(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 143
  • 452
  •   3
Отговори
# 360
Това нещо се спомена преди три месеца , бях попаднала на туит за това, но никой не го взимаше на сериозно. Но когато става дума за това овцъ продукцията скача да я защитава, но за другите йок.

# 361
Това нещо се спомена преди три месеца , бях попаднала на туит за това, но никой не го взимаше на сериозно. Но когато става дума за това овцъ продукцията скача да я защитава, но за другите йок.
Ами майка е била директор на канал навремето смятай колко са и дълбоки връзките.

зад кадър на 104 еп.

# 362
Ми ще я търпим , даже щяла да има много повече нейни сцени. 🤦‍♀️

# 363
Шуробаджанащината е нещо, което ненавиждам у съседите.
То се вижда и в самия сериал дори, в момента по тв даваха как дъщерята на помощницата на Сьонмез и момичетата, е наета от Къвълджъм, забележете също за прислужница! Момичето ученичка с мечти, по нищо не се различава от дъщерите на Къвълджъм или Метехан, обаче Къзълджъм й обяснява как не трябва да мечтае за по-хубав живот, защото все едно така се срамувала от майка си. Момичето се изкуши от дрехите и живота на Къвълджъм и покани приятели, представяйки че това е нейната къща и едва ли не това е майка й. А всъщност точно сега е момента да постигне всичко и то не наужким, а наистина с учене и работа! Обаче на нея не й предложиха работа във фермата на Омер (където започна Къвълджъм и нае дъщеря си). Не е нужно момичето да е във фирмата, но мисълта ми е , че при тях освен че вирее Шуробаджанащината, сякаш не могат да приемат промяната на статуквото, като някаква касти, богатия е богат, бедния остава беден и не може да мръдне, ако идва от такова семейство, защото сякаш ги е страх, че той ще заеме тяхното място и богатство.
Правиха същото и с Умут. А го виждаме и в реала с актрисата Нилай и майка й, нямат срам и няма да имат.

# 364
До новия фрагман съм с тези двамцата бога ми така ми напомнят едни други екранни баща и дъщеря че не е истина 🫠

https://x.com/_mervemrv/status/1970511384011051053?s=46

# 365
Да ви кажа много харесвам Гьоркем, това е супер силна жена , и ще ги постави доста добре на място.
По ТВ дават как нейният потиснически живот се е отразил, и е видяла какво е когато жената зависи от мъжа. Но ми е ясно, че в тяхното общество не харесват жени, които имат глас и се отстояват. Трябва да си мълчиш, каквото и да става.
Жалко, че очернят образа й накрая.

# 366
Да ви кажа много харесвам Гьоркем, това е супер силна жена , и ще ги постави доста добре на място.
По ТВ дават как нейният потиснически живот се е отразил, и е видяла какво е когато жената зависи от мъжа. Но ми е ясно, че в тяхното общество не харесват жени, които имат глас и се отстояват. Трябва да си мълчиш, каквото и да става.

Почти носталгично е като чета някой, който е назад с епизодите и все още е в по-добри времена Laughing
В началото и аз я бях харесала Гьоркем, но естествено тя не е пример, който искат да дават на турските млади жени, затова отидоха до съвсем екстремни крайности и я изкараха биполярна, че дори способна на убийство.
Сакън да не вземе някой да иска да бъде като нея, вместо да свежда главица и да си трае, да слуша татко си, батко си, мъжа си, общо-взето всеки мъж наоколо и така.. От "модерните" жени, само Къвълджъм не са очернили още, Доа също я направиха изключително неприятна и от главна героиня, за която стискаш палци, се превърна в излагация.

# 367
# 368
Д:Между нас нито любов остана нито обич.Абсолютно нищо не остана ?
Не виждаш ли?
Ф:Няма да живееш в изобилие ако отдалечиш Джемре от мен.
Н:Когато човек има съпруг като Фираз няма причина която да търси за да се смее.
- Какво стана онази нощ?
Ни:Какво стана ,че той полудя и нахлу така с пистолет онзи ден?
Ъ:Той се занимава с мен от лудницата.
С;Очите на Фираз шарят.
А:Работата с детето не е шега не прави неща за които после ще съжаляваш.
К:Всяка възможност ще се изпробва за да се разреши не се тревожи.
А:Нека шоуто започне.
Ф:Искам да подам сигнал.
А:Подписа смъртната си присъда Фатих Юнал.
Д:Искам да се разведа.
А: Засрамете се от детето си! Елате малко на себе си.
Ф:Тя е моето семейство.
К:Не прави нещо за което после ще съжаляваш Доа.
Ъ:Или и ти си имаш някой?

# 369
Нищо ново под слънцето, не искаха нищо крайно, но точно това движи сериала и докладваха и ще си гледат скуката Grinning

# 370

Почти носталгично е като чета някой, който е назад с епизодите и все още е в по-добри времена Laughing
В началото и аз я бях харесала Гьоркем, но естествено тя не е пример, който искат да дават на турските млади жени, затова отидоха до съвсем екстремни крайности и я изкараха биполярна, че дори способна на убийство.
Сакън да не вземе някой да иска да бъде като нея, вместо да свежда главица и да си трае, да слуша татко си, батко си, мъжа си, общо-взето всеки мъж наоколо и така.. От "модерните" жени, само Къвълджъм не са очернили още, Доа също я направиха изключително неприятна и от главна героиня, за която стискаш палци, се превърна в излагация.
Точно, ако аз бях сценарист, щях да направя Пембе и Фатих да изпаднат в криза, или да се променят или да се побъркат, но щях да оставя Гьоркем в сериала без да изкривявам образа. Това е абсурдно, те какво искат да кажат, че жената трябва да е потисната ли, да мълчи и свежда глава, иначе е лоша. Аз съм съгласна, че тя не е най-благата съпруга, но ми харесва много как заявява себе си, и как това е възможно, когато не зависиш от мъжете в къщата. И зящо изобщо трябва да има убийци в такъв сериал!? Тематиката му е съвсем различна.
Иначе харесвам много и Леман, тази жена тотално разъфна като се ожени, за всичко подкрепя Кайхан и го оставя да влезе в мъжката си енергия, не го мачка и е супер блага и топла, и двамата са много забавни сега с това женско матине в ресторанта. А това е ресторанта, който вече управлява Пембе и реално открадна мечтата на сина си, който се върна обратно във фирмата, а толкова добре се чувстваше със Сьонмез да готвят. Но за това е виновна и Алев, която ме изумява с нахалството и безочието си.
Нилай е нетърпим образ, приемах я заради Мустафа, но дори вече като я видя и превърнам, дори преводача и репликите звучат като идиот. Макар че я дават как често удря в десятката с някакви разкрития.

# 371
Скрит текст:

Точно, ако аз бях сценарист, щях да направя Пембе и Фатих да изпаднат в криза, или да се променят или да се побъркат, но щях да оставя Гьоркем в сериала без да изкривявам образа. Това е абсурдно, те какво искат да кажат, че жената трябва да е потисната ли, да мълчи и свежда глава, иначе е лоша. Аз съм съгласна, че тя не е най-благата съпруга, но ми харесва много как заявява себе си, и как това е възможно, когато не зависиш от мъжете в къщата. И зящо изобщо трябва да има убийци в такъв сериал!? Тематиката му е съвсем различна.
Иначе харесвам много и Леман, тази жена тотално разъфна като се ожени, за всичко подкрепя Кайхан и го оставя да влезе в мъжката си енергия, не го мачка и е супер блага и топла, и двамата са много забавни сега с това женско матине в ресторанта. А това е ресторанта, който вече управлява Пембе и реално открадна мечтата на сина си, който се върна обратно във фирмата, а толкова добре се чувстваше със Сьонмез да готвят.
  Но за това е виновна и Алев, която ме изумява с нахалството и безочието си.
Нилай е нетърпим образ, приемах я заради Мустафа, но дори вече като я видя и превърнам, дори преводача и репликите звучат като идиот. Макар че я дават как често удря в десятката с някакви разкрития.

За мен Алев беше най противният персонаж. Като я гледах до безпомощният Апо, направо ми се повдигаше. Такава трагична двойка бяха. Така и не разбрах какво му хареса на този дядка, и от какъв зор искаше на всяка цена да се омъжи за него. Според мен по скоро искаше да натрие носа на Пембе, а не че го е обичала много.

# 372

Ъшъл иска да намери човека, който я заплашва. Първо отива в болницата, където е  Корай, но след като вижда състоянието му, осъзнава, че е сгрешила да го подозира.

Тя бавно започва да мисли, че Мустафа може да стои зад това. Връзката на Нурсема и Фираз се завръща в релси и сега Нурсема има само една цел: да има бебе. Това, което Нурсема обаче не знае е, че Фираз има тайна любовница.

Абдулах ще посети Мустафа. Нилай и синът й го придружават. Събирането на баща и син е трогателно и емоционално.

Напрежението между Фатих и Доа вече достигна своя връх. Доа казва, че иска развод, но Фатих дори не го приема сериозно.

Асил организира парти на яхта, която е придобил от името на компанията и кани всички.
Йомер, докато се опитва да помогне на сина на приятеля си, който изпадна в беда, ще изпита голям шок по пътя.

# 373
От Съла

# 374
Йомер:Каква е тази съдба? Не може аз да съм го направил. Аллах умолявам те , помогни ми!
Къвълджъм:Винаги ще си до мен.Ще бъдеш с нас.
Йомер:Може да съм убиец...
Фатих:Ако аз понасям някои неща не е от любовта ми ги понасям защото Джемре съществува.Да знаеш събери си  разума.
Доа:Мразя те! Мразя те! Мразя те Фатих! Мразя те!
Асил: Наоколо е много спокойно нека малко разбъркам всичко за да ми дойде настроението.
Доа:Познайте да видим с кого дойде Асил снощи на вечерята.
Абдуллах:С кого?
Фатих:Ще те убия! Ела тук! Подлец!
Асуде:Правиш една грешка и след 40 години се изправя срещу теб.
Фираз:Май ми много ми омръзна да се извинявам.
Абдуллах:Мустафа може да излезне.
Ъшъл:Тортата стори ли ти се позната убийце? Утре сутрин ще ти се обадя.
Ъшъл:Със сигурност е лудият Мустафа.

Общи условия

Активация на акаунт