Днес съм малко в “разход” , но времето е подходящо за пазар и разходка - та се възползвам.

нещо запомнящо се и различно предполагам, може би мустака 

Днес се проведе репетиция за сериала на Süreç Film по Show TV „Bereketli Topraklar“ (Плодородни земи).
Главните актьори от сериала, чиито снимки трябваше да се появят на снимачната площадка в Адана на 7 септември, се появиха пред камерите миналия петък за снимки на плакат. След пристигането на Белчим Билгин, Айшегюл Гюнай също се присъедини към сериала, който също претърпя смяна на ролите. Бахар Сюер, за която преди се говореше, че ще играе Сейхан Берекетоглу, е избрана за ролята на „Джейда“, приятелката на Ферит (Сарп Аккая).
Режисиран от Яъз Алп Акайдън, сериалът, който разказва историята на безкрайната война между две враждуващи семейства, Bereketoğulları и Karahanlılar, ще включва Гьозде Демирташ като сестрата на Йомер (Енгин Акюрекk), Ферит (Сарп Аккая) и Салих (Билал Йиит Кочак).
Сериалът ще представи по въздействащ начин Йомер, чийто баща, Ръза Берекетоглу, е убит, когато е бил дете, докато той води животозастрашаваща битка за плодородните земи, наследени от баща му. Йомер, най-влиятелният човек в Адана и околните провинции, който сам раздава правосъдие, е изправен пред новоназначения прокурор Невин и нищо не е същото за Йомер.
Завръщането на Салих, синът на семейство Берекетоглу, израснал в Америка и посещаващ престижни училища, и изненадващата поява на съперничещото семейство Фатма Караханлъ (Илайда Акдоан), ескалират напрежението между двете семейства.
аз пък не знам защо ще му се изкефя 
аз пък не знам защо ще му се изкефя