За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 115

• 16 173
  • 624
  •   1
Отговори
# 510
От Хер бебе два пъти намирам косъм (за София) и им бих хикса. Харесвам Фуристо. Има ги и в Пловдив.

# 511
  • София
От Хер бебе два пъти намирам косъм (за София) и им бих хикса. Харесвам Фуристо. Има ги и в Пловдив.
А на мен от Хер бебе ми донесоха вкисната супа и приключих с тях.
Поръчвам Фуристо ,мисля да пробвам и Tasty Lab.
Взимам и държавна кухня от седмица, готвя също така, но  понякога поръчвам и Фуристо (преди да започна с държавната кухня, редовно поръчвах ), в последно време и те имат издънки.Имах сурова леща с клечки от чубрица вътре от Био менюто, после някакъв грах с отвратителни люспи, а понякога с десертите им може да убиеш човек, направо на камък са им печивата понякога... (Десерт взимам само с Био менюто, защото не предлагат дуо пакет.).Но като цяло от всичко изпробвано ми харесват най-много.
Ян Бибиян изобщо не ми харесват като състав, но пък детето с тях се наяжда най-добре и най- много ги хапва.Удобство е,че ги има във Фантастико до нас, но като цяло ги избягвам.Никак не ми се виждат пресни, нещо не ми допадат и ми е много краен вариант.

# 512
  • Бургас
А мнения за Юначе тези които са в София?
Изглежда им добро менюто и десертите са без захар.

# 513
Ян Бибиян моето изобщо не ги яде. И изглеждат ужасно.
Юначе май съм чувала добри отзиви. Трябва да ги пробвам.

# 514
  • София
А мнения за Юначе тези които са в София?
Изглежда им добро менюто и десертите са без захар.
Да, не са лоши Юначе.Моето дете десертите не ги яде като цяло и поръчвам без, но супите и основно последно съм взимала от меню захранване и не бяха лоши, после минахме на Фуристо.

# 515
Да попитам някой купувал ли силиконова чаша с капаче и сламка ( от дм) или чаша силикон и неръждаема стомана пак от там. Дали поддръжка им е лесна, най-вече дали метала се вади и се мие лесно и дали децата харесват такива чаши. Благодаря, ако някой се включи Flowers Hibiscus

# 516
Аз не съм купувала точно тези, но моята дъщеря пие вода само от такъв тип чашки. Научи се за нула време да пие от сламка. Е, лигави се и плюе ама и пие, за разлика от всички други дето пробвах. 😬

# 517
Така и така сме на тема дрехи. Колко време трябва да се гладят бебешките дрехи? Ние имаме сушилня, която смятам, че доста добре си ги дезинфекцира.

# 518
Според мен всичко със стерилизации приключва, когато започне да лапа всичко😅 но ще видим. Аз не съм гладила нищо откакто купих и изпрах всички дрехи и ги подредих в шкафчето.

# 519
Аз не съм гладила нищо.

# 520
Здравейте, бебето ми е на близо 11 месеца и започна от известно време да си стиска очите. В началото го правеше само като се смее,затваряше очи и се усмихваше,после започна като не иска нещо да му давам за хапване се обръщаше да другата страна и пак пристискваше очички. От няколко дена,започна да го прави хаотично,пак като го закачам и си играем,но и като го кърмя забелязах също два,три пъти. Споделете,случвало ли се е при вашите бебета и мислите ли,че е нормално? Утре ще ходя при педиатър и ще го коментираме,но съм притеснена и ще съм благодарна,ако споделите мнения.

# 521
Аз спорех с бабите, че не се налага със сушилня. Ии като чуха, че една мама гладила до първата година и ми пребледня пред очите Joy

# 522
Така и така сме на тема дрехи. Колко време трябва да се гладят бебешките дрехи? Ние имаме сушилня, която смятам, че доста добре си ги дезинфекцира.

Точно 0 минути за мен. Не мога да си представя да си губя времето с гладене, като имам бебче, което има нужда от гушкане и внимание

# 523
Аз бях заклет фен на гладенето. Обожавам миризмата на гладено, подредените и изпънати дрехи, гладех и чаршафите даже, абе всичко 😁. Малко преди да се роди първото ми дете, бях изгладила бебешките дрешки няколко пъти. Родих неочаквано по-рано, а 12 месеца по-късно се появи и второто човече. 4 години вече не съм гладила нищо 🤣. Така и не остана време. Нито съм прала отделно дрехите им, май пак само в началото, общо взето минах на режим 'оцеляване', но иначе го приветствам, стига да има време и желание за това, но мисля, че няма да има.
Относно стискането на очичките- понякога бебоците като понаучат нещо ново, го правят известно време често и натрапчиво за нашите очи. Консултирайте се с лекаря и наблюдавайте, ако продължи твърде дълго като период.

# 524
Купихме количка втора ръка. Изпрах всичко лесно сваляемо по нея, но сенника (това на снимката) се сваля по сложничко. Има ли нужда да го пера и него. Все пак бебето не се допира до него.

Общи условия

Активация на акаунт