За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 115

• 16 204
  • 625
  •   2
Отговори
# 495
Аз за сега износени дрехи имам само от Синсей. Купени нови за моето дете. Не са носени от друго. Та те са ми с най-ниско качество в личната ми класация.

# 496
Само да напиша,  че на дрешки на 40 год + нищо им няма. Само са доста старомодни. Зависи и колко са носени най-вече.

# 497
  • Пловдив
Ами Пепко, Синсей и подобни /такива взимам за градината/ още след първите пранета силуетът им се усуква. Впоследствие на някои на трикото се появяват дупчици, оверлогът се разнищва и т.н.

За бебешко "акне" с нищо не съм мазала лицето, нанасяла съм слънцезащита от към март месец /бил е вече 6-7 месечен/.

# 498
Момичета, с какво мажете личицето на бебчето и мажете ли изобщо? Нашата е на 1 месец и, слава на Бога, няма атопия, съвсем леко й се бели между веждите и там мацвам малко от кремчето на А дерма за суха и атопична кожа, но останалата част от личицето не мажа с нищо. Казаха ми че с лосиона за тяло може, но нашият е на Мустела и ми се струва неподходящ за лице. Има много, много фини пъпчици и се замислих, да не би да има нужда от хидратация по аналогия с акнето при големите хора, когато кожата де факто има нужда от овлажняване, а не от допълнително изсушаване?

Няма нужда с нищо да се маже

# 499
АДерма е много хубава козметика,защо просто не си я мажете с нея? Аз можех бебо с Местелата ,която ползвах за тялото ,но не му беше достатъчно и започнаха да се появяват лишейчета и за лицето купих Биодерма Атодерм и от тогава,няколко месеца няма проблем.

# 500
Ние нямаме проблем със синсейските дрешки, а от всичките, които накупих. Въртим няколко броя, постоянно се перат, не са избелели или смалени, въпреки сушилнята.

# 501
Синсей и Пепко много се свиват и деформират. До тук съм най-доволна от Rainy на Вис Виталис като съотношение цена качество. Ромпъри и бодита по 10-20 лв, приятен разтегателен памук, не се свива в сушилнята, лесно се облича, красиви модели и не е 60-70 лв като Mayoral примерно. Защото колкото и да е качествен,  от 56 на 62 минахме за 2 седмици. Тоест едно боди се облича максимум 5 пъти и цена над 15лв за мен не е оправдана. Ще ги съхранявам за второто, ако е момиче и то пак не е ясно колко ще ги ползвам или ще предпочета да купя 5 нови от размер. Не бих раздавала, нито бих взела носени от други деца дрехи.

# 502
Според мен си зависи и от препарата, темп на пране, програма на сушене и пране и тн.
Аз ги пускам на деликатно и после сушене или направо wash+dry, но както казах при мен проблеми не е имало.

# 503
Не знам, аз лично нямам забележки към Синсей и Пепко, повечето дрешки на малката са от там. Носят се постоянно, перат се на 60 градуса и не са мръднали. Но не използвам сушилня, може би и това има значение.

# 504
От Синсей,купихме с мъжа ми дрехи преди да се роди малкия. Много големи се оказаха най-малките размери,някои от ританките бяха с толкова широки ластици,че изобщо не му ги обухме никога. Не съм фенка на Пепко и Синсей,но цените са добри.

# 505
Синсей и Пепко много се свиват и деформират. До тук съм най-доволна от Rainy на Вис Виталис като съотношение цена качество. Ромпъри и бодита по 10-20 лв, приятен разтегателен памук, не се свива в сушилнята, лесно се облича, красиви модели и не е 60-70 лв като Mayoral примерно. Защото колкото и да е качествен,  от 56 на 62 минахме за 2 седмици. Тоест едно боди се облича максимум 5 пъти и цена над 15лв за мен не е оправдана. Ще ги съхранявам за второто, ако е момиче и то пак не е ясно колко ще ги ползвам или ще предпочета да купя 5 нови от размер. Не бих раздавала, нито бих взела носени от други деца дрехи.

Защо да не се раздават?

# 506
Много благодаря за отговорите, момичета!
Сложих дрешките в една голяма прозрачна кутия за съхранение и заминава в къщата на нашите, че иначе апартамента ще започне да заприличва на склад след някой друг месец Sweat Smile А аз сега давам пари за дрешки, защото ми е кеф на душата, че мога да го обличам така както аз искам Smile Ще дойде време, в което ще започне да предявява претенции какво иска да носи, а и ако е толкова игрив и палав, колкото вуйчо му на времето, дупе да ми е яко Sweat Smile Спомням си, че брат ми се прибираше всеки ден със скъсани панталони.
Бих раздавала, но тъй като знам че искам още деца в близкото бъдеще предпочитам да си ги запазя и да си спестя този разход. С потенциално спестените пари от дрешки ще мога да купувам други неща, които я биха били полезни на мен в отглеждането на децата, я нещо за тях самите.

MayGodBless, моя мъник (вече на месец и половина) също имаше леко сухи участъци по личицето, но не съм ги мазала с нищо. В момента няма следа от тях. Излизат му тук там пъпчица две, но до колкото знам е нормално, защото кожата все още се чисти и ще минат от самосебе си.

# 507
Момичета, само споделям, ако някой желае да помогне :

# 508
Здравейте ! Искам да отворя темата за детските бебешки кухни в гр.Пловдив . Бихте ли споделили от коя сте най - доволни и къде готвят наистина вкусно , щадящо за стомахчетата на бебетата и не “претупват” , ако ме разбирате . Ще се радвам да споделите , тъй като сме в голяма дилема . Дъщеря ми е с доста чувствителен стомах и се чудим на първо място на държавна или частна кухня да е запишем . И на коя …😕

# 509
Здравейте ! Искам да отворя темата за детските бебешки кухни в гр.Пловдив . Бихте ли споделили от коя сте най - доволни и къде готвят наистина вкусно , щадящо за стомахчетата на бебетата и не “претупват” , ако ме разбирате . Ще се радвам да споделите , тъй като сме в голяма дилема . Дъщеря ми е с доста чувствителен стомах и се чудим на първо място на държавна или частна кухня да е запишем . И на коя …😕

Ние сме доволни от Хер Бебе и Вълшебник. Като Вълшебник само за неделя поръчваме.

Общи условия

Активация на акаунт