Пазаруване от about you тема 40

• 60 595
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Не можем да се ориентираме колко спестяваме от реалната цена и кои артикули са на промоция.
Писала съм на съпорта и аз, полза няма.

# 151
От съпорта им не съм очарована. Писах за якетата - отговорът беше едно голямо нищо (очаквано). Писах им за цените, където реално има какво да направят - пак едно голямо нищо. Много съпортната се почувствах, няма що... 😁

# 152
Не знаем дали намалената цена е от екстра намаление,
от основно, или от двете, което значи, че с код намаляваш допълнително.
Затова стига мрънкаХТЕ Stuck Out Tongue и спрете да им отваряте очите.

# 153
Уф, няма ли да пуснах някакво истинско намаление с явни проценти. Другите онлайн магазини ги разбиха…и да си оправят реалните цени. П.С. освободиха ми профила и пак мога с наложен платеж да поръчвам.
Дай жокер кои са другите онлайн магазини,които са ги разбили.
Следя Fashion days,Bestsecret,Answear,засега не виждам по-примамливи неща.
BEST утре ще имат 20% на някои стоки,ще видим.

# 154
Аз пак търся изчистени тениски, ако някой има отзиви моля да сподели. Не държа на конкретна марка, само да са хубав памук.

# 155
  • София
Уф, няма ли да пуснах някакво истинско намаление с явни проценти. Другите онлайн магазини ги разбиха…и да си оправят реалните цени. П.С. освободиха ми профила и пак мога с наложен платеж да поръчвам.
И аз съм сравнявала една тениска от Answear и About you. И в About you  беше доста по-евтина. Да не говорим, че Answear и новата им политика ме накараха просто да нямам желание вече да поръчвам от тях.

# 156
Не знаем дали намалената цена е от екстра намаление,
от основно, или от двете, което значи, че с код намаляваш допълнително.
Затова стига мрънкаХТЕ Stuck Out Tongue и спрете да им отваряте очите.

Аз много обичам да сравнявам цените между нас и Германия, и колкото и намаление да тръснеш при нас купон отгоре /15, 25/ пак сме от страната на булката.
Скрит текст:

# 157
Сравнявам с оригиналните сайтове на марките и винаги съм доволна Wink

# 158
Поръчах и аз два чифта маратонки Тамарис, миналата седмица и с -25 пак излизаха на по- висока цена.

# 159
  • Варна
Аз пак търся изчистени тениски, ако някой има отзиви моля да сподели. Не държа на конкретна марка, само да са хубав памук.
Виж назад бвше даден линк за една или две изчистени на weekend-max-mara.
Тяхните най много харесвам, но моите са с щампа, но предполагам, че качеството е еднакво.
Но тези с щампа държат по високи цени, дано да е заради щампата, а не заради качеството на памука.

# 160
Аеро не винаги. Неделя проверявах за някой неща,които ги няма в нашия Абаут Ю. Разтърсих се в любими марки да видя цените. Тогава имаше при тях ако не се лъжа 25-30% екстра. Някой цени бяха наистина по-ниски,но с малка разлика. Но и много други бяха много по-високи. И така и така е Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 14:51 от vlbs

# 161
Аз имам такава черна и съм доволна
https://www.aboutyou.bg/p/g-star/teniska-23980927

Тези гледам са намалени, ако на някой му трябва
https://www.aboutyou.bg/p/calvin-klein-jeans/sandali-s-razdelite … prastite-24212283
https://www.aboutyou.bg/p/calvin-klein-jeans/sandali-s-razdelite … prastite-24212234
https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/klyuchodarzhatel-speed-4641289
https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/chanta-s-prezramki-anchor- … ve-benita-4643411

# 162
Рядко в немския сайт има по-ниска цена,изключение е по-скоро. Обаче съм поръчвала с превозвач от там някои неща. По-скоро заради тръпката,отколкото,че ще ми е по-изгодно. Но варианти има. Обаче,като съм при сина в Германия и ръчкам сайтовете,нищо по-изгодно не виждам в немския...То вече никой интернет магазин  не е това,което беше..

# 163
На Беста има попадения добри според кампаниите и Пийка в мола (взех няколко неща с 20% под цените на АУ). Сега в P and C са и с 30% отгоре ако вземеш 4 артикула (дори и 3 от тях да са за по чорапи например). В Модиво също излизат, но бързо свършват на -70% които са. Българският бенетон също има намаления, а в италианския сайт са още по-добри (но поръчката е с адрес до Италия).

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 16:42 от Blue`Sky

# 164
About You e N1 като цяло Simple Smile Само BS се доближава до него. Винаги ще има по добри цени в различните сайтове по време на кампании,но като цяло AY нямат равни за мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт