Semana Santa....ИСПАНИЯ

• 18 226
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен!
Тани, честита ви придобивка, ще си гледате морето на воля  Grinning, ама да се ориентирате и към правенето на детска стая в скоро време,...че....абе предчувствия  Wink
Фрики, ти не спиш ли бе жена  Mr. Green
Габи, стискаме палци за Гого, ама ако ме светнеш и какво е ремоергометър, ще съм ти много благодарна Rolling Eyes

# 181
Добро утро !
Айде на кафетооо

Благодаря ви за пожеланията   bouquet
Рали, в крайна сметка не взехме онзи с гледката към морето, но съм много доволна от избора  newsm44
Дано предчуствията ти да се окажат истина  smile3521

# 182
Екрана се завърта с помоща на едно копче-от едната страна -по-добрата е МАЦ,а от другата Виндовс..

И от мен мерси много за линковете.
И аз съм на тая вълна, мисля да разделя компа за работа по тоя начин и на Уина изобщо да му забраня да ходи в мрежата, а да го ползвам само за специфични нужди. Не знам дали е осъществимо Rolling Eyes
Дали може да стане с вече инстарилан Уин или трябва да го махна и да направя нещо предварително и след това да кача Мака и Уина?
И с Аутлук Експреса как стоят нещата не ми  е ясно, щото той си трябва...
С коя програма се управлява екрана така както го описваш, че нещо не се ориентирам?

Намерих едни неща, но не безплатни, дали вършат работа, заслужават ли си?
Ей ги тук:
http://www.finesoftshop.com/operating-systems/windows-on-mac.php?ref=GA_110_00

# 183
Габи, стискаме палци за Гого, ама ако ме светнеш и какво е ремоергометър, ще съм ти много благодарна Rolling Eyes
Ремоергометър е това 
Гого тренира гребане в Аликанте.Да го похваля аз...има четири златни медала и един сребърен. 
тук е с момчетата от клуба.Нашето гардже е онова,най-височкото Grinning

vedrra,аз не съм много на ТИ с компютрите...като стане средния син,ще го копна тук да ти обясни подробно...или ни се обади на SKYPE-a : ilievi_es

bouquet

# 184
Момичета,ние тругваме за Аликанте...vedrra,Стоян е на твое разположение в Скайпа...не му било удобно да пише във форума  Embarassed

# 185
  • Spain
Момичета,ние тругваме за Аликанте...vedrra,Стоян е на твое разположение в Скайпа...не му било удобно да пише във форума  Embarassed
що бе да се регистрира със собствен ник Simple Smile
 тук младежите много ги ценят   Flutter Flutter Flutter

# 186
  • Spain
моми4ета добро ви утро Simple Smile
 аз така се улисах с готварската тема 4е нямам време от тук да мина Simple Smile
 и ве4е трябва с 4истене и готвене да се занимавам Simple Smile 
ГАби успех на сина ти  .. наистина  имаш много добри синове и независимо спе4елил или не има  с какво да се гордееш ..

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 14:42 от ХулигАнче

# 187
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, мацки!   bouquet

Тани, честито за апартамента! Друго си е да си е твое  Mr. Green Със здраве да си живеете в него, да го напълните с дечица  Laughing, и да го обзаведеш по твой си вкус, като ваш дом Peace

Марица, добре дошла отново!   bouquet Хайде, разказвай как мина всичко в Бг, малката как се чувства там и отново тук?

Кларита, как е тумбачето?  Laughing

Рали, ти вече си на старт-финалната права baby_neutral Сигурно очакваш с нетърпение вече да видиш малчо. Готово ли ти е всичко за болницата?

Габи, лек път и приятно прекарване в Аликанте Peace Да снимаш и после да пуснеш снимки, за тези, които още не са били там (и аз в числото) Mr. Green

що бе, да се регистрира със собствен ник Simple Smile
 тук младежите много ги ценят   Flutter Flutter Flutter

Има нещо вярно. А и отсега да си топли местенце в Татковци  Joy

Ние утре заминаваме за Будапеща, съпруга ми ще участва в конгрес там, стискайте палци всичко да бъде наред!  Praynig След това, ще си направим екскурзия и до Прага, та ще ви чета чааааак другата събота  ooooh!

# 188
vedrra,Стоян е на твое разположение в Скайпа...не му било удобно да пише във форума  Embarassed
Аааа, няма да го мъчиш да пише, сакън..пък и да не спамим толкова. Ще се възползвам от предложението за Скайпа, но по-натам, ще си посъбера още въпроси че и други съмнения ме гризат. Благодаря и поздрави!

# 189
Здравеите маами!Ние сме добре след малко излизаме на разьодка с моя сладур 4е дне ска бе6е страьотно време Peace,но имаь работа и неможах да го изкарам.Ведра стискам палци за синковеца Praynig Peace.Клара това за ку4ето и аз имама котка,като ни изписаха бе6е малко неспокоина,но после свикна сега бяга от п аяка. Grinning.Само дето спи някои пат на легалцето му като забравя отворено и ока4ам #Cussing out.но има страх от мен в с5таята не влиза аз като сам там Laughing.ЦЕлувки на вси4ки4е моя циври не6то

# 190
Рали,Хулиганче,благодаря за пожеланията за сина...Стоян поиска да се регистрира във форума,ама не можа да избере тема...вика нито съм за мамите,нито за татковците,нито за готварския...а компютри и интернет няма newsm78 Вес,не можахме да направим снимки...през цялото време валя дъжд и ние се разходихме в един Търговски център.В понеделник пак ще ходим до Аликанте...дано времето е слънчево и да
успеем да снимаме...пък и имам повод да черпя тогава...уф... ще остарея с още една година

Вес,успех в Будапеща...искам снимчици от там и от Прага.

Момичета,дето ходихме в този Търг.център ...абе мноооого приятни цени в Алкампо...и месото...ще трябва от там да се зареждаме.

Сега да ви питам нещо...ама сериозно...За нашият сайт...мислим логото да е някаква птица,която излита,но отново се завръща...Двуомим се-лястовица ли да е или щъркел...Помогнете,моля!

Днес нямам време за готварската тема Embarassed Но се записах в тази с диетите...не я бях виждала...уж предимно салати хапвам,а не мога да сваля килцата...Сега ще си направя от салатките на Хулиганче  chefХайде със здраве!
Целувки! newsm51

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 20:20 от gaby_s

# 191
Фрики, мерси за успокоителните думи за бебчо и кучо  Simple Smile Мен ме побъркват със съвети, аз уж не ги слушам, но после ми става криво и си мисля, а ако са прави.... Не си и помислям да махам кучето и за мен тя е като детенце, гледаме си я от малка, възпитавала съм я. По принцип много обича децата, като ги види на вънка и почва да плаче и иска да играе с тях,ноп досега с толкова малко бебе не съм я събирала. Единствения случай беше на плажа, едно бебе лазеше и аз я изтървах, тя отиде до него и почна да го души по дупето  :: явно си помисли, че друго куче  Blush аз като викнах, удари му един целуфан и се върна при мен. Абе вярвам, че ще се оправим и няма да има проблеми. Най страшна ще е ревността си мисля, сега нали тя е принцесата в къщата  Simple Smile
А за количката на Чико, питам за триколката (пак е 3 в 1), тя е с цяла дръжка, тези с двете дръжки и аз не ги харесвам.

Вес, тумбата расте уж, ама не с темповете с които ми се иска на мене  Mr. Green Май вече го усещам мъника, побутва ме от време на време  Simple Smile Приятно изкарване из Европата, чакаме снимки, а може и една хубава ревлива новина да ни донесете от там  Wink

Алест, кои питки прави, аз сега забърках бързите милинки, пече се в момента първа доза  Mr. Green Мен яко на тестено и кисело ме избива, не знам до септември на какво ще приличам  Blush

Габи, как приятни цените в Алкампо  Shocked Тук след хиперкор, опенкор и другите от веригата на корта, Алкампо е най-скъпо. Ние по принцип пазаруваме често от там, само защото разнообразието е по-голямо и качеството е добро. От там купуваме много хубава Фета  Peace и зелеви листи за сърми, а сега са пуснали и кыопау (не знам как се пише)

Сега ще навестя кулинарната темичка и ще пусна рецептата за тая Кока, ако някой не ме изпреварил вече.

# 192
Пак много сте писали  Grinning.Трябва да сядам по на 4есто,4е докато ви из4етаааа...
Габи,4акай и аз да похваля децата ти,много добри .Ама браво на теб,4е се разкъсваш на 100 места.Как успяваш ти се 4удя  newsm78.А Давид ти е толкова малък още.Намираш за вси4ко време,4е и да пишеш тук и страница да правите....  браво на теб  bouquet

Клара,и мен така ме караше на тестенко най ве4е и сега съжалявам,4е така си угаждах на всяка прищявка.Имаш мноооого време и най се ка4ват килограмите през последните два месеца.Ама много се ка4ват,да знаеш.И много ще ти се яде,няма да е като сега  Mr. Green.Поне при мен беше така Sad.И си виках един път се бременее/дай Боже и пове4е  Wink/ и си хапвах от вси4ко по много  Mr. Green.Движи се много,не се застоявай и хапвай много плодове,4е тестенките така ии ина4е ще си ги хапваш Wink.
Правих някакви лесни питки на Карина,хубави станаха.Виж ги Wink.Наистина са много лесни и бързо се изпапват,още горещи  Mr. Green.

Аз нямам наблюдения за Ал кампото,4е ни е адски дале4е.Като ходим на плаж лятото 4ат пат си взимаме по нещо,но не ни е основен магазин.

Весе,да си изкарате хубаво и да направиш много снимки.После да показваш,4е ти си ни "прозореца към света" Wink.И дет вика Клара,да ни зарадвате с някоя пиклива,бих казала аз,новина  Wink Grinning.

Приятна съботна ве4ер на вси4ки ви   bouquet

П.П
Габи,на мен ли4но лястовицата ми харесва пове4е.Пусни една анкета  Wink Grinning

# 193
  Nature Partly SunnyДобро утро!Тази сутрин май аз ще слагам кафето   food010 kaffeetrmker_2
Момичета,благодаря ви за хубавите думи...Гого се върна късно снощи...за съжаление нещо се е объркало и не бил в списъка на състезаващите си...по невнимание на треньора...Още един удар за него   Weary...все си мисли,че е от това че е чужденец...Не може и да се състезава сам в лодка,защото няма националност...не може да се състезава и в България,защото е в Испания...Знае ли някоя от вас как се взема националност при такива случаи...Как да му помогна на това момче
clara,по въпроса с кучетата...нашето е бебче още...а Давид е на три,но добре се спогаждат...не съжалявам,че я взехме Дива...А за Хиперкор и Оперкор...никога не съм влизала там...ние си нямаме тук в Елче...но строежа на Корт Инглес напредва...така,че догодина и ние ще си имаме Хиперкор... newsm44
...тази анкета,alest,не знам как да я пусна Embarassed
Приятен ден на всички!  bouquet

# 194
Не може и да се състезава сам в лодка,защото няма националност...не може да се състезава и в България,защото е в Испания...Знае ли някоя от вас как се взема националност при такива случаи..
От колко години сте в Испания?
Нали най-общия случай е минимум 10 години за да може да се кандидатства за испанско гражданство......
С лицензия ли се състезава момчето?

Общи условия

Активация на акаунт