VIP Brother 2 - 4

• 40 929
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 120
  • Виена
Който гледа на живо ,какъв злобен поглед вади Венета.Ужас Shocked .
Ужас наистина Shocked

# 121
Не, не, не, тая Петя просто органически не я понасям #Cussing out Консервативна, надута, без грам, ама грам чувство за хумор и безлична. И все гледа на кръв и урина, какъв и е проблема, не знам newsm78
А Венета направо е погрозняла от злоба.
Гласувах за Деси и Василка Simple Smile
На Данов прав му път, хич няма да ми липсва.

# 122
какво пророкува Веско, кажете, моля?
              Че 'големите' ще разчистят на бърза ръка Роси, Петя и другите аутсайдери и после ще стане страшно.

# 123
какво пророкува Веско, кажете, моля?
              Че 'големите' ще разчистят на бърза ръка Роси, Петя и другите аутсайдери и после ще стане страшно.
анджък, това исках да чуя, че за трите К го чух.

# 124
кръц кръц аз също не я харесвам Катето,дори ми е ужасно противна.Толкова е лицемерна и хитра.
А и ме дразни как преиграва.

аз съм й фенка. НО, сериозно ме провокира тази жена с каруцарския си език, това, как се оптива да ги манипулира и най-вече - егати кикота отвратителен
катерина евро ентъртеймънт! Sick

# 125
Венетка ако правеше Ми ,нямаше да е толкова злобна Laughing . Joy Joy

# 126
Казах ли

# 127
В нета не е точно на живо.... Като излизаше Данов ми направи впечатление,че по ТВ го изпращаха, а в нета - още не бяха започнали да се прегръщат... Може би около 2 мин..... е разминаването. Достатъчно време да реагира в екстремна ситуация.

# 128
Та казах ли ви вчера аз, че днес номинации няма да има, а ? Wink

# 129
Катето Евро на колко години е приблизително? Към 60 ми изглежда.

# 130
Като нищо на номинациите ще гласуват за Азо и Десислава, защото те са най-голямата заплаха.  newsm78

# 131
              Не искам да звуча цинично, но предвид как хапе Венета, и евентуално колко е злопаметна едва ли ще има мераклии да пробват  Mr. Green...
              The same myself, да, каза ни, още на първа страница те признах   bouquet.

# 132
я ме светнете за младоженската вана с розови листенца- водата е била топла, щом веднага се цопнаха вътре. Как са уцелили момента да я напълнят, когато младоженците ще се оттеглят? Или има някакъв постоянен нагревател във ваната?

Катето Евро е май на 50 точно.

# 133
               Не искам да звуча цинично, но предвид как хапе Венета, и евентуално колко е злопаметна едва ли ще има мераклии да пробват  Mr. Green...
              The same myself, да, каза ни, още на първа страница те признах   bouquet.

Доволна съм  Joy  bouquet

# 134
Катето Евро на колко години е приблизително? Към 60 ми изглежда.
              50 г.

Общи условия

Активация на акаунт