Съботно- разтоварваща: Какво разваля връзките в днешно време?

• 9 060
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
Просто именно затова, че никак не е задължително вече човек да има връзка и семейство, лъсват хората, които не са способни да създадат такива. Кое ги разваля? Различни странни и неприятни черти на характера и това, че отсрещният има право да не търпи това заради едната кумова срама.

# 151
  • София
Ехе, от малко сладолед и плюс 2 килограма?
Няма да стане.
Освен това, горе-долу добре преценявам преди въобще да започна връзка.

# 152
  • Sofia
Различни странни и неприятни черти на характера ...

О, да не се заблуждаваме, всеки има странни черти на характера.

# 153
И аз така си мислех, когато бях малка.
После разбрах, че бива да отбягвам хора с патологии.

# 154
  • Sofia
"Патология" е нещо различно от употребената по-горе дума, към която, всъщност, беше коментарът ми.
За мен, например, в категорията на странностите влизат дори неща, като получаването на паник атаки или прекалената суеверност.
А пък не познавам човек, на който целият му характер да е изкован по някакъв мейнстрийм образец, без капчица мърдане встрани.
Като се замисля, самата аз си имам немалко странности, но хич не ми дреме. Както се казва, обожавам се в цялата си лудост.

# 155
Всеки си има странности и лудости  въпросът е да съвпаднат и паснат с човека до теб.
То и аз се обожавам, ама  ми е важно и той да ме обожава, иначе няма кликване

# 156
  • София
Бих направила компромис с доста лудости и странности. Хич не ми пука за битовизми, освен ако не е супер мръсно и гнусно.
Обаче, има някои неща, които по принцип не търпя - нерви, скандали, ревност, очевидни манипулации за налагане на мнение.

# 157
Хич нямам толеранс вече. Изчерпа ми се.
За връзка единствено приятно луди.
Останалите за рандевута само.

# 158
  • Paris, France
Баба над 50 заживя с нов мъж, с всички битовизми, научи нов език, премести се в нова държава и като цяло ми е голям пример, че човек има сили и може, ако има любов и желание, и взаимно щастие, дори трудностите са по-леки така.
Последният път като се връщах от България, преди 10 години, самолетът беше пълен с пенсионерки, които идваха при мъжете си и гаджетата, а някои и езика още не знаеха. Едната между 60 и 75г беше научила 3 нови езика и учеше марокански за да се разбират с местните като живеят там зимата. Тукашният и мъж е вторият и съпруг след пенсия.

Баба ти и тези жени, които даваш за пример, и на 20, 30 и 40г са имали връзки и са въртели мъже. Тези, за които Горджи пише, седят сами или в повърхностни отношения с мъже отдавна, вероятно откакто се помнят.

Не е невъзможно да се създаде връзка на стари години, но е трудно да се появят пеперуди, подмокряне, а и да има интерес към жената.

# 159
Този път сме на едно мнение с Невена.
Тези, които са си умрели по душа, са си умрели цял живот.

# 160
Ако няма мъж, значи си душевно умряла....🤪
Някои жени не си измерват живота с мъже и секс.

# 161
Коя е по-висшата ценност от любовта и обичта?
Към мъж, деца, близки хора.
Да мериш живота си с имоти и притежания, кариери... е доста тъжно.
Но, да, всеки мери според капацитета си. Така е. :>

# 162
  • Paris, France
Коя е по-висшата ценност от любовта и обичта?
Към мъж, деца, близки хора.
Да мериш живота си с имоти и притежания, кариери... е доста тъжно.
Но, да, всеки мери според капацитета си. Така е. :>
Що, бе? Имотите и притежанията поне можеш да ги продадеш. За мъжа и децата никой и 5 стотинки няма да даде. Любовта не е на почит, както се вижда, а и любов не ям.

# 163
Любов, бройка и Калчо са три различни категории и говорят за различни капацитети, нека не ги слагаме наравно.

# 164
То не става въпрос: със или без пУшка.
А дали пушките се сменят на всеки 3-4 месеца, докато се изгърмят патроните. Иначе, баща ми имаше един лаф, че който си играе с пУшки, трябва да си носи...хм...гребенче или да си има предвид последствията. Тъй че, нйет пушка, нйет проблема, ако трябва да перефразирам и Йосиф Висарионович.

Общи условия

Активация на акаунт