VIP Brother 2 - 4

• 40 922
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 105
Най накрая изгледах две предавания без да ми прекъсва връзката!
Да им е честито на младоженците, дълъг и щастлив семеен живот и още братчета и сестричета за Яница!
Яница на колко точно години е? Според мен се държи прекрасно за нейната възраст! Беше голяма сладурана кат шаферка и изглежда много послушна. Моята дъщеря в нейната ситуация щеше да бяга нон стоп да пробва булото на нейната глава, да се опитва тя да ми слага грима и да иска да скача в басейна.
Здравко според мен обича Христина, вярно харесва и други жени, не знам какъв е случая при тях ( чух няколко пъти да се споменава, какво й е причинил и колко мъки и колко болка???) и не мисля че се жени насила.Ако я ненавижда като жена и не я търпи просто нямаше да е с нея. Няма значение че му е родила дете, няма значение че го ревнува, че се опитва да го контролира и не спира да му говори - така ще направиш, това няма да правиш. Ако на един човек му е противно това поведение, няма да го търпи. Здравко явно е свикнал.
Относно че се заглежда по други мацки, кой млад човек не се? Откога гледането стана повод за такива скандали, не е ли един вид семеен клюкарник? И жените гледат, хайде сега да не си кривим душите;)
Според мен ако се опита да му бъде приятелка и по малко коментира всяка стъпка която прави ще й е в полза.

Хареса ми накрая на вечерта когато Здравко търсеше детегледачка;) И след това тримата във ваната с розови листа;) Големи сладури! Няма как, малките командват парада понякога.

# 106
....А защо не наказаха 'групичката', която направи първата конспирация...Вип Брадър не е толкова справедлив май-май, а?

# 107
# 108
  • До хладилника, който обичам
Здравко според мен ..  не мисля че се жени насила.
Не е насила, ти пък... но да гониш 100,000 (или 200,000 ли бяха?) си е сериозна работа - какво е тук някаква си сватба Simple Smile

# 109
                  Данов си тръгна, след като пророкува доста черно бъдеще на къщата  ooooh!...

# 110
Malле тая Катетто Евро-голяма лисица бе. Хич не я харесвам.Знам,че повечето тук й симпатизират, обаче за мен е една дърта лисица.Как ги подстрекава, как ги прави леко и тънко интригите и после с хумор излиза от ситуяцията.То евала й затова умение, но не на мен тия Stop

А за Веско, въобще не съм предполагала, че е 54 годишен.Сега като каза, направо онемях.Мислех, че е около 44-45г ooooh! Младее си човека. Много мус ече пипето.Кефеше ме човеа, но си тръгна

# 111
според мен данов много правилно пророкува бъдещето.
чудя се обаче венета колко още може да се излага. да й имам самочуствието  ooooh!

# 112
венетка, как злобно гледа!!! 3 минути я дават, каза на Тишо " Е, то толкова хора казаха, че ще излязат, пък то никой не излезе "  Sick
съжалява, че в тази седмица не са оредели редиците, демек  Sick

# 113
Който гледа на живо ,какъв злобен поглед вади Венета.Ужас Shocked .

# 114
какво пророкува Веско, кажете, моля?

# 115
кръц кръц аз също не я харесвам Катето,дори ми е ужасно противна.Толкова е лицемерна и хитра.
А и ме дразни как преиграва.

# 116
венетка, как злобно гледа!!! 3 минути я дават, каза на Тишо " Е, то толкова хора казаха, че ще излязат, пък то никой не излезе "  Sick
               Тя сигурно е очаквала всички да си тръгнат тази вечер (включително Тишо) и тя да остане самичка, ББ да я обяви за финалистка и всичко да приключи  Joy?

# 117
какво пророкува Веско, кажете, моля?

Че някой с буквата "К" ще спечели ВБ.

# 118
Който гледа на живо ,какъв злобен поглед вади Венета.Ужас Shocked .

нали? не само аз видях! #Crazy

# 119
Леле ако такива подаръци има и за сем. Всилеви като излезнат направо ме хваща яд Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт