Пазаруване от about you тема 40

• 60 521
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
ice_sparky, връщай смело. Обсъждахме го това преди 10 страници Grinning
Днес с изненада установих, че срокът за връщане е намален от 100 на 30 дни. От кога е промяната? Имам две поръчки, който се мотаех да върна (обикновено чакам да се съберат повече неща и ги изпращам наведнъж) и се оказа, че вече не мога. Има ли какво да направя или да си остана с поуката?

Днес изпратих запитване за информация от кога важи новият срок за връщане. Това е отговорът:

# 541
Сърдечно благодаря за информацията!

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 16:06 от ice_sparky

# 542
Ако си имаш оригинални документи за връщане и товарителница не ти трябва бутон в сайта. Ако нямаш им се обади те да ти генерират и изпратят на имейл.

# 543
Тъкмо се връщам от Еконт ., занесох онази злополучна пратка.
Приложената към пратката/ от юни е/  товарителница вече е неактивна и в бързината ползвах някаква , даже не знам как я генерирах.
Цяло чудо ще е всичко да мине както трябва, поне се сетих да снимам тази, защото предчувствам декларации пак.
И сега разбрах- за връщане съм ползвала генерирана от мен товарителница към друга пратка, която също върнах днес с нейната оригинална от плика.
Та много вероятно е юнските товарителници да не ви “ работят”.
Днес пак говорих с техен служител заради невъзможност да открия точната прозрачна опаковка на продукти, каза, че не е проблем да върна без нея. Вчера друг служител друго твърдеше.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:58 от Mateah

# 544
На geox, biomecanics и на Garvalin съм купувала детски маратонки за широко стъпало.

# 545
  • София
Днес върнах пратка от 23.06, получена на 26.06. Нямаше проблем с оригиналната товарителница.

# 546
Пратката, която върнах днес е от края на април. Инак аз винаги обединявам дрехи от различни пратки, за да не се занимавам по отделно. Досега всичко е било наред. А относно найлоновите пликове, проблемът е не в липсата му, а на баркода върху него. Изобщо не поглеждат какво има вътре. Така няколко пъти поръчвах едно яке и всеки път ми доставяха бабешка пола, която е пъхната в неговия плик.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 20:19 от ice_sparky

# 547
Имат опаковки, на които има някакъв знак- я марка, я цвят , я размер и се ориентираш.
Тук ставаше въпрос за три цвята на тениски от една марка в еднакъв размер- нищо , за което да се хвана и да открия коя на кой продукт е- ни по поръчка, ни по етикет.  От трите върнах една, чувствително уголемена и им засилих и трите плика вътре.
Днес поръчах по- малкия размер от върнатата още по - изгодно и още един цвят, който беше изчерпан при първата поръчка.

# 548
В аутлета има намалени чанти на Pinko и Coccinelle.

# 549
  • София
Преходно яке с 60% вълна в състава. Да видим как ще е като дойде Simple Smile

# 550
Миналата година на 1.08 беше “онова” намаление. Дали за утре готвят нещо? Или след като Заландо ги напазарува няма да има вече такива екстри…

# 551
  • София
Моля, помогнете ..Дали си отговарят номерата на тези Газели...
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-gazel … e-indoor-23339618

Нося 36,5 но не е наличен, има по-големи. Дали да рискувам с тях?

# 552
  • София
Аз имам 38-ми номер от Gazzele и за мен си отговарят. За мен Samba серията не си отговаря

# 553
  • София
Ще чакам по-малък, благодаря

# 554
И на мен ми дойде мокра пратка. За щастие вътре бяха очила и тениска. Документите бяха поели повечето вода. Малко кутията на очилата беше влажна,тениската не бе засегната. Очилата с третата вежда,не са лоши,даже никак лоши Simple Smile За цената са си зер гуд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт