За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 115

• 22 821
  • 865
  •   1
Отговори
# 855
То няма какво много да направиш. Остави го, не му давай капки и ще се регулира предполагам. За 1-2 дни не се води запек и не се дава нищо разхлабващо.

# 856
# 857
Направих подобен масаж и бебока се изходи след 10 мин.! Действа! Благодаря Simple Smile

# 858
Не е запек ако не се е изхождало няколко дни и като се изходи да си е с нормална консистенция. Обаче при нас еспумизана директно запече и акаше топчета. И аз не вярвах първия път викам си сигурно от нещо друго или просто е такъв момента, но втория път като дадох и се убедих, че е от него.

А ние минахме вече на аптамил АДС, заради жилките в изхожданията. Сравнително добре го приема. Дори няма да го сгъстявам засега, понеже не повръща.
Чудя се дали да давам абоколикен както с предното мляко? В Прегомина пише, че има намалена лактоза. Дали има нужда в такъв случай от лактазни капки?
Иначе си давам всеки ден омнибиотик.

# 859
Мами, бърз въпрос - момчето е на 8 дни, в Токуда му даваха АМ на Hipp HA, режимът беше на 3 часа, но той се будеше и огладняваше по-рано. След като ни изписаха взех същото АМ, изяжда около 60-70 мл на ядене, понякога повръща малко, друг път - не,   но отново се буди на 2 часа с писъци, че пак е гладен. Има ли вероятност това АМ да не го нахранва или е просто гладник, ситуацията е нормална и ще си се храним на 2 часа от старта на предното ядене?

# 860
Аз бих го сменила.
Има ли причина да е с HA ?

Мами, бърз въпрос - момчето е на 8 дни, в Токуда му даваха АМ на Hipp HA, режимът беше на 3 часа, но той се будеше и огладняваше по-рано. След като ни изписаха взех същото АМ, изяжда около 60-70 мл на ядене, понякога повръща малко, друг път - не,   но отново се буди на 2 часа с писъци, че пак е гладен. Има ли вероятност това АМ да не го нахранва или е просто гладник, ситуацията е нормална и ще си се храним на 2 часа от старта на предното ядене?

# 861
Аз бих го сменила.

Това даваха в болницата на всички и ни изписаха преди 2 дни и затова продължих с него. Към момента друга причина не съм открила.

# 862
Ами... сменявайте смело.

Аз бих го сменила.

Това даваха в болницата на всички и ни изписаха преди 2 дни и затова продължих с него. Към момента друга причина не съм открила.

# 863
И аз взех една кутия като ни изписаха, за да продължа със същото. Надявах се и да кърмя…. После смених още 2 млека. Не е имало драма. Обикновено млеката в болницата са им спонсори и идеята е точно да продължиш с тяхното мляко. Аз си минах на каквото аз бях преценила. Първо беше на Лактана козе мляко. После смених пак с козе, но на БейбиБио.

# 864
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 865

Общи условия

Активация на акаунт