят през час … Още не са оправили и проблема с цените, за който Аеро писа.

Имам теория, че като нищо нещо да се е почупило в процеса на миграция към Zalando. Ако са мигрирали сайта и може от там да са се почупили нещата с цените и не отразените промоции. Като нищо Zalando да не им продължат договорите на БГ съпортерите и да са го ударили съвсем през просото. Разбирам, че ние сме малка част от пазара, ама чак толкова да не им пука за обслужването …

# 669
  • Пловдив
За да върнат по-високата цена, трябва да се сложи в оригиналния найлонов плик. Има разлика в кодовете.
Само веднъж я правих гимнастиката и установих, че едни и същи продукти са с различни кодове на стикерите.

# 670
Пълнолуние, те отговориха хората, че нямало проблем. Така трябвало да си бъде.

"Свързах се с нашия технически отдел, и колегите са проверили цената на артикулите и установиха, че всичко е правилно. Нашите отстъпки и цени могат да варират в зависимост от различните продукти, цветове и размери.
Но ще препратим този въпрос на отговорния отдел за подробна проверка."

---
sunflower, тъй, тъй. Разпечатвам и само прехвърлям новата стока в старата прозрачна и така връщам.

# 671
Нямам намерение да се занимавам , това за опаковките е спазено, ама…
Единият продукт беше без опаковка, не е имало проблем с него, днес също връщам един без, само подчертах в документа кой е.

# 672
На 29.07 върнах с Еконт,днес получих парите.Сумите бяха малки,под 20 лв,пристигнаха като 2 превода отделни,макар да бяха от една пратка и едно връщане.

# 673
Поръчах тази рокля, 38-ми номер, имаше две бройки налични. С код излезе 95лв.
https://www.aboutyou.bg/p/coast/roklya-8243418

# 674
  • София
Получих тази бебка:
https://www.aboutyou.bg/p/patrizia-pepe/chanta-s-prezramki-92300 … _campaign=product

Симпатична, събира всичко необходимо. Беше прибрана в противопраховата торбичка, вероятно е връщана, но изглежда нова. Остава.

Общи условия

Активация на акаунт