Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 440

• 38 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Добър да е ден сряда!
Днес съм малко в “разход” , но времето е подходящо за пазар и разходка - та се възползвам.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 15:41 от Марта_49

# 451
  • Пловдив

Голямо чакане и нищо към момента.
https://x.com/TvDunyasii/status/1960699526332797291
Днес се проведе репетицията за четене на сериала "Плодородни земи" с участието на Енгин Акюрек и Гюлсим Али.
Явно са приключили...

Е, Енгин преди малко в сторито си ни пусна тази снимка.

Сценаристът Хасан Толга Пулат пусна тези две снимки в сторито си.
За първата написа:
Преди три години, майсторът Сефа Онал, говори с голямо вълнение за създаването на поредица, базирана на два от неговите велики филми, „Г-н Дервиш" и „Съдия в Бодрум “. Той изрази желанието си да сподели тези истории с новите поколения. Днес видяхме плътта и кръвта на тази мечта и чухме нейните гласове на репетиционното четене. "Плодородни земи", гордея се, че съм част от този проект. Пътят ви да бъде отворен!

Бирсен написа в профила си в туитър, че Show TV ще сподели снимки.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:03 от mariana51

# 452

Здравейте по вечерно време!
Да си изберем нещо...

# 453
  • Варна

Днес се проведе репетицията за четене на сериала "Плодородни земи" с участието на Енгин Акюрек и Гюлсим Али.

Преди три години, майсторът Сефа Онал, говори с голямо вълнение за създаването на поредица, базирана на два от неговите велики филми, „Г-н Дервиш" и „Съдия в Бодрум “. Той изрази желанието си да сподели тези истории с новите поколения. Днес видяхме плътта и кръвта на тази мечта и чухме нейните гласове на репетиционното четене. "Плодородни земи", гордея се, че съм част от този проект. Пътят ви да бъде отворен!

Нека пак да им пожелаем успех на така очаквания сериал, надявам се на нещо наистина качествено Two Hearts
Sparkling HeartYellow Heart
Крият визията на Енгин, интересно ми е много какво са му измислили Thinking нещо запомнящо се и различно предполагам, може би мустака Smirk

Хайде, не остана Heart Decoration

# 454
Аниста ❤️, това с мустака никак не ми се иска ,ама ...

# 455
  • Пловдив

От Бирсен: https://www.instagram.com/p/DN3WRdYUD-B/?img_index=1

Смяна на ролите в „Плодородни земи“

Pushpin Днес се проведе репетиция за сериала на Süreç Film по Show TV „Bereketli Topraklar“ (Плодородни земи).

Pushpin Главните актьори от сериала, чиито снимки трябваше да се появят на снимачната площадка в Адана на 7 септември, се появиха пред камерите миналия петък за снимки на плакат. След пристигането на Белчим Билгин, Айшегюл Гюнай също се присъедини към сериала, който също претърпя смяна на ролите. Бахар Сюер, за която преди се говореше, че ще играе Сейхан Берекетоглу, е избрана за ролята на „Джейда“, приятелката на Ферит (Сарп Аккая).

Pushpin Режисиран от Яъз Алп Акайдън, сериалът, който разказва историята на безкрайната война между две враждуващи семейства, Bereketoğulları и Karahanlılar, ще включва Гьозде Демирташ като сестрата на Йомер (Енгин Акюрекk), Ферит (Сарп Аккая) и Салих (Билал Йиит Кочак).

ЙОМЕР, КОЙТО САМ РЕШАВА СВОЕТО СПРАВЕДЛИВО ПРАВОСЪДИЕ
PushpinСериалът ще представи по въздействащ начин Йомер, чийто баща, Ръза Берекетоглу, е убит, когато е бил дете, докато той води животозастрашаваща битка за плодородните земи, наследени от баща му. Йомер, най-влиятелният човек в Адана и околните провинции, който сам раздава правосъдие, е изправен пред новоназначения прокурор Невин и нищо не е същото за Йомер.

Pushpin Завръщането на Салих, синът на семейство Берекетоглу, израснал в Америка и посещаващ престижни училища, и изненадващата поява на съперничещото семейство Фатма Караханлъ (Илайда Акдоан), ескалират напрежението между двете семейства.

# 456
  • Варна
Араселия Yellow Heart аз пък не знам защо ще му се изкефя Mask
Обикновено отначало в първия момент не му харесвам визията, а после се влюбвам в нея, а този мустак
доста отдавна се появи, направо го чакам с нетърпение  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 457

Да видим как ще ни представят плакатът на "Плодородни земи". Ако Невин/Гюлсим Али е позирала с тази рокля, то ще очакваме и съответен аутфит на Йомер/Енгин.
Не разбрах със сигурност времето което ще ни представят.
Стари романи в нов прочит?

# 458
  • Стара Загора
Араселия Yellow Heart аз пък не знам защо ще му се изкефя Mask
Обикновено отначало в първия момент не му харесвам визията, а после се влюбвам в нея, а този мустак
доста отдавна се появи, направо го чакам с нетърпение  Stuck Out Tongue Closed Eyes
И аз го харесвам с мустака.Тази му визия е интересна и някакси коцкарски ми изглежда. Да си почине малко от тез бради.Приятна вечер на всички и бъдете  здрави.

# 459

И аз не го искам с голям мустак и голобрад. Иначе с мустак и брада като Йомер Демир може!!! Laughing

# 460
Верно е, че и аз бях скептична към брадата ,ама я приех, в КПА е една от най-добрите му визии за мен. Само косата да не я острижат като на Санджар, не му ходи войнишка прическа

# 461

Йомер Берекетоглу не може да има визия подобна на Йомер Демир.
Енгин винаги подхожда супер отговорно към образите които  представя на нас като публика.
Чакам с нетърпение да видя Берекетоглу ефенди.

# 462
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък - успешен и усмихнат да е.
Свикнахме да чакаме, да видим днес как ще е...

# 463

Добър да е ден четвъртък!
Новини - чакаме си ги!
Снимки - също!

# 464
  • Пловдив

Е, дочакахме снимки от четенето на сценария.

Общи условия

Активация на акаунт