Semana Santa....ИСПАНИЯ

• 18 218
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
geri_to,в този сайт има едно видео,което аз много обичам и често си го пускам... пише на една от картинките Vuelo sobre Valencia   
http://www.turisvalencia.es/index.aspx

# 166
Габи,либоф от пръв поглед ми е http://techpaedia.com/apple/wp-content/uploads/2006/08/MacBook.png    вси4ко,което ми казваш го 4етох и препро4етох.Вси4ки,който използват мак не биха го заменили за едно пц,не знам защо такава лоша слава им е излезнала.Вярно ли е,4е по трудно се намират програми за тях и 4е по4ти няма,за да си ги свалиш от нета,а трябва вси4ко да си плащаш?Дай някакви подробности,4е аз в скайпа не влизам все още...Проблема е ,4е ще у4а информатика две години и вси4ко е за нормални компютри.Абе голяма 4уденка newsm78,пък и са по скъпи ...
От4етох се и аз в готварската Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 23:07 от friki

# 167
...
От4етох се и аз в готварската Mr. Green

Викаш на диета си  Mr. Green.И аз имам да свалям толкова   Wink
Все гледам да се завирам в Красива мама,уж да се вдъхновявам  Mr. Green.И какво...? Днес уж само да се разпиша ,а пък и да видя как ни върви кулинарната теми4ка,и взех ,4е се позастояяяях  Wink.Резултата, някакви лесни и вкусни питки на някаква си Карина  Mr. Green.От тук натам смятам се досещате какво им се слу4и на питките  Mr. Green.Аз уж да зарадвам половинката и все си повтарях ,докато ги меся,4е няма,ще устоя на изкушението и...Тотал,утре ще лунувам без време  Mr. Green Mr. Green.
Ина4е теми4ката ни върви мнооого добре.Запълва се полека и славно с рецети4ки за вкусотиики.Ама аз ве4е не влизам таааам  Mr. Green.Отивам си в Красивата мама.Не 4е не съм красива  bowuu,ама искам още по красива да стана  Mr. Green.

# 168
Пак съм тук   Laughing.Благодаря ви за отговорите ( за паспорта ).Незнам  точно какво ще направя  newsm78, но ще се оправя  Mr. Green

Гери, миналата година си взехме билетите за юли още от януари ( не беше по-евтино), просто сватбата ни беше планирана за същия месец и не можеше да има гафове  newsm47.Сега също бих предпочела да ги купим поне от май месец, но не е само паспорта,...още незнам точно кога ще изляза във ваканция.

Рали и ти се загуби, къде се покри, утре ти е последен ден на работа, кой ще черпи, аааа Party

# 169
Здравейте мили мои!!!
Аз съм си в Испания ве4е,минах да ви нагледам и не мога да повярвам,4е са минали цели 3 теми Mr. GreenДруг път за това време и по една не можехме да изпишем.
Има,гледам много нови лица,по_нататък Ще се опознаем.
alest,браво,страхотна работа си свършила,остава само да се "ковнем"и ние в албума.
Тука много студено,бе.... LaughingВ България последните два дни преди да замина беше 22-26 градуса.
Великденските празници ги изкарахме там,ходихме на Ба4ковския манастир(то при нас това си е традиция всяка година).
Преди да замина ходих и на язовир за риба,времето беше бонбон,мога оба4е да се опла4а,4е само 2 риби улових.И малката не ми даде да ги заколя. LaughingКаза,4е са нейни и Ще си ги гледа. Flutter
Аиде после Ще ви пиша пак,първо да ви из4ета. Peace

# 170
Ей ме на и мен! Mr. Green
Рали и ти се загуби, къде се покри, утре ти е последен ден на работа, кой ще черпи, аааа Party
Днес ми беше последния ден на работа newsm44 и сегааа...абе хем се радвам, че най-накрая мога да си почина, хем се чудя какво ще правя по цял ден  newsm78...ми освен да ви досаждам тук из форума, друго не ми идва на акъл  Mr. Green Mr. Green
Марица, добре дошла пак в Испанско! Hug
Как е малката? Дано и ти вече си по-спокойна за нея, след като всичко в Бг е минало успешно.
Готварската тема за сега я посетих само като читател, ама обещавам да се отчета тези дни с рецептички, иначе като ви гледам май сте се поизместили там  Mr. Green

# 171
Здравейте мацки, аз на бързо минавам само да ви поздравя. Не мога да се докопам до ПС-то, с таз ваканция синчето е само на компа. Гледам сложили сте престилките и сте се завихрили в готрарския. Добра е идеята Peace Ще си помисля и аз да се отчета newsm78
Поздрави на висички newsm51

# 172
Здравейте мили мои!!!
Аз съм си в Испания ве4е,минах да ви нагледам и не мога да повярвам,4е са минали цели 3 теми Mr. GreenДруг път за това време и по една не можехме да изпишем.
Има,гледам много нови лица,по_нататък Ще се опознаем.
alest,браво,страхотна работа си свършила,остава само да се "ковнем"и ние в албума.
Тука много студено,бе.... LaughingВ България последните два дни преди да замина беше 22-26 градуса.
Великденските празници ги изкарахме там,ходихме на Ба4ковския манастир(то при нас това си е традиция всяка година).
Преди да замина ходих и на язовир за риба,времето беше бонбон,мога оба4е да се опла4а,4е само 2 риби улових.И малката не ми даде да ги заколя. LaughingКаза,4е са нейни и Ще си ги гледа. Flutter
Аиде после Ще ви пиша пак,първо да ви из4ета. Peace
Кой си е дошъъъъл  newsm44.Е е е е мойта дружка си дойдеееее newsm51.
Мари4ка,много се радвам за теб и за малката  Heart Eyes.Сега ще 4акаме да ни разказваш с подробности за престоя ти там  Praynig Hug.По4ивай си от пътя и се стягай за плаж,защото времето се опраааавяяяя  Wink.Целувки,мила   love001 и добре дошла   bouquet

# 173
Моми4ета,да не сте се "изнесли"в кулинарната ни теми4ка  Wink.Никакви ви няма днес   Rolling Eyes.
Мислех си,4е Анет не е писала от доста време...Надявам се,4е е добре.

Рали,ти как се 4устваш ве4е по цял ден вкъщи?Сега е "най опасният"период откъм ка4ване на килца  Wink.Аз бях все във форума ,хапвайки по нещи4ко  Mr. Green.И сега,една година след това се боря,не много успешно с излишъка от килограми  Twisted Evil.

Гери,кога пътувате за Мадрид?Другата седмица ли беше?

Марипоса,само за толкова ли те остави твоя хубостник  Grinning,пак много си написала  Wink Grinning.дано да ви е хубаво времето,4е да излизате навън,щом детето е във ваканция.4е тук е едно време  Twisted Evil...Тъкмо днес се зарадвах сутринта,4е се е оправило и направих веднага план за следобедната разходка и пак заваля  #Cussing out.

Тани и на нас това ни е проблема...да се решим кога то4но ще пътуваме.Ама нещо много се замотахме и какви ли цени ще са,а дали изобщо ще има билети,като се наканим  newsm78

Габи откак се зае с готварската,тук не стъпва  Sad.Развихрила се е там с едни невероятни рецепти,4е ум да му зайде на 4овек Mr. Green Wink и не само ума,де  Mr. Green ами и фигурата.

# 174
Да се похваля - във вторник подписваме за апартамента  newsm44. Най-накрая излезе толкова очаквания отговор на тасадора  newsm10.Успяхме, толкова се кефя, а вчера бях пред нервна криза от напрежение( две седмици чакахме решението).Сега ще си го направим по наш вкус, que ilusion  Two Hearts

# 175
Тук съм и аз HugКак така да не стъпвам тук, alest ...е...по-редичко е ,но стъпвам Embarassed
 Добре дошла,Марица...чакам и аз разказче за България.  bouquetРадвам се ,че една по една се появяват мамите след празниците,макар че ми се губят някои личности newsm78

friki,какво да ти пиша за APPLE -чудна машина...нямам думи...Как да няма програми за МАС ,каквото има за Windows,го има и за МАС.Разбира се,че някои програми вървят само на Windows,но ние знаеш ли какво правим...разделили сме твърдият диск на две. Ot 250 GB сме отделили 5 за Уиндоус.Ти можеш да отделиш до 50 ГБ.Екрана се завърта с помоща на едно копче-от едната страна -по-добрата е МАC,а от другата Windows...Ние най-вече за любимата игра на Давид разделихме диска...Chicken Rush Deluxe,която не е за нашата оперативна система.Moжете да си я дръпнете от ТУК .

Давам ти малко линкове...дано се убедиш в думите ми:

Apple Computer Espa?a
Macuarium
MAC OS X Leopard
Mac OS X Server Software Support
downloads programas
APPLEsfera
Питай смело...следващият път ще ти пусна Стоян да те убеждава Wink

Тани
,Честито за апартамента!Браво на вас! smile3501

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 12:18 от gaby_s

# 176
  • ES
Добре завърнала се на Марица, разказвай как мина в БГ? Как е Ани, направихте ли тая пуста операция на сливиците или се размина?

Да, Алест, във вторник трябва да сме в Мадрид и може да ходим с кола, че с това дете не е удобно с автобус. А докато чакаме ще имаме ли време да идем някъде, има ли нещо наблизо до посолството - magazin или търговски център. Той моя мъж само за това пита де...

Чудесна темичка се е  заформила в готварския, жалко че аз не мога да се включа, че не знам ни една испанска манджа и в ресторант не съм работила, че поне от там да се науча. Но може да пробвам някои от предложенията. Виждам, че и други мами проявяват интерес към испанската кухня. Радвам се също така, че и хора,които рядко пишат в нашата темичка се вихрят там.

Анетт, къде изчезна? Един ден те мернах online, но не си писала. Да не си се засегнала нещо. Не си го слагай на сърце, знам, че периодът сега ти е мнoгo чувствителен и си като тънка струна, но си и професионалист на поприще, където се вадят най-кирливите ризи и се казват най-обидните думи, така, че горе главата. Ами вземи да разкажеш как изкарахте великденските празници.

Тани, честита нова къща, да си я нагласите по ваш вкус така,че да ви е уютно като истински дом, да я напълните с много дечица.

Марипоса, ти като една жена там, трябва да те обгрижват тия 3ма кавалери. Да ти отстъпват от време на време компа.

Хайде до скоро!

# 177
Фрики, и ние в нас сме с МAC-ове, имаме 2 и не ги заменяме за друго  Wink Габи, много хубаво ти е обяснила, новите модели са съвместими и с двете операционни системи, така, че това ти е най-малкия проблем. най-хубавоте е, че няма вируси за нас и си ходиш безнаказано навсякъде из мрежата Simple Smile Единия ни комп е на 1 година и от тогава не е преинсталирана операционната система, има си и  windows, но рядко го ползваме. За трудността на работа, хич не е трудно, различно се работи, но веднъж като свикнеш няма да имаш проблеми. Аз на работа съм с windows, в нас с Мак ос и нямам грижи Simple Smile Почти всички програми са безплатни и си ги теглиш от нета, а Офис, Корел, Фотошоп и другите най-използвани са си същите (като дизайн и работа), но писани за МАк.
Абе яка агитация ти правим май  Wink
Аз пак да те питам за кучето, как се справяш с гледането на бебчо и кучо на едно място, че и мен ме чака същото.

Някой да има наблюдения върху количките на Чико, че моя мъж тях най-ги хареса като качество и вече дума не дава за друга  Confused

Марица, добре си си дошла  Hug Как е Ани? Наред ли е всичко ?

# 178
Клара, в на4алото ку4ето малко като 4е ли се натъжи,колкото и да се опитвахме да и обръщаме същото внимание като преди.Ревнуваше,но нито веднъж не го е погледнала зле.Когато седнех да го кърмя ВСЕКИ път ми носеше игра4ките си,за да и ги мятам и ме лаеше за да ме подсети Mr. GreenНе пропускаше.Лека,полека свикна,иска да го душка,но все още не ги пускаме в близък и свободен контакт.То едно,4е тя иска да го целува,друго,4е той яко и дърпа мустаците Mr. GreenПредставям си ги като пролази  #CrazyОрганизацията малко ни се промени.Преди аз я извеждах пове4е,сега мъжо.Нали млекоцентралата да е наблизо до мал4о в слу4ай на нужда Mr. Green.Още от преди след всяко излизане и 4истим лапите и дупето с бебешки влажни кърпи4ки,а и не и падат косми,така,4е въпроса с 4истотата не е болезнен.Има хора,който е избавят от домашния любимец,когато дойде дете.Аз моята я 4увствам като дете и не мога да си представя  да се опитвам да се избавя от нея.
Аз също в на4алото се бях спряла на 4ико трио,но промених мнението си,заради дръжките им.Когато е една цяла,съвсем свобдно мога да си я бутам с една ръка,а с другата да ям,да говоря по телефона,да държа 4адър или да си водя ку4ето.А пък техните са двойни и за мен са малко по неудобни в това отношение.Ина4е са супер.
Ей,голяма агитка на мака се събра тука Mr. GreenМоми4ета,днес капарирах Tired един портатил на паккардбелл,по евтин ми е....но все си отварям страницата на Apple. Mr. GreenСитуацията е като някаква си забранена любов Mr. GreenЕгати....Ако не бяха тези 300 евро разлика нямаше и да се замислям.Голямо избиране,голямо 4удо.Ще кажеш все едно мъж избирам Mr. Green.
Марица,добре дошла.4акаме пълен и подробен разказ
Тани,4естито.Само хубави неща да ви е слу4ват в новата придобивка

# 179
 Hug Hug HugДобро утро,момичета!При нас слънцето се мъчи да се покаже и само висим на прозореца...чудим се дали ще вали отново...малкият тропа с крачета за разходка.
Днес Гого е на  състезание в Дениа по Ремоергометър.Стискайте палци!Ние тръпнем всички.

Общи условия

Активация на акаунт