(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 20 825
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
дори и да напусне разлика едва ли ще има.

Сладури са ми Баръш и Еврим. Дано тяхното приятелство се запази и когато свърши сериала. Тяхното уважение един към друг се вижда и може би това е разликата между младите. Grinning

# 706
Аз не мисля ,че Доу му е много от случващото се просто туита му го издаде , но няма значение.

Утре ще дават целувката на диванчето.Wink

На това му се казва да се повишиш като пенсия... ;д

# 707
Той изобщо не трябваше да поства нещо след това което се случи със Съла. Тия дни хората се спукват да му се подиграват и отделно да го въвличат с фейза. Grinning Grinning Разбирам че не му е приятно това което направи Съла, но по-добре замълчи и нищо не прави.

# 708
Той изобщо не трябваше да поства нещо след това което се случи със Съла. Тия дни хората се спукват да му се подиграват и отделно да го въвличат с фейза. Grinning Grinning Разбирам че не му е приятно това което направи Съла, но по-добре замълчи и нищо не прави.
Това е все едно да кажеш на мен ако виждам бяло ,че е черно просто и аз така бих реагирала личи си човека е емоционален точно както са раците в случая не можа да се стърпи и си го написа и не го изтри а чакаха и това много ще е заболяло каквото е било. Wink Има и засегнато его сигурно на хоризонта.

# 709

Програма на Доли с гост Баръш.

Чакаме днеска резюме и снимки бакалъм.

Стаята на ДоФат.Даже четката и за коса стои непокътната...

https://x.com/Lila1899288/status/1991239401532256695?s=20

# 710
Много готини бяха всики, дано някой ден всички да участват в сериал 😁
Доли си го желае да играе с Баръш. Много ще си паснат.

Иначе, пореден развод за Омер и Къвлъджъм. Нищо ново под слънцето.
За беше да раждат кемалчо, за да живее в две различни къщи. Тотално развалиха останалия добър образ на Омер.
Жалко и за Къвълджъм, но и тя не изневери на себе си и нейните принципи.
Когато Алев умря Омер не беше до Къвълджъм. Сега Доа умря и пак Омер не беше до Къвълджъм.

# 711
На нас ни писна от разводи при тях, но ако се замислим ни казват доста неща.... когато човек има различни виждания, принципи за живота, дори и да имаме повече общи неща, брака не върви... дори и да бъдат разумни хора, а не на 20 младежи, надявам се най-накрая там си вземат поука и вече не ги събират.

# 712
Аз прочетох това:
Скрит текст:
Според непотвърдена информация Еврим Аласия не е доволна от развитието на сценария и  ще напусне сериала "Шербет от боровинки" до края на годината. Според слуховете, Йомер след като е освободен от затвора, не е простил на Къвълджъм и се развежда  с нея. Забърква се с мафията, спазвайки обещанието, което е дал на приятеля си Хикмет в затвора. Къвълджъм, дълбоко разстроена от всичко случило се, не може да направи нищо, за да поправи ситуацията, и ще умире от ръцете на мафията. Йомер. през уикендите взема сина си със себе си,и след смъртта на Къвълджъм,  се жени за Биде и заедно ще отгледат Кемал.
Накрая ще останат Ниляй и вечната Солмез, която надживя всички, и лично аз не мога да я понасям.

# 713
Няма да се учудя ако стане това. Това си подигравка с труда им за сметка на сценаристи и роднини. Дано и Баръш си тръгне също. На маймуни ги направиха.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 16:22 от itshristina

# 714
Абсолютно нищо ново под слънцето после защо ни минават но беше ясно че Йомер ще я изтрие след тази постъпка.

# 715
Което не е мъжко да остави жена с малко дете. То разбирам да си бил там 5 години, но едва 3 дена е бил в затвора.

# 716
Няма значение предателството си е предателство.
Мъжко не е ако тия слухове излезнат.
Оя Доан е писала ,че са на път да подпишат с Ийит Киразджъ което ще е супер ако Рюзгяр се върне.
Статията не я намерих обаче в групата на Фатих го писаха.

И да припомня диванчето ,че снощи ми звъни приятелката ми и ми вика какви са тия отпоследвания и тн стана ясно. Хахаха.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:36 от x BlackRose x the guardian team :)

# 717
Засега Еврим няма да напуска, този който ми дава информация ми го каза.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:53 от itshristina

# 718
Чудя се дали Йозге Борак/ Салкъм няма да има общо с тия където Йомер се забърква с тях?

Кайхан и Леман поне да се върнат валлах на никой не пречеха. Дъщеря му умря все пак!
Има слухове ,че Доа ще е жива и ще я играе друга актриса - това си е жива подигравка ако го направят.

# 719
Тя явно е майката на Емир дето беше с Чимен.

Общи условия

Активация на акаунт