(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 20 831
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Кой каквото иска да каже, Бату се справи отлично с ролята, последната сцена между него и майка му за малко да пусна сълзичка 🥲 Не го бях гледала преди, но след този сериал, както обикновено, доста хора изгряват.

# 691
Да, и за мен Бату се справи страхотно. Историята на Нурсема и Фираз беше една красива незавършена история.

Блеки, не ми се сърди , но Доу еми не може да реве, твърде много преигра не само тук и когато и Пембе умря. Grinning

То в сериала никой не умее да реве както трябва. Grinning

# 692

Хрисе ей сега вадя месомелачката. ;д

# 693
Е тука е добре, но на погребенията е пълна трагедия. Grinning Съла най-хубаво плаче.

# 694
Не съм съгласна Джерен е много по добра от Съла.

Интервю на Джерен / Нурсема

# 695
Тя също. Даже може би най-добрата за това.

# 696
  • Дубай
Да, Бату наистина се справи супер, но за мен Емрах е звездата.
There Emrah, There Dizi, There Serbeti....

# 697
Ларе пак се е вихрила.

https://x.com/lareinatriste/status/1990711653483364428?s=20

Доу който приема да се снима с фенка казвайки на охраната ,че няма проблем.

https://x.com/lareinatriste/status/1990727799653433396?s=20

Джерен е отказала да говори за всичко и казва че не я касае кой кого е отпоследвал каза ,че продължава натърти че историята на героите е свършила.

# 698
Рядко актьорите успяват да плачат, особено от НОВОТО поколение, но за мен кралица в областта е Иляйда Алишан🥲 Изобщо не знам къде се загуби това момиче....

Емрах също се справи, но пак си зависи и какво се изисква от актьора чисто емоционално... Джерен за мен хвана пика на финала на сезона, после пак спадна, нищо интересно, същото стана и със Съла. Не знам заради връзката и с Доу ли е, проблемите ли са, не знам, но е факт, че вече не изпъкват😒

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 00:03 от ThankYou

# 699
  • Дубай
Джерен в първият сезон беше много добре, после нещо ролята и зацикли и не се развива, а има голям потенциал, но... Едно и също, все сватба и нов мъж и те така.

# 700
Аз пък точно там не виждах нищо интересно у нея, постоянно гледаща у земята или ако погледно някого, то бе със завист😀

# 701
Мисля че всички без един са емоционално изцедени, всякаш нямат желание, но и ги разбирам да се откажеш от такъв успешен проект (без да броя последните два сезона) и дали ще намериш нещо по-добро от него е труден въпрос. Сигурна съм че не приемат това което пишат сценариските, но нямат глас да се противопоставят на тези двете. Все пак пари трябва да се печелят, като се замисля със сигурност екипа и главните актьори печелят по-малко спрямо други продукции в това съм сигурна.

# 702
Тя Сибел беше най-добра за мен но там вече и школовката е друга в Сърцебиенето много ме нерви - лично.
Серай Кая сега и тя е добра дано Шербета е по добър тръплин за нея да я забележат за по добри проекти.

Беше отдавна...Много отдавнаа....

# 703
Дано е за добро за това момиче. Хубаво е. Ще бъде забелязана.

Затова е хубаво личните и професионалните отношения да не се сблъскат в сериали, защото никога не завършат добре. Grinning Grinning

# 704
Хората са го казали ако си държиш всичко ще е прекрасно. Работа и друга работа не се омесва. Но за да се потули целият случай мисля ,че някой близък до сценаристите също ще напусне - нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт