VIP Brother 2 - 4

• 40 959
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 135
Еврото е на 50.

# 136
кръц кръц аз също не я харесвам Катето,дори ми е ужасно противна.Толкова е лицемерна и хитра.
А и ме дразни как преиграва.

аз съм й фенка. НО, сериозно ме провокира тази жена с каруцарския си език, това, как се оптива да ги манипулира и най-вече - егати кикота отвратителен
катерина евро ентъртеймънт! Sick

Да не забравяме, че е първа дружка с Дим Духов все пак, предал и е някой и друг урок, но мисля че ще стигне до там докъдето и той. Ще погледаме пък ще видим.
Аз също я харесвам, вади им душиците с памук  Crazy

# 137
Катето е на 50 и знам, че ще ме оборите, но аз мисля, че изглежда зле за възрастта си..в лице, в тялото е добре, но в лице... #Crazy

# 138
Пак дават вип-сватбата по Нова. Ако още веднъж видя Христинините воали и ще колабирам. Tired

# 139
Христинка булка...  на Азо обиците й бяха в повече май.

# 140
..Как са уцелили момента да я напълнят, когато младоженците ще се оттеглят? Или има някакъв постоянен нагревател във ваната?
            Според мен както са улучили момента да запалят всички свещи, така и с водата... Едва ли има такива екстри...

# 141
записче хихихи:) Hug

# 142
Обиците като че ли бяха наистина в повече.  Peace

# 143
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нямат изчитане тези теми.... ooooh! На ден по тема!!!

До края на предаването сигурно ще сме на 30 част!!! hahaha

# 144
И Венета и Светла от бб3 са от Попово,лоша слава ше  ни излезе май на града Laughing .

# 145
Катето е на 50 и знам, че ще ме оборите, но аз мисля, че изглежда зле за възрастта си..в лице, в тялото е добре, но в лице... #Crazy

Да, в лицето наистина изглежда зле, иначе в тялото е идеална за 50 годишна. Ама то на тия години трябва да избираш между задник и бръчки, дето се вика Simple Smile

# 146
Росито да не е вече под масата? Mr. Green

# 147
Росито да не е вече под масата? Mr. Green
Не е още  Simple Smile

# 148
  • България Сливен
И аз съжалявам за Данов! От всички"Виповци", той най-реално се държи и мисли. Другите въздухари живеят в  изграден от самите тях свят. Ако могат да се видят отстрани колко са жалки. Абсолютни смешници!

# 149
  • София
В нета не е точно на живо.... Като излизаше Данов ми направи впечатление,че по ТВ го изпращаха, а в нета - още не бяха започнали да се прегръщат... Може би около 2 мин..... е разминаването. Достатъчно време да реагира в екстремна ситуация.

Peace И по кабелната е така. Скоро бях казала, как нямаше картина , а Китаеца говореше и след малко- картина и казва същото Shocked

Общи условия

Активация на акаунт