VIP Brother 2 - 4

• 40 972
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 150
Как е настроението във вкъщата след като си тръгна първия Вип

# 151
Опа Росито си налива ,май пак ще има екшън Joy

# 152
  • Сливен
Кейси, извини тъпия въпрос, но как го гледаш от САЩ? НТВ на сателит ли е или някъде в нета?

www.bgtelevizia.com

Има 3 канала на НТВ. Връзката е поносимо добра.
Кейси да си жива и здрава 100 години болест да не те стига Simple Smile
Тоя линк дето го даде - особено заради детския канал   bouquet  bouquet

# 153
  • София
Какво чете Роси досега,мисия ли им дадоха?

# 154
Какво чете Роси досега,мисия ли им дадоха?

не, карчи, май чете правилата и инструкциите

# 155
  • Sofia
Кейси, извини тъпия въпрос, но как го гледаш от САЩ? НТВ на сателит ли е или някъде в нета?

www.bgtelevizia.com

Има 3 канала на НТВ. Връзката е поносимо добра.
Кейси да си жива и здрава 100 години болест да не те стига Simple Smile
Тоя линк дето го даде - особено заради детския канал   bouquet  bouquet

Ама на мене навсякъде ми иска някакви кодове!?! Thinking

# 156
Направи ми впечатление,когато даваха заговора с Катето ,Азис и компания, Деси спомена,че не може да си тръгне поне още две седмици и тя и Азис,което ме кара да мисля,че е някаква клауза в договора,за да получат въпросните пари,които са им обещани.

# 157
Направи ми впечатление,когато даваха заговора с Катето ,Азис и компания, Деси спомена,че не може да си тръгне поне още две седмици и тя и Азис,което ме кара да мисля,че е някаква клауза в договора,за да получат въпросните пари,които са им обещани.

100% е така  Peace аз чух, че на Азис са му кихнали 50 000лв., но не ми се вярва да са се отпуснали толкова много  newsm78

# 158
Ще бъде много интересно на мястото на Данов да вкарат Мел от ББ1...Да погледаме малко сеира на Венетка.Чувала съм,че много се мразят и Венета доста ревнува от нея.....
Съмнявам се,че въобще ще вкарат някой,още по-малко пък отново от ББ1,ама иначе можеше да стане много интересно..... Crazy

# 159
...Деси спомена,че не може да си тръгне поне още две седмици и тя и Азис..

Съвсем не, че не може. Каза "тука сме си още една-две седмици" - нещо в този смисъл... Мисля, че имаше предвид, докато излязат Петя, Калин, Роси и... който там ще излиза. Аз поне така разбрах...

# 160
  • София
Та казах ли ви вчера аз, че днес номинации няма да има, а ? Wink
Каза,каза...Истината при това!

# 161
  • София
Ще бъде много интересно на мястото на Данов да вкарат Мел от ББ1...Да погледаме малко сеира на Венетка.Чувала съм,че много се мразят и Венета доста ревнува от нея.....
Съмнявам се,че въобще ще вкарат някой,още по-малко пък отново от ББ1,ама иначе можеше да стане много интересно..... Crazy
Ми тя тая Венетка от кой ли не го ревнува "мъжа ми"?Преди ми беше даже симпатична,но много ми изпростя във ВБ,тотално проста жена...

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 00:45 от nikij1979

# 162
Венета се сгромоляса тотално.
Въпреки, че Гала коментира ревността и като постановка, личи и, че отвътре я изгаря.
Как не може да си скрие злобата, ама то не е като да се напудриш пред камерите в студиото и да коментираш участниците в другите ББ-ри.
Видяхме я колко струва.А ми изглеждаше интелигентно момиче Thinking

# 163
То пък опашка има за нейния Тишо  Joy

# 164
  • На погрешната планета
запис Grinning

Общи условия

Активация на акаунт