Пазаруване от about you тема 40

• 60 522
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря за кодовете! Да не е баш спам, да кажа че съм доволна от този бранд качество/приятни модели:

https://www.aboutyou.bg/b/shop/koroshi-185487?category=20201

# 526
  • София
Здравейте,детските обувки на Некст как са като качество и отговарят ли на номерата?Че сина ми е плоскостъпие и все са му тесни маратонките,в момента е между 35-36 номер.Голям зор са ми затворените обувки за него.
По-скоро вижте за боси обувки, който са за широк крак вместо да се мъчите със скъпотиите на Next.

# 527
Рийбок, Скечърс, Адидас, UA, от тези има за по-широк крак модели. Пума ги зачеркнете с две дебели черти, там няма шанс😀
Като намерите подходящ модел го купете повече от веднъж в различни цветове, синът ми навремето износи едни кожени рибоци в три цвята😀

# 528
Имам една пратка с "Очаквана доставка ‎25.07.‎‏ - ‎28.07.‎‎". Към момента още не е предадена към Еконт. Май ще си остана само с очакването. Grinning

Здравейте, има ли раници от които сте доволни и са ви издържали доста време? Ако е кожа да не се олющи на първия месец или да се протрие и скъса. Ориентирайте ме към марки, модели 😊

Аз имам такава в цвят нощно синьо и съм доволна. 130 лв. май беше като цена. Ползвам я повече от половин година вече активно. Засега нямам забележки.
https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/ranitsa-meghan-6577393

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 10:32 от AeroJ

# 529
  • BG
Здравейте, пратили са ми грешния цвят на жилетка, която поръчах. Какво следва да направя, за да получа желания цвят?

# 530
  • София
Връщате тази и поръчвате нова

# 531
  • София
Връщате тази и поръчвате нова
Аз бих поръчала първо и после да върна. Иначе има риск да изпратят същата.

# 532
Здравейте, пратили са ми грешния цвят на жилетка, която поръчах. Какво следва да направя, за да получа желания цвят?
Да стискате силно палци и да се молите.. имах сага с грешен цвят обувки, около 6 пъти ги поръчвах упорито и пращаха грешен цвят, накрая се отказах и си ги поръчах от друг сайт дори и с 50лв отгоре..

# 533
  • София
Ами да просто няма замяна като опция

# 534
За широк детски крак за сега пак заложих на naturino, като върнах други марки маратонки.
Важно е освен комфорт на първо място,  ако детето е по- малко да има възможност само да се обува и събува.Повечето маратонки ги почнаха с едни ластици по протежение на езика и накрая една  лента лепка, което е усилие за възрастен какво остава за дете.

Последно от обувки бг пасна много добре маратонка, вижда се как подметката е по-широка. Този модел мисля, че имаха и за по-големи деца.
Не всички модели са подходящи и имат от 33 номер нагоре
Скрит текст:

Този модел го взимам за втори път, за дете в градинска възраст е много удобен, от обувки също в момента
Скрит текст:
Скрит текст:

# 535
Ако партидата е като цяло грешно заведена и опакована все ще идва нежелания цвят. По-добре да се поръчат двата различни цвята, та да се нацели правилния.

# 536
  • София
За широк детски крак за сега пак заложих на naturino, като върнах други марки маратонки.
Важно е освен комфорт на първо място,  ако детето е по- малко да има възможност само да се обува и събува.Повечето маратонки ги почнаха с едни ластици по протежение на езика и накрая една  лента лепка, което е усилие за възрастен какво остава за дете.

Последно от обувки бг пасна много добре маратонка, вижда се как подметката е по-широка. Този модел мисля, че имаха и за по-големи деца.
Не всички модели са подходящи и имат от 33 номер нагоре
Скрит текст:

Този модел го взимам за втори път, за дете в градинска възраст е много удобен, от обувки също в момента
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз само на глезена виждам да е по-широко, но пръстите пак ще са си смачкани.

# 537
Добре са, основната горна част на обувката е мека и поема по формата на крака,. За маратонката е велур и шушлякова материя отвън. Това от снимката е 26 размер, ако има значение

# 538
Моето момче е с широко краче и naturino му идва тясно. Същото се отнася и за froddo. За сега съм забелязала че босата серия на Зара са широки и му стават на ширина, както и camper (ако търсите боса обувка). От конвенционалните- някои модели на Nike също пасват.

# 539
Днес с изненада установих, че срокът за връщане е намален от 100 на 30 дни. От кога е промяната? Имам две поръчки, който се мотаех да върна (обикновено чакам да се съберат повече неща и ги изпращам наведнъж) и се оказа, че вече не мога. Има ли какво да направя или да си остана с поуката?

Общи условия

Активация на акаунт