ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 19 194
  • 202
  •   1
Отговори
# 165
Това преведи дъщеря ми от песента . Той знаеше български и когато се срещаше с гърци говореше. Освен това , той и превеждаше гръцки песни. Една от любимите му беше на Хаджиянис, не най-известната , друга. Превода е на лаик , те от седем години не поддържат връзка .                                                    Затворете го и дръжте светлината включена !
Прегърни ме независимо защо и как!
Двойно легло, потният лидер.
Времето е пепел, болката от корабокрушение.
Обичам те във всеки стих, всеки мой звук!
Търся те във всяка вълна на всяка моя стъпка, където живея .
Затворете го и дръжте светлината включена !
Прегърни ме независимо защо и как !
Спането на гърдите е сладък навик.
Всяка тъмнина се угасва от твоята ласка.
Огънят в погледа пулсира в кръвта ми.
Падащата звезда в моето лято.
Обичам те във всеки стих, всеки мой звук!
Търся  те във всяка вълна на всяка моя стъпка, където живея .
Като си тръгваш, не забравяй, малката!
Този, който живее, много те обичаше!

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:01 от nelka123

# 166
От къде се появи това малко детенце ? На кого е ?

# 167
Детенцето е на Аргиро и Асрютерис.

# 168
Сериозно ? Не е ли на Аргиро и Ставрос. В кой епизод се появява ?

# 169
  • Бургас
Много странно е  така изведнъж да се появи това дете!

# 170
Да. Аз си го обяснявам по следния начин - Аргиро и Марина заминават за Янина, но Аргиро все още знае за бремеността си. Ражда през тази година и половина, която дадоха като скок във времето. Явно със Ставрос са се и оженили през този период и той е признал детето за свое, но всъщност то е на Астерис.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 10:43 от blueberry97

# 171
Изостанаx със сериите, още съм на 116, а БТВ+  от нова година ще пускат само до 7 дни назад, не 1 месец. То се обезмисля, по-добре с интерактивната тв да си връщам 7 дни назад.  И ако искам да наваксам, трябва да се абонирам за Войо, маxнали са всичко от dailуmotion...

# 172
Вече съм на 126 еп., остават ми 10 серии да настигна тези по БТВ, добре, че са спрели за празниците.

Герасимос бил много серт полицай, изпуска си нервите, това буквално пречи на работата, а и прецаква разследванията.  Какви псиxо тестове е минал този човек, че да го приемат в полицията?

Ангелос как изведнъж се обърна с/у Стаматакис? Той трябва да лекува всички в селото, не може да ги дели. А като се хейтят в съда... не е нормално това.

Безкрайно неприятни са ми сцените от затвора, които месеци наред гледаме. Дано Астерис по-скоро излезе оттам, за да не ми се налага да гледам Карапанос и цялата тази мизерия там, наред с онзи дебелия затворник с логореята и безсмислиците.
И точно като на филм Карапанос си лафи по телефона най-необезкопоявано. Какви телефони в затвора?

Теодора става фолк певица? ОМг...

Това с американеца, дето уж "призна", че убил Петрос... нещо не го разбраx. С каква цел? Да влезе в затвора, за да остане на острова и да избегне какво?

Надявам се до края на третия сезон Манолис да признае, че е видял Матиос как убива Стефанис.

# 173
Аз също искам да има раздвижване на сериала. Сцените на Астерис в затворя ми дотегнаха - добре, че излезе.
Ангелос - нормално е да се обърне срещу Астерис. Макар и непредумишлено убийство - убил е брат му. Все пак и той прекалява на моменти.
Теодора - симпатичен образ, надявам се да има развитие при нея. Данай Папа много ми допада.
На мен ми е интересно какво ще се случи между Стела и Герасимос. Той е привлечен от нея, а тя е все след Астерис.

# 174
И аз съм на 126 епизод. Като чух Теодора да пее , си дадох сметка, че всички песни от саундтрака се пеят от мъже. Това беше първата женска песен, която чух.
На мен Ангелос не ми е симпатичен още от самото начало. Толкова е злобен и категоричен, как реши че е Врулакис, но дръпна наследство от Стаматакис, как се прегръщаше с Астерис и му беше приятел, а после го заклейми без грам съмнение. Изобщо как Стела се оказа единствения човек, който си дава сметка, че той просто не е такъв човек.

# 175
Като чух Теодора да пее , си дадох сметка, че всички песни от саундтрака се пеят от мъже. Това беше първата женска песен, която чух.
О, не е така. Постоянно пускат една песен с женски глас

Пускат я винаги като има или любовна сцена, или разни носталгични моменти, като си спомня някой за стара връзка... и пускат стари кадри.
В първите серии тази песен я пускаxа като любовната тема на Никифорос и Джени. Наскоро я пуснаxа като даваxа Матиос и Василики да правят джиджи-биджи. Вчера я чуx (а вчера, т.е. в неделя гледаx 120-125 еп.).

И същата песен я публикуваx на още на стр. 3 най-горе Wink

Сега гледам на конвейр, защото ще маxнат от БТВ плюс сериите, ще има само до седмица назад.

# 176
Като стана на въпрос - радвам се, че най-после нещата при Матиос и Василики потръгнаха.

# 177
  • Бургас
Аз не искам да разкрият, че Матиос е убиец! Такава силна любов, дори ми е мъчно за него. И направо се оляха от БТ Ви, защо не пуснаха сериите на 29 и 30?

# 178
Също не оскам да се разкрива , че е убиец, но все някога ще се разбере.

# 179
Тоя полицай изобщо не мога да схвана каква му е играта. И на външен вид не ми харесва, и като поведение и изобщо много е дразнещ

Общи условия

Активация на акаунт