(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 20 816
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
Тя явно е майката на Емир дето беше с Чимен.
Това е ясно въпроса е дали има още общо и с Башак и останалите...

# 721
едва ли, тези двамата са ми доста модерни спрямо нея.

# 722
  • Дубай
Аз също мисля, че оставиха вратичка за Доа. Тяло няма.

# 723
Ама има гроб на лице... Не знам вече! Асил , ако и в това ще е замесен ще ги призная вече.

# 724
То те се блъснаха и лодката се взриви абсурд да са останали тела. Просто трябва да се приеме че Доа я няма и няма как Съла да се върне. Това да вземат друго лице да играе Доа няма да е естествено. Това момиче Серай ще бъде уж любовна тръпка на Фатих.

# 725

Не се стърпях на всеки език ми действат тия двамцата.

# 726
  • Дубай
Ама има гроб на лице... Не знам вече! Асил , ако и в това ще е замесен ще ги призная вече.
Е, че какво като има! Не е да не сме го виждали... Бебето на Месут и Селин(Сокаците)  нали уж беше починало, а накрая живо се оказа... Али и той!
Е, възможно е  Апо как го смениха.Въпросът е да изберат читава актриса, която поне малко визуално да прилича на Съла,а има  вариант и да се е спасила Доа, но да я оперират, пластична операция и така да оправдаят смяната на актриса.

# 727
Е, че какво като има! Не е да не сме го виждали... Бебето на Месут и Селин(Сокаците)  нали уж беше починало, а накрая живо се оказа... Али и той!
Е, възможно е  Апо как го смениха.Въпросът е да изберат читава актриса, която поне малко визуално да прилича на Съла,а има  вариант и да се е спасила Доа, но да я оперират, пластична операция и така да оправдаят смяната на актриса.
Хаха Непозната в огледалото направо. ;д

# 728
И аз това щях да кажа. Мелзей нямат толкова акъл да го направят. Те други глупости пишат. Grinning Grinning

# 729
Абе не е много сигурно дали нямат толкоз акъл ще видим.
Но след тоя взрив как ще са останали живи въобще някой???

# 730
  • Дубай
Ще гледаме, ще видим, аз вече така или иначе не гледам... Карам я на откъси и фрагове...
Абе не е много сигурно дали нямат толкоз акъл ще видим.
Но след тоя взрив как ще са останали живи въобще някой???

Тоя пич си го слагам в любими. Цун! Прекрасен Емрах... Впрочем женен ли е?

# 731
Емрах няма ни приятелка ни е женен. И аз чакам да видя филма втора част с Отбора на булките.
И да видим кога ще му излезне проекта за Нетфликс.

https://www.youtube.com/shorts/cL4D0gw-2FU?feature=share

10/10

# 732
и аз вече от тук нататък ще гледам откъси. И без това омер и къвълджъм пак се развеждат нямам вече нервите 2 часа да гледам сериала. пълна боза го направиха. първите два сезона си остават най-добрите правени от доста време, но както се вика "лаком гз кръв плюе" по меко да го кажа.

Много готини бе, Баръш е свежарка.

# 733
Аз понеже съм от тия които хване ли нещо го гледа докрай ще изтърпя всичко да видим до кога ще издържа.
Дано поне Рюзгяр дойде не искам Нурсема да е с Асил

# 734
Няма шанс. Аз накрая си мисля ще убият всички жени от клана Арслан и така ще свърши мъките на мъжете Юналови. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт