Пазаруване от about you тема 40

• 60 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Както се знае Zalando придоби About you,от друга страна март обяви,че стъпва на БГ пазара.
Дали ще са отделни магазини или ще е 1 обединен.

# 346
  • София
и от двете са ми еднакъв р-р, но да не те подведа, понякога между моделите има разлика, съветника какво ти препоръчва, ако е М - това е. На фрики тъмносиньото с ревера и тъмния хастар ми е Л, взех същия модел Л от бежавото със светлия хастар и ми беше малко.

https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/niski-maratonki-22621214
тези наскоро като ги поръчвахте, на по - добра цена ли бяха и как са като р-р
Аз ги взех на предишно намаление за 86 лв. Отговарят си на размера, за широк крак. За мен са много удобни, цветът на живо е страхотен, но не мога да бягам с тях Joy. , не са ми удобни за гонене на градския транспорт Joy

# 347
Как хем са много удобни..хем неудобни като бягаш Thinking

# 348
Широки са като паница, затова. Sad Аз моите ги върнах. Хем дълги ми бяха моя номер, хем широки.

# 349
Не ти е достатъчни широк кракът 😀, на мен ми бяха тесни. За 86 лева бяха приказни, страхотна подметка и материали.

# 350
  • София
Как хем са много удобни..хем неудобни като бягаш Thinking
Да, странно го обясних. Чувствам се като боса в тях, широки, свободни. Има леко широк крак, затова вероятно ми пасват добре.
Като бягам, имам чувство, че ще ми паднат от краката и затова не мога да бягам с тях. Свикнала съм с по стегнати маратонки, а тези дори не ги връзвам (по съвет от синът ми, според него така се носят 😂😂😂) Но да, удобни са ми, ефектни. Много си ги харесвам.
Исках и червени да взема, но не са били на толкова ниска цена и вече ги няма.
Сега поръчах почти същите, червени на Тамарис за 37 лв. Няма ги и не мога да дам линк

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 21:47 от gatanegra

# 351
# 352
# 353

Някой да взема ХС-а веднага Grinning

Нямам рулетка днес в приложението /без поръчка/. Да чакаме ли вторник друго намаление се чудя.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 08:39 от AeroJ

# 354
Взимай го,то никой не го иска 😁 И кво като е Пинко? Тета си е права.

# 355
За кое?

Нямам рулетка и след поръчка. Браво, браво!

# 356
За коженото яке от ония дни.

# 357
И какво общо имат двете, че не разбрах?

# 358
Че няма значение цената и марката,ако не се харесва.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт