Съботно- разтоварваща: Какво разваля връзките в днешно време?

• 9 080
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не знам защо са толкова полярни предразсъдъците в България. Или - жената трябва да се омъжи до 29 и да роди. Или - мине ли 30, трябва да остане без мъж, за какво й е. След 50 - хептен за нищо не става, мъже да не поглежда. Никакви алтернативи!

Да, в Европа е съвсем друго....

# 136
  • Далечният изток
Те много хора могат много неща да говорят, въпросът е тия, които слушат и изпълняват, имат ли малко акъл в главата сами да разсъдят, или....?!
На мен даже и не си помисля да ми каже някой, че съм стара на 50 и не ми трябва мъж... или нещо подобно за личния ми живот.

# 137
vяsko, я кажи как решаваш обратната ситуация?
Тоест на теб ти идва отвътре, обаче той, всъщност без да те познавам, с голяма доза убеденост ще предположа, че е тя Wink, та ТЯ - ами тя да не иска? Да я удовлетворяваш? Уморена е, недоспала, не е на кеф, боли я глава?
Тая работа с идването отвътре е доста деликатен момент, непрецизиран като f(t).
Вече са ти отговорили, Джими. Мислиш само за сръбска музика. А говорим за малко по-сложни неща от животинското.
Направо да поемам към Бакърените, че са ми на 100 метра?
При тая локация да излизаш само с комшии, това се казва принципност.

# 138
  • София
Кралицата на зомбитата 🤣🤣

# 139
Има страшно добре изглеждащи мъже и жени на 50+ и 60 +, направо щях да се удавя вчера в басейна. И остави тяло и т.н., имат си едно излъчване такова привлекателно.

# 140
  • Наблизо
Стига човекът да е правилен и наистина да улеснява ежедневието,разбира се!

Имам примери около мен,дори близка след години кошмар,се намери с мъжа си и разцъфна.Сега и не работи,гледа си спокойствието.

Имам и ужасни примери,но те са точно този тип...на всяка цена с мъж.После този мъж тормози децата..

# 141
Има страшно добре изглеждащи мъже и жени на 50+ и 60 +, направо щях да се удавя вчера в басейна. И остави тяло и т.н., имат си едно излъчване такова привлекателно.
Който си е привлекателен на млади години, си остава такъв и на стари.
Стига да не загуби излъчването си и аурата от някакви сериозни проблеми и житейски катаклизми.
А ми е много хубаво и вдъхновяващо да чета такива истории за любовта след 50-60 г.. Има я разбира се, стига да имаш очи и сърце да я познаеш.
Да не си тесногърд егоист, да си отворен и позитивен към хората.

# 142
Скоро се чух с един бивш, който го беше връхлетяла романтична вълна и ми обясняваше надълго и нашироко колко ме обича. Приятелски разговори нямам проблем да водя с него, но много добре помня защо съм прекратила отношенията ни. Той обаче ме убеждаваше как ме било страх да си показвам чувствата, защото му отказах среща.
 Просто отказва да приеме, че за мен не е подходящ мъж за отношения. Видяла съм, че е обсебващ и изцеждащ енергията ми, въпреки всичките му плюсове и качества, за него обаче е друга реалността. След като човек е минал през развод, по-лесно преценя ще може ли да има дългосрочни отношения с някой, или по-добре не.

# 143
Не търсят и не се обвързват с "правилните" хора. Не живеят в живия живот, а някъде в мечтите и илюзиите. Не партньорстват, а очакват неща от другата страна. Не разговарят. Добавям - не се развиват в течение на времето.

# 144
  • София
Това е друг интересен аспект.
Питаше скоро жена, как да се оправи с чувството за безнадежност, което изпитва след прекратяване на връзка, която е била супер взаимна, силна и интензивна, дългосрочна.
Питах умрял ли е - не е.
Като ѝ казах, че нещо се бърка в чувствата на някого - не, не, много са се обичали до сетен дъх.

Може, маци, ама в твоята глава. Иначе още щяха да са заедно.

# 145
  • София
Аз тия дни се замислих колко по-лесно ми е да прекратя връзка. Изтрайвам разни изпълнения 5-6 пъти и след това - режа и блокирам, за да не се изкушавам. След това - една седмица лечение с розе, сладолед, шопинг и разговор с приятелка. И ми е минало!
Ако господинът намери начин да се свърже с мен след няколко месеца и да ми се обяснява, го гледам като извънземно, което няма място на моята планета.

# 146
  • Наблизо
Рокстар,защото вече не търсиш семейство и партньор на всяка цена,а връзка в която да се чувстваш добре.Малко тийн,но си е така.И това е хубаво.Така и компромисите са много по-малко.

# 147
Дори няма да си правя труда да пиша в тази тема. Joy
Що се появи ?
Да разведря пенсионерската атмосфера.
//
Истината е, че много малко хора могат да поддържат връзка.
Претенции, желания, приказки, теория.
Накрая се оказват двама самотници, които си представят нещата как искат да са. Но само в техните глави.
--
Връзки лесно се завързват. Трудно се поддържат.
--
Повечето хора така или иначе нямат потенциал за такива. Било то, че са апатични, мързеливи, че не им се занимава да дават отношение и чувства към другия. Оставят се на инерция и така нататък.
Съвсем отделно липсата на сексуални отношения и интимност между тях. При подобна базова близост, няма как и връзката да просъществува качествено.
Съвсем отделно пък невъзможността на някои хора дълбоко да се отдадат, разголят и обичат друг човек.
Та.
Млади, стари, деца, без, всичко се свежда до личност и характер.

# 148
най-накрая на дърти години обясняват как децата им или родителите им или .... незнайно кой им е виновен.

# 149
Аз /между нас да си остане 😂/ бих живяла с някого в някакъв момент. Децата ще се изнесат скоро и ще ми е приятно да си имам другарче, на което да късам нервите и да му правя салати.

Неудобството е, че на повечето мъже в твоя възрастов диапазон вече някой им е скъсал нервите Simple Smile
А и повечето нямат проблем да си направят една салата. Ако се налага. Щото има такива, които си пият спокойно и без салати Simple Smile
Та-а-а, не знам, но ми се струва, че нещо допълнително на салатата и късането на нерви трябва да предложиш Wink
Самолетна катастрофа. Единствено една от стюардесите успяла да се спаси, като скочила с парашут, и попаднала на самотен остров.
Гледа обаче – на брега един човек пече месо.
– Кой си ти?
– Аз съм от Враца, тук съм вече от 15 години. Гладна ли си?
– Гладна съм.
– А какво би ми дала за едно парче месо?
– Бих ти дала това, което не си виждал от 15 години.
Тогава човекът скочил, прегърнал я и попитал:
– Вярно ли си донесла ракия?
=====
Аз тия дни се замислих колко по-лесно ми е да прекратя връзка. Изтрайвам разни изпълнения 5-6 пъти и след това - режа и блокирам, за да не се изкушавам. След това - една седмица лечение с розе, сладолед, шопинг и .... И ми е минало!
Роки, на твое място да съм отрязала мъжете от живота си. След всеки неуспял зачатък на връзка +2 кг, щото нали:
Цитат
Повечето хора така или иначе нямат потенциал за такива. Било то, че са апатични, мързеливи, че не им се занимава да дават отношение и чувства към другия
... и така заради 3-4-5 мъжчета, ей ти от M та в XL 🙃

Общи условия

Активация на акаунт