(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 11 764
  • 419
  •   2
Отговори
# 390
Малко отклонение, но Дениз изглежда по-възрастна от Улаш, не знам с какъв акъл я взели нея 🫣

# 391
и аз не знам, но тя беше спрягана за плодородни земи с Енгин, но се е отказала.

# 392
Понеже няма да го гледам Улашко ще ги преживея. Иначе бебетата са единственото чисто нещо в сериала.

# 393
сладурчета Heart

# 394
много са сладки бебетата, даже в интервюто на баръш и еврим бебока е повече при нея и вчера беше кисел когато беше в кадър с нурсема Grinning Grinning

Къде и какво интервю?

# 395

Мисля ,че затова говори заделих го да си го гледкам ще го опаткам тия дни.

# 396

Мисля ,че затова говори заделих го да си го гледкам ще го опаткам тия дни.
Аз го гледах по телевизията миналата неделя, бебето не участваше.

Това не разбрах - "в интервюто на баръш и еврим бебока е повече при нея". Ново интервю ли е?
То в сериала Йомер още не  е държал бебето в ръце.
много са сладки бебетата, даже в интервюто на баръш и еврим бебока е повече при нея и вчера беше кисел когато беше в кадър с нурсема Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 23:05 от bgnetk@

# 397
Май ви обърках 😁😁
Журналистката ги попитала дали бебето е било добре прието и т.н и пита при кой е най-спокоен и комфортен и Еврим каза че при нея той най-спокоен и се шегува тя че не дава бебока на никой.

# 398
Апото за 4 сезона точна реплика са му написали.
Ако бях съдия не бих ви развел - ако бях брачен служител не би ви оженил.Елате на себе си! ;д

# 399
Май ви обърках 😁😁
Журналистката ги попитала дали бебето е било добре прието и т.н и пита при кой е най-спокоен и комфортен и Еврим каза че при нея той най-спокоен и се шегува тя че не дава бебока на никой.

Аз гледах интервюто, но понеже две думи знам на турски, гледах само картинки. Може ли да преведеш или общо да разкажеш какво са говорили?

# 400
то интервюто има превод и си го превключвам на английски и така ги разбирам.

иначе общи приказки, новото е че Еврим се е срещнала с майката на Баръш. Също така те си имат прякори и двамата той е Баран , тя е Еврен. Grinning Grinning

# 401

#KızılcıkŞerbeti (15.40) Tekrarı
Total 1,03 (21)
Ab 1,18 (13)
Abc1 1,25 (15)

# 402
това момиче има снимка и с Бату, дали ще стане това което искаха мелзей Grinning Grinning

# 403
това момиче има снимка и с Бату, дали ще стане това което искаха мелзей Grinning Grinning
Вече съм сигурна ,че пак има проблеми между Съла и Доу ама не очаквах ,че толкова ще повлияе бъдещата женитба без дата на Съла.

Конете са ми много любими

# 404
Чак пък толкова ли??? Аз се чудя дали всички без Фейза Съла ще ги покани на нейната сватба. Дали и Доку ще е там???

Общи условия

Активация на акаунт