Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да качите снимки в албум?
Какви са процедурите за регистрация и легализация в Испания?
Как да предотвратя появата на стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да качите снимки в албум?
За да качите снимки в албум, първо трябва да влезете в профила си. След това изберете желания албум и щракнете върху „Качване на повече“. Следващата стъпка е да изберете „Прост уеб качване“ и след това да намерите снимките на вашия компютър. След като изберете снимките, натиснете "Старт качване" и изчакайте процеса на качване да завърши.
-
Какви са процедурите за регистрация и легализация в Испания?
-
Как да предотвратя появата на стрии по време на бременност?
Предотвратяването на появата на стрии по време на бременност може да бъде индивидуално за всяка жена, тъй като зависи от типа й кожа. Използването на кремове против стрии, като например кремове с витамин Е или кокосово масло, може да помогне. Важно е да поддържате кожата добре хидратирана и да избягвате прекомерното напрежение върху кожата. Носенето на удобни дрехи и специални сутиени за кърмене също може да бъде полезно.
-
Как да избера подходящ крем против стрии?
-
Как да избера подходящ сутиен за кърмене?

.
.Избрала съм си рецептата за Традиционен козунак, ще сложа сега яйцата да се варят.Ще приготвя агнешки котлети на фурна, а за гарнитура ориз с пилешки късчета и джоджен ( добре, че ме "светна" братовчедка ми вчера по скайпа
).
. Ще правя и аз агнешко на фурна с ориз и агнешки дреболии-това последното никога не съм го правила, така че приемам съвети всякакви 

.
.Браво за козунаците и яйцата на вси4ки.
.От 25 - само едно се пукна
.Аз не готвя, не готвя, но пък като се хвана
.Козунака втасва втори път, за серията Бой се включи съпружеското тяло.Голямо блъскане ( 100 пъти ) и
смях падна.След това ще следва серията Сплитане на едната част, а другата ще е на кифлички.Дано да не прецакам печенето 
.Това за мен си е истинско постижение.Тази година из4етох много литература по въпроса
и затова сигурно
. Но боята не беше от най добрите
и не станаха ярки цветовете.Миналата година свекърва ми я донесе ,като дойде за раждането на Криси.И каква беше изненадата ми днес,когато отворих кутийката да вадя боите....ами 4ервената липсва
- има си само програма за тесто със втасване - хем си е на топло тестото ..4иста работа - сега има от малките ма6ини в Лидл или Плюс (не помня ).за мен тази машина е много полезна - хем бъроз става , хем не се цапам ...обикновено само тестата си приготвям там оба4е ..малко пъти съм пекла в нея
грозни4ки ..ама с лУбов
.Да не казвам,4е и дрехите на простора не съхнат изобщо.Мразя лошото време