Съботно- разтоварваща: Какво разваля връзките в днешно време?

• 9 373
  • 316
  •   1
Отговори
# 285
Е, нас да не са ни гледали по- различно?
Малко бяха облагодетелствани, за останалите работа, ипотека (да, да) и две седмици на Ахтопол.
Плюс купони, опашки, дефицит, репресии.

Нали приказката е как да оправим получената демографска криза криза  ?
Да караме все така нанатък не съм сигурна че ще даде други резултати.

По близките села до всеки град има къщи с двор и достатъчно пространство за всичко, това на цената на кутийката, даже и по-ниско. Освен това както Горджъс казва и нас не са ни гледали в лукс и презадоволеност, нещо, което сега май се среща доста по-често.

Да. Наскоро слезнах от Витоша в Железница и докато стигна до София с рейсчето и какво видях като инфраструктура по пътя ... А като се качвахме през Бояна не беше особено по-различно . Кои къщи предлагаш ти ?

# 286
  • Out of the Mix
Животът сега е много по-добър, и аз съм хванал част от "хубавините", та знам.

По темата "какво разваля...", едно от нещата е слабият ангел, който не издържа на изкушението в съчетание с липси у дома, било сексуални, или емоционални.

Ако всичко е наред, човек и не мисли за други, омръзване няма.

Някои, които не искат да си развалят семействата, слагат спирачки, после съжаляват за "изпуснатото щастие", реално неизконсумирали тръпката, защото понякога не е просто нагон, а нещо дълбоко, но и не биха се развели, разделили със "статуквото", и при наличие на деца.

А има и едни хора, които просто си привличат всеки, и нищо няма значение, освен може би да са пълнолетни. Mr. Green

Учудвам се към днешна дата колко ми се е смъкнала долната граница (не на кръвното, то е бетон). Smile

# 287
  • Sofia
И съответно с раждането поне на 2 деца в семейство, а не в залитане към всякакви безумни и утопични идеологии.

Ахахахаха, който е искал да има деца, си е народил, колкото е пожелал и когато е пожелал. Без оглед на демографската обстановка.
На който не му е било мечта да се репродуцира, си е останал бездетен, отново без никакъв фактор да са демографските тенденции.
Чудя се кога ще спрете да пишете глупости и ще почнете да мислите една идея по-трезво.

Аз пък, растейки, си имах своя собствена стая. Simple Smile Не мога да си представя да деля помещение с друг.

# 288
И според мен наличието на две деца, трябва да значи за всяко дете отделна стая. А има хора живеят всички в една и правят още.

# 289
  • София
Е, нас да не са ни гледали по- различно?
Малко бяха облагодетелствани, за останалите работа, ипотека (да, да) и две седмици на Ахтопол.
Плюс купони, опашки, дефицит, репресии.
Затова тези поколения са пълни с травми, които предават на децата си.
Сега хората имат други възможности и не искат да живеят като в Африка, за да оправят демографската криза. И като гледам точно най-бедните по много деца...а как живеят тези деца.
Никакви травми нямам, не индикирам детсвото си така.
Само ме е научило, че искам повече.
Делила съм стая с брат и не ми е пукало, сега вече не деля покои Laughing

Във входа при равни условия на всеки етаж имаше по 4-5 деца (три апартамента)

# 290
  • Out of the Mix
Съгласен съм за стаите, особено, като поотраснат и вече са пубери.
Но изхождам от сегашен аршин.
Като деца на никой не му е пукало, никой не се е замислял, и е било каквото такова.
90-те животът нямаше нищо общо със сега.

Black_Cat, предполагам си само дете, нямаш братя, сестри?

# 291

Да. Наскоро слезнах от Витоша в Железница и докато стигна до София с рейсчето и какво видях като инфраструктура по пътя ... А като се качвахме през Бояна не беше особено по-различно . Кои къщи предлагаш ти ?
Къщите в Бояна не знам как са, не ме и интересува. До всеки от по-големите градове в радиус 20-30 км има достатъчно подходящи имоти, дори може да се насочите към някой по-малък областен град, където цените са много по-поносими, а и напоследък много от тези градове не са толкова зле както бяха преди. Варианти винаги има, оправдания също.

П.с повечето ми приятели бяха с една детска стая и две деца в нея, включително и тези със сестри/братя разнополови. Никой не ми се струва да е бил особено травмиран от този факт.

# 292
  • София
По темата мога да кажа кое е разваляло в миналото моите връзки -  патриархата. В момента, в който се намерихме с ММ, в поведението на който няма прояви на патриархат, си заживяхме щастливо, семейно и така вече тече 20-тата ни година заедно. Матриархат у нас няма.

Наскоро си говорихме с него за сексуалното привличане, изобщо, не само за това между нас двамата. //Малко background информация, ММ е висок, снажен и красив, тия дни една позната го определи като dreamboat, винаги има жени, които го заглеждат, а ако е сам, директно се и пробват). Той каза, че се случва да изпита сексуално привличане към друга жена, но осъществяването на това привличане му се струва нечистоплътно. Ех, викам си наум, най-накрая мъж, дето мисли "по женски". Ми, и мен ме е гнус от всеки друг мъж освен моя. ММ и единственият мъж, който познавам, който не се притеснява от PDA.

# 293
  • София
Аз мисля, че нашето поколение, отраснали в една стая с братя и сестри, сме по-склонни на съжителство.

# 294
  • Out of the Mix
Той каза, че се случва да изпита сексуално привличане към друга жена, но осъществяването на това привличане му се струва нечистоплътно. Ех, викам си наум, най-накрая мъж, дето мисли "по женски". Ми, и мен ме е гнус от всеки друг мъж освен моя. ММ и единственият мъж, който познавам, който не се притеснява от PDA.
Абсолютно, при мен е същото.

При все, че всичките ми жени, с които сме имали сериозни връзки (живяли заедно), са били хубавици, хора сме и понякога срещаш, виждаш някой, който ти приковава вниманието, но никога изневери не е имало двупосочно.

Kaкво е PDA в случая, че има няколко значения?

Гнуслив съм и аз, с всяка не мога.

А, ако не сте отпуснати на макс, без да мислите за нищо, не си е работа, сексът въобще не е пълноценен.

# 295
... Той каза, че се случва да изпита сексуално привличане към друга жена, но осъществяването на това привличане му се струва нечистоплътно. Ех, викам си наум, най-накрая мъж, дето мисли "по женски". Ми, и мен ме е гнус от всеки друг мъж освен моя. ММ и единственият мъж, който познавам, който не се притеснява от PDA.

Сигурен съм, че ти казва така за пред тебе, едва ли мисли точно така. Друг е механизмът за избягване, когато нямаш вътрешна такава потребност просто това привличане отшумява сравнително бързо ако не се засичате често с "обектът" на привличане, или просто свикваш и не я възприемаш по този начин. И двете ми са се случвали, съвсем нормално е да бъдеш привлечен от друга, ама да ти се струва нечистоплътно, не е възможно, поне не и в буквалния смисъл, в преносния ясно.

# 296
  • София
PDA - public display of affection.

...
Всякакви мисли минават през главата на хората Simple Smile. То и аз мога да мисля, че искам да претрепя някого, но това са само прелитащи мисли, след тях няма действия или намерения. Има временен прилив на адреналин или допамин.

# 297

Къщите в Бояна не знам как са, не ме и интересува. До всеки от по-големите градове в радиус 20-30 км има достатъчно подходящи имоти, дори може да се насочите към някой по-малък областен град, където цените са много по-поносими, а и напоследък много от тези градове не са толкова зле както бяха преди. Варианти винаги има, оправдания също.

Подходящи за какво ? Все пак .
Revoker хубавиците, на които ако първи срещнат подметне че имали стил (подметне защото както сам описа го подмяташ защото знаеш че ще се вържат, а не защото го мислиш) ... се опикават от кеф и лягат по гръб ? Дай снимка на някоя такава хубавица 

# 298
Съгласна съм с Таня за поколението на заедно живеещите по стаите с братя, сестри
Сега те са именно тези с компенсациите – да имат – имоти, коли, къщи, парцали, да трупат, да е претъпкан хладилника – сакън да не свършат бананите, да плюскат на корем като част от лайфстайла – да използват свободното си време да отидат да се наядат на корем някъде като част от "да го ударим на живот". Тотална компенсация на ограниченията и нямането като деца.
//
Не виждам връзка с това дали си живял в една стая с брат/сестра да те прави по-склонен да съжителстваш с когото и да било. До характер е.
//
Имам сестра, винаги съм имала отделна стая от 7-годишна, била съм презадоволена като дете – материално, с обич, внимание, грижа ецетера.
//
Рф, защо да се прави, има такива хора – и мъже, и жени. С благороден дух и души. Не са много, но за радост ги има. Не всички са животни.

# 299
  • София
То, щото е лошо да имаш 😂

Общи условия

Активация на акаунт