Отговори
# 645
Ахахаха,Нинка Joy
Опция 6...моят
Шегата настрана,но аз чувам мъжки глас..

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 12:00 от Милена Тодорова 756835

# 646
Ами така де, толкова важни въпроси има във Вселената, като кой се смее зад кадър на Мерт, и смее ли се, радва ли се, или му се присмива може би? Вие тука сте тръгнали някакви проекти нови да гледате и коментирате, ъъъ. 🙃
Иначе за  следващата мацка от проекта на Мерт, нищо особено.

# 647
Ами така де, толкова важни въпроси има във Вселената, като кой се смее зад кадър на Мерт, и смее ли се, радва ли се, или му се присмива може би? Вие тука сте тръгнали някакви проекти нови да гледате и коментирате, ъъъ. 🙃
Иначе за  следващата мацка от проекта на Мерт, нищо особено.
Нинка,пак сме на амбразурата ,казваш. Joy
Целия фандом да върви в криминологията.Топ специалисти станахме за три години. Joy Мисля,че вече няма никакво значение чий е гласът.Поне научихме графика на Рамо за тренировки.
В този проект да вземат някой и друг мъж да вкарат все пак.Малко баланса се губи за сега.

# 648
Цитат
В сериала връзката на Лал с Актан (Мерт Рамазан Демир) е разказана по колоритен начин от близкия ѝ кръг приятели.
Това изречение започва съвсем да затвърждава мнението ми, че ще имаме нещо ala "Фатално привличане". Също така мисля, че целият сериал ще е построен като ретроспекция. Подобно на голяма част от криминалетата, тук първо ще имаме труп/трупове и после ще бъде проследено как се е стигнало до трагедията. Иначе, не виждам защо приятелите на Лал ще ни разказват историята й.
Цитат
Иначе за  следващата мацка от проекта на Мерт, нищо особено.
Нинка, нормално е новото попълнение да не е нещо особено. Все пак това момиче ще играе приятелката на главната, така че трябва да е симпатично и невзрачно, а не фатална красавица. Виж, шефката май ще е част от триъгълника.
Ох, така не ми се гледа любовна история и Мерт като Ферит 2, че се хващам за нищото, за да се нахъсам за нещо УАУ.
В моята глава сюжетът е топ! Wink

# 649
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Жени с корекции пропускам директно.
И аз Joy

# 650
Аз също смятам ,че ще е от рода на криминален психотрилър с вплетена любовна история.И звучи обещаващо.Сигурна съм ,че Рамо внимателно си е подбрал проекта.Образите на Ферит и Сейран принадлежат вече на историята.

# 651
Откъс от сценария на Нищо няма да ни се случи, споделен от Пънар Булут

# 652
Берил не е бременна. Wink Информация, срещната във Фейсбук с източник Бирсен Алтунташ:
"Берил Позам, позната на зрителите с ролята си на Суна в сериала #YaliCapkini , се присъедини към актьорския състав на амбициозния сериал за новия сезон „Kıskanmak“ от Ay Yapım. В предстоящия проект тя ще играе ролята на Налан, момичето, което семейството е избрало за съпруга на Халит.

Проектът ще бъде режисиран от Надим Гюч, а сценарият е написан от Йълмаз Шахин. Главните роли ще бъдат изпълнени от:
• Йозгю Намал като Сениха,
• Мехмет Гюнсур - Халит,
• Селахатин Пашали - Нюжета,
• Hafsanur Sanjaktutan - Mükerrem,
• Айда Аксел - Медиху.

Репетициите започват в края на месеца.

—Бирсен Алтунташ"

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 16:23 от Fi79

# 653
Като изключим проекта на Афра,който ще е нещо различно от общоприетото в турските дизита...поне такава е информацията и Берил ще играе това което винаги е играла...втора цигулка.
По принцип колкото и да ме ядосваше в Ялъто с ролята на Суна,за мен Берил Позам е добра актриса.Очаквах,че ако се включи в проект,ще е нещо различно и ще надскочи предишните си роли.Явно  продуцентите когато преговарят с актьори,се придържат към това което знаят за тях.Така мисля,но не е редно..

# 654
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Откъс от сценария на Нищо няма да ни се случи, споделен от Пънар Булут

Този откъс на мен лично ми хареса доста Wink. Чакам вече снимки от сета с нетърпение Stuck Out Tongue Winking Eye.
Последното попълнение не съм я гледала ... мисля Thinking ..... или определено не ме е впечатлила, че да си направя труда да я запомня Joy
Сера определено яко се е тунинговала откак я помня в ЗИ, но с тази си визия определено ще е интересно да се види до Мерт Grinning. Чак в главата ми се визуализират негови физиономии....ама ще видим дали съм познала JoyJoyJoy.

# 655
Опция 7 - Кирилова, загуби се това момиче 😂
Берил добре се е уредила, избягала от шнура.
Симпатична ми е на мен тази Сера, нищо, че е с корекции. Ама сякаш имаше нещо в походката й.

# 656
Добра вечер, момичета! Simple Smile
По повод откъса от сценария: "Всъщност, това, от което се страхуваме, вече ни се е случило отдавна."
"Учат ни на много неща... но не ни учат за чувствата ни. Не ни показват как да ги разпознаваме, как да се справяме с тях, как да ги управляваме. Ето защо, можем да разберем истинските си чувства, едва след като всичко е отминало, едва когато погледнем назад, месеци или години по-късно осъзнаваме."
Интересно. Каквито и да са събитията, страховете ще ги движат. А дали можем да се научим да управляваме чувствата си? Според мен, твърде амбициозна задача, защото протичат различно, даже у един и същи човек. И не протичат едновременно с осъзнаването им, даже и да имаме специални познания за тях, като например -  защитните механизми на Фройд.

# 657
Много добра стратегия и за двата проекта...възбуждат любопитството ни,карат ни да се надяваме,че ще видим нещо невиждано...Пожелавам успех и на Афра,и на Мерт..но ще си чакаме,чакамее
Heart Eyes

Анкета:
1.Афра и Чачо
2.Афра и Мерт Heart

https://www.instagram.com/reel/DMNuEC9oQqX/?igsh=aXltZTYwc2g4MjRh

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 20:57 от Милена Тодорова 756835

# 658
Ох, много са хубави Афра и Мерт, опция 2

# 659
Кате, много разчитам на анализите ти, знаеш  Heart

Между другото, Берил много добре се е уредила, браво! Каста е супер Heart Eyes

Общи условия