(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 20 821
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
Вървят паралелно с загубите на Юналови и Арслан.
Доа е между двата клана нищо ,че е с фамилията Юнал.

https://x.com/remayl2/status/1991575398652735709?s=20

Изминаха шест месеца от катастрофата с лодката. Семейството Юнал е претърпяло три загуби и се опитва да се задържи един за друг, за да продължат да живеят. Абдулах, Фатих, Нурсема и Ниляй са в една и съща къща. Ниляй, неспособна да откаже на Абдулах, когото нарича баща, остава тук, вместо да отиде при майка си. След като излиза от затвора, Йомер не прощава на Къвълджъм и се развежда с нея. Той взима сина си при себе си през уикендите. Къвълджъм, която е дълбоко натъжена от случилото се, не може да направи нищо, за да оправи ситуацията.
Абдулах се е върнал към работата си. Сега най-големият му враг е Асил, който предизвиква събития, за да придобие акциите. Йомер, спазвайки обещанието си към приятеля си Хикмет от затвора, се е сближил със семейството му. Абдулах, който е силно привлечен от Салкъм, която е срещнал по препоръка на приятел, взема решение за брак, което предизвиква сензационен ефект в дома на Юнал.

Децата на Апо са перушан погреба булката си и синът си ейй нищо не го спира тоя коч....Нищо!

# 736
  • Дубай
Диде, трябва да черпиш!Желанието ти е изпълнено.
Рюзгяр се завръща в 117 еп. , Бирсен го е постнала.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 17:51 от I.V

# 737
Диде, трябва да черпиш!Желанието ти е изпълнено.
Рюзгяр се завръща в 117 еп. , Бирсен го е постнала.

Винаги съм харесвала този актьор, но припомнете малко каква му беше историята в този сериал, че след толкова глупости вече се бъркам.

# 738
Винаги съм харесвала този актьор, но припомнете малко каква му беше историята в този сериал, че след толкова глупости вече се бъркам.
Той беше шеф на ТВ канала в който работеше Кавълджъм и Нурсема. Между другото и аз най го харесвам от всички кандидати за Нурсема. Странно, че го връщат, само него не бяха очернили или погребали. Joy

# 739
  • Дубай
И бивш мъж на Алев, на Нурсема любим донякъде, поне показваше интерес към него ... Нещата обаче не можаха да станат.

# 740
E, най-накрая нещо свежо в сериала. Значи мога да прескоча 10 епизода /чета тук и горе-долу съм наясно какво се случва/ и мога направо да отида на 117 епизод.

# 741
Бомба Съла ще бъде е новия сериал на  now с Ибрахим Челиккол вместо Алина.
Кетче който ще е режисьор имал намеса в това. От Бирсен.
Фейзата да се пука от яд. 😁😁

# 742
  • Дубай
Къде го чете това?

# 743
Бирсен го написа в туитър и нейната страница.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/bomba-gelisme-docta-alina-bo … lu-geliyor/66966/

# 744
Хора живата е Доа.

Фатих:Колко странно съвпадение? Нали? Вижте само какво се случва.
Къвълджъм:Това е като кошмар без край не ние няма да се отървем от тези хора вече го разбрах.
Салкъм:Брех тази г-жа Къвълджъм не спирате да говоите за нея.
Асил:Ъшъл...
Абдуллах:Тя прави красиво всичко което докосне.
Салкъм:Милата ми Нурсема много ми е мъчно за теб.
Нурсема:Седнали сте с баща ми и клюкарите по мой адрес ли?
Йомер:За мен това подписване е важно.
Абдуллах:Има ли нещо което не ни казваш?
Асуде:Тези хора са опасни.
Фатих:Вие?
Башак:Аз съм асистента на г-жа Башак.
Башак:Г-н Фатих тук така или иначе е място което разказва своята история ние просто ще уважим тази история.
Емир:Майка ми не е такава за каквато я мислиш...
Салкъм:И ти си се развела...наистина много лошо съвпадение.
Салкъм:Онази жена няма да ни даде момичето от мен да знаеш.
Асил:Научих за възможноста ,че хората на които отидох на погребението им може да си живи.На кое да се чудя вече? Доа?

# 745
Това е гавра с Доа, но не се учудвам.

Аз се радвам че Съла ще играе с Ибо. Ще си подхождат много. Сори блеки Grinning

# 746
  • Дубай
Доа, Сюрприз, имаше драматичен обрат на събитията....
Отивам да стана сценарист.

Хрисе, защо да е гавра ако Съла е искала да напусне, защо хората да не търсят алтернативна версия и продължат линията Доа-Фатих... Защото в крайна сметка те не бяха си изяснили отношенията.
Аз пък не се радвам за Ибо, той е огнен, а Съла е някак безизразна...Не може да играе толкова добре. За мен Алина беше по-добрия избор за Ибо, но.

# 747
Да ти кажа честно ако вземат някои от феновете на шербета такъв сценарии щяха да напишат и нямаше да гледаме тази помия. Grinning
По-скоро Ишъл да е жива.

Ами момичето се сбогува завинаги със сериала, но сценаристите продължават да я пишат все едно е жива. Явно сценаристите са гледали Непозната в огледало и са го копирали това. Grinning Ясно е че Доа и Фатих са ОГ двойка, но тя е изчерпана и си има своя край, но за панаира съживяват "нова Доа" защо тогава идва това момиче Башак която е уж за Фатих , но държат Доа. Няма логика.

# 748
Да вкарат Алина за Доа - бана не. ;д Нали е унищожена давайте списък с всички мацки зелени очи. ;д

# 749
Вижте кой е в центъра. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт