(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 20 833
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Ясно е че Фейзиту е най-големия проблем на сериала. Grinning Grinning

В други сериали гонят сценаристи, нашия тук не смее да каже нещо.

Аз съм убедена че в бъдеще никой от състава няма да работи с Фейза. Баръш ако има достойство повече проект с тия двете сценариски да не приема. Същото и за Еврим го искам.

Имаше публикации че и Джерем(Нурсема) също иска да напуска.

Личи че в къщата на Апо е било толкова напрегнато положението че всички от Сибел(Пембе) Съла(Доа), Йозге(Гьоркем), Шебнем(Мери) и Емрах(Мустафа) си тръгната. Що ли??? Grinning Grinning

Повечето се  шегуваха че ако напишат сценарии какво се случва зад кулисите на Шербета щяха да ударят 20ки всеки път Grinning

Тук пускам едно видео където единия казва уж истинската причина Съла да напусне почва от 28 минута
https://www.youtube.com/watch?v=JX3MyBsqRgM

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:44 от itshristina

# 676
Сбили са се чак перуки се разхвърчали на Фейзата. Това бях го чела хич вече не се чудя.
Продуцента е помолил Съла да почака докато намери нови актьори и Съла е приела.
Не знаел за останалите защо така се случило тъй.Според тях Шевал Сам, Еда Едже, Несрин Джевадзаде или Мерве Болуур биха спасили сериала. Оплакват се от развитието на сезона като цялостност.
Имало вероятност Алев да се завърне тоест Мюжде.

Тия пък за какво ще са се сбили? Голям смях вече стана всичко. Статията която пуснах е от Мюге.

# 677
Е как защо, Фейза ревнувала от Съла. Нали Ф носеше перука в първия сезон.

Аз мисля че Йозге (Гьоркем) не би се върнала пак. Може и от женска солидарност към Съла. Мюжде(Алев) не знам. Там продуцента каза че тя няма как да се върне.

# 678
Аз мисля ,че още ще си тръгнат и никой няма да се върне ама нека се залъгват.

# 679
Инстаграма ми е пълен със снимки на някакъв профил, уж позната на някой от екипа.... пише, че Фейза предпочитала да ползва памперси, въпреки че и няма нищо здравословно, хвърляла ги в канаваната си и екипа чистил. Фейза казвала, че и харесвало да носи памперси.

# 680
Инстаграма ми е пълен със снимки на някакъв профил, уж позната на някой от екипа.... пише, че Фейза предпочитала да ползва памперси, въпреки че и няма нищо здравословно, хвърляла ги в канаваната си и екипа чистил. Фейза казвала, че и харесвало да носи памперси.
Моля да се въздържаме от споделянето на подобни детайли. Още повече нямат отоношение към сериала, а звучат гнусно. Явно е, че имат за цел да очернят съответния субект.

# 681
Еми тя си е за подигравка. Нито може да е актриса , нито може да е човек. Ако беше една случка ще го приема, но когато се назовава нейното име в поредни случай, значи може и да е вярно.

# 682
Нямат отношение към сериала ли? Какво беше казал Емрах за нея? Нека помислим...

Писна ми от неназоваване на нещата с имената, когато става на дума за отношения между главните има връзка, когато се говори за нещо такова няма! Съответния субект да излезе и да каже две думи тогава, че не е все пак нещо толкова малоценно.

# 683
Четох нещо в тикток жалко че вече го няма , та всичко е било ок с екипа и актьорите до 50ти епизод, след това до колкото помня в публикацията всичко станало зле , всички актьори са бързали да направят сцените си и да си тръгнат. И като се замисля наистина има нещо такова. Толкова много скандали и то само от един определен човек, личи колко е зле на терен.

# 684
Всичко може да съпътства живота на един човек или актриса. Но не всичко можем да проверим, да знаем дали е така и какви са причините. Отделно така публикувана "новината" с какво ни помага за разбирането на сериала. За мен е неприемливо да слизаме на това ниво , което бих нарекла "клюки". "Злостни клюки", които обиждат не толкова този към когото са насочени, а тези, които ги споделят. Срещу това възразявам. Или ако държите да ги споделите моля поне ги слагайте в "скрит текст"- като предупреждавате хората, че споделяте непроверена "новина", съдържаща потенциално гнусен контекст.

# 685
Къвълджъм:Ставам очевидец на безмилостното продължаване на живота.
 Асил:Вашето дете донесе тази гибел за вашето семейство.
Нурсема:Едно малко момиченце остана сираче.
Фатих:Колко трудно било това да съм без теб...
Сьонмез:Все още мислиш ,че Йомер ще дойде нали?
Къвълджъм:Това момиче хептен прекали да не целува така моето дете.
- Моята дъщеря Башак.
Йомер:Казахте ,че ви е батко...
Асуде:Най-добре ще ти се отрази на душата и умът ти е да работиш.
Ниляй:Любовта на баща ми към тези женитби се прочу от девето в десето село.
 Салкъм:На всички лицата наистина грейнаха.Ако батко не дойде от тази къща ще излезне моето погребение. Чимен:Любов моя тук наистина станах свидетел на ужасна семейна случка.
Фатих:Не видяхме синът ви.Чудя се да не би да е против тази женитба?
Чимен:Емир?
Нурсема:Онази жена когато дойде тук ако развали спокойствието на този дом и аз ще разваля нейното спокойствие.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:05 от x BlackRose x the guardian team :)

# 686
Подобно напускане на всички главни герои говори за сериозни проблеми в екипа....... ако наистина е Фейза, не знам как не й е неудобно. Актьорът, който е Мустафа уж казал, че напуска, защото не може да снима с Фейза, поради лошата й хигиена. Не знам колко е вярно, но името й винаги е спрягано за всички неприятности. Откакто напусна Пембе беше ясно, че сериалът върви към зле, но защо трябваше да ги убиват, не може да убиеш всички герои....... и то в началото на сезона, абе нямам думи.

# 687
Фейза няма как да не и е удобно около врата при положение че майка и е сценаристка. Тя не се притеснява за мястото си в екипа. Толкова много хора искат тя да се махне , но се знае ще няма как да стане. Тя е със специално отношение.
Иначе за убитите герои, зависи, които умряха имаха конфликти с нея и сценариста ги убива. Алев също умря, защото актрисата повече не искаше да участва в сериала. Зависи как самия актьор се е държал със сценаристите и продуцента и така му се определя съдбата дали ще умре или ще замине някъде в чужбина както стана с Метехан, Леман и Кайхан.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 13:31 от itshristina

# 688
Не е професионално това.

# 689
Ако това всичко е вярно се замислих ,че на сета сигурно на много хора обонянието им липсва и им е угодно да са Пилат Понтийски.

На Башак и майка и идва - Арзу

Разкостиха Доу за плачът му от зор ,че си показа ,че не му е ОК от някои неща които станаха.
Велика злоба!

Бату от фитнеса Wink

Сета на фирмата - вчера

https://www.instagram.com/p/DRMDCVFjOaZ/?hl=en

От Доукан

Общи условия

Активация на акаунт