(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 11 712
  • 419
  •   1
Отговори
# 375
Аз почнах да се колебая дали наистина Омер не е блъснал това момиче. Няма да откажа Омер в затвора дори и за малко. Grinning

# 376
Аз почнах да се колебая дали наистина Омер не е блъснал това момиче. Няма да откажа Омер в затвора дори и за малко. Grinning
Само да кажа ,че знам кой беше с Асил ама да видим ти знаеш ли?
Впрочем дано не е да излезне малко Мусти ,че ще заспим добре ,че Фатих викна полицията за две минути стана нещо в сериала заприличахме на дневна сапунка.

# 377
кой с беше с Асил??
Днес не можах да гледам на живо епизода, хванах края само.
Много е мудно, нямам вече желание да гледам, даже бебока и кивмер не ми оправят настроението.

# 378
кой с беше с Асил??
Днес не можах да гледам на живо епизода, хванах края само.
Много е мудно, нямам вече желание да гледам, даже бебока и кивмер не ми оправят настроението.
Имам спойлер ,че Айлинчето - галерджийката с колите се връща в сериала.

# 379
да бе сериозно ли??? даже бях я забравила Grinning

# 380
да бе сериозно ли??? даже бях я забравила Grinning
Ако ми е прав източника мацето даже и снимки е пуснала ама аз не я следя както разбираш Доа затова превъртя тотално в фрагмана.Цялата серия единственото разговора на Къво и Фатих беше 10/10. Бога ми като човек го разбра...

# 381
То сериала стана като дневен , техния сем тотално разнищи сериала.
В други случай Къвълджъм не би тръгнала да защитава Фатих 😁
 И други сериали са по-зле от към връзки, но видиш ли Шербета им е виновен за всичко.

# 382
То сериала стана като дневен , техния сем тотално разнищи сериала.
В други случай Къвълджъм не би тръгнала да защитава Фатих 😁
 И други сериали са по-зле от към връзки, но видиш ли Шербета им е виновен за всичко.
Доа с кой ще я правят да я правят просто да спре да се държи НЕАДЕКВАТНО. Бога ми биполярна е ,но пак Фатих е виновен. ;д

# 383
То имаше с кой но ги спряха поне за сега 😁😁

# 384
То имаше с кой но ги спряха поне за сега 😁😁
Валлах билях аз нямам против нека изневери на Фатих и с Асил няма проблем то е ясно ,че сценариста си го е навил на пръста ама тогава ми е интересно какво ще стане. Доа казва на Ъшъл ,че вече с Фатих нямат полов контакт любовта е умряла и тн даже и Ъшъл и вика ,че мъж като Фатих трудно се намирал нейсе. Не знаех ,че половия контакт е любов потресена съм!
Озадачи ме едно интервю на Фейза тия дни и все ще те питам видя ли го?

# 385
Видяхте ли рейтинга? Сериала на Ханде има около 3 пункта и е на 10 място в тотала, а там е най-важното. За съжаление му се вижда края сякаш.

# 386
Видяхте ли рейтинга? Сериала на Ханде има около 3 пункта и е на 10 място в тотала, а там е най-важното. За съжаление му се вижда края сякаш.
Ще видим какво ще реши канала миналата година Зембилито и той изкара с нисък рейтинг 13 епизода не ги гледам ,че няма име което да ме интересува ,но в сметка на това Аркато жестоко ни диша във вратът и само им вижте фрагмана и вижте нашия.
Айде връща се Чименсия

# 387
При вчерашния епизод сме се издигнали в другите две категории Grinning Grinning
Ах Чимен се връща язък че Метехан го няма. Grinning

Иначе за наша конкуренция ще се с Улаш така го виждам.

Аркато само в тотала може да ни е конкуренция другото сме бетон. Иначе седмично сме в топ 3 засега.

# 388
Ще се види какво ще направи и Улаш че като им гледам фрагмана се хиля на дикцията им само.

Съла и малките принцеси зад кадър

https://x.com/bettyymee1/status/1971900710498587046

# 389
много са сладки бебетата, даже в интервюто на баръш и еврим бебока е повече при нея и вчера беше кисел когато беше в кадър с нурсема Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт