Пазаруване от LC Waikiki - тема 10

• 7 140
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
В Уайкики рядко има кодове. Понякога има Колело на късмета и тогава може да има код. Иначе намаленията се обявяват с банери или изскачащи прозорци. А в самия сайт на самия артикул пише с намаление ли е, или не. В сайта постоянно има артикули с намаление без код.

# 91
И при мен не

# 92
Отстъпките важат за определени артикули, до които се стига от банер на първата страница:

Скрит текст:

# 93
При мен не начислява екстра отстъпката за сума над... Скоро пак имах такъв случай, впоследствие се оправи, сега от вчера и не. При някой друг?! Влизам през приложението.

И при мен не пада отстъпка 🤯

# 94
При мен сайта е забил и пише, че има нещо нередно и не може да зареди в момента.

# 95
Поръчах комплект 3 бр.  боксерки за момче, но 1 бр. липсва. Опитах да пиша на формата за контакт, но ми дава код грешка 1.
Вие как се свързвате с тях и имали ли сте такъв случай?

# 96
Поръчах комплект 3 бр.  боксерки за момче, но 1 бр. липсва. Опитах да пиша на формата за контакт, но ми дава код грешка 1.
Вие как се свързвате с тях и имали ли сте такъв случай?

По телефона - 082 299 644

# 97
Безплатен ли е или ако не знаете ли как се таксува?

# 98
Безплатен ли е или ако не знаете ли как се таксува?
Ако имаш безплатни минути към всички национални мрежи, ще е безплатно.

# 99
Здравейте. От 2 дни се опитвам да поръчам през приложението и не става. Стигам до избор на офис на Еконт и до там. Натискам бутона за избор на адрес, но нищо не става... Някой пускал ли е поръчка?
През сайта нещата са по-скъпи.

# 100
Аз пусках в петък вечер, нямах проблем. Но пък никакво движение по поръчката, обикновено не ми се бавят.

# 101
Аз снощи пуснах поръчка, също нямах проблем.

# 102
Днес пуснах поръчка,всичко беше наред.

# 103
  • sofia
Здравейте. От 2 дни се опитвам да поръчам през приложението и не става. Стигам до избор на офис на Еконт и до там. Натискам бутона за избор на адрес, но нищо не става... Някой пускал ли е поръчка?
През сайта нещата са по-скъпи.
Имам същия проблем, не ми избира офис, колкото и да попълвам формата, има само една активна опция Място за доставка, което после се отчита като доставка до адрес и връщането е платено. Даже им звънях.

# 104
  • София
Само като идея, но не знам доколко е изпълнимо. Направете една поръчка от компютър като посочите адрес на офис, отметнете да се запази в профила и я анулирайте веднага. След това няма ли да предложи последния посочен адрес? Защото на мен ми предлага точно офиса, който е бил в предишната поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт