Пазаруване от LC Waikiki - тема 10

• 7 146
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,
При поръчка до офис на Еконт връщането безплатно ли е?
Връщам продуктите в офиса на Еконт и при възстановяване на сумата няма да бъда таксувана с 5,99лв., нали така?

# 106
# 107
  • София
Последната ми поръчка беше до офис, за да ми е безплатно връщането. В неделя направих заявка за връщане. Излезе ми, че трябва да върна в същия офис, от който взех пратката. Вчера не успях да отида и остана за днес. Днес ми звъни куриер на вратата, че идва за заявеното връщане. Много бях учудена. Казах му, че връщането е за офис, за да ми е безплатно. И чрез него било безплатно. Сега се чудя дали ще ми удържат куриерски разходи? Те чехлите бяха 9 лв. Ако ми вземат 6,90 за връщането, по-добре да ги бях оставила. Simple Smile
Самоцитирам се, за да отбележа, че ми възстановиха цялата сума. Все пак не знам дали ни се полага безплатен куриер или след моето оплакване към Еконт, че са ми изпратили куриер без да съм го искала, нещо са се разбрали с Waikiki. Simple Smile

# 108
Кодът в приложението APP20 само веднъж ли хваща на акаунт?

# 109
Да. Дори и от друг акаунт на същото устройство пак не хваща втори път.

# 110
Здравейте,  имат ли опция безплатна доставка до магазин?

# 111
Мисля, че не.

# 112
И аз така, но да питам пак за всеки случай.
Искам една чашка да поръчам.

# 113
И аз така, но да питам пак за всеки случай.
Искам една чашка да поръчам.
Много често има безплатна доставка без минимална сума. Добави я в количката и гледай от време дали е премахната доставката.

# 114
Аз още снощи я сложих в кошницата. Обаче ми показва, че е последна бройка. Влезнах тук да питам и след това в сайта беше вече изчерпана като влезнах.
Сега влезнах пак да я видя уж показва, че е налична, но кой знае пак до кога. Много е сладка, но 20 лв не си струват.

# 115
Заявих връщане през сайта, но не откривам формуляр за попълване на хартия, който да приложа в пратката, вече не се ли попълва такъв?

# 116
  • София
Май вече няма хартиен, онлайн се попълва заявката за връщане.

# 117
Може и без хартиен формуляр. Ако искаш, може да си го принтираш и приложиш, но не е задължително.

# 118
Видях в реален магазин дамски екип, тип спортен, мръсно бяло беше, вталено горнище, свободен панталон, но нямаше номерация. Не мога и не мога да го намеря в сайта, имаше ръбчета шев отпред горнището, силно вталено, без цип и яка. Виждал ли ги е някой, от новата им колекция са

# 119
Ако ходиш пак до магазина, виж номера на артикула на етикета и го потърси в сайта

Общи условия

Активация на акаунт