ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 19 217
  • 202
  •   1
Отговори
# 180
И на мен не ми допада. Убедена съм, че знае, че е син на Карапанос и сметките му не са чисти. Дано Стела да се отдалечи от него.

# 181
Оу, останаxа ми 4 серии още.
Как така за убийство дават присъда от 1 година и тя вече била излежана? Това верно като на филм! При самозащита или не... убийството си е убийство, отнел си чужд живот.  Как така една година?

Радвам се, че Никифорос и Петрос се сдобриxa след разправиите в съда!

Силно се надявам БТВ да са купили втори и трети сезон! Че като знам какви мизерии правят и как зарязват сериали след първия сезон, направо изтръпвам! Този сериал ми харесва много.

# 182
Divider, аз също искам да изгледам останалите сезони. Тпва е един от двата сериала, които гледам.
Иначе, прав си. За убийство да получи само 1 година - чист филм. Не са саамо тук двусмислиците - както въведоха детето на Аргиро. Поне за там се надявам да пообяснят нещата.

# 183
Понеже сериалът е правен по книга, на мен не ми харесва как са направени преходите в сериала. Както казвате, изгубва се от смисъла.
За детето на Аргиро примерно, има някои подсказки в диалозите, но е неестествено да не се спомене в нито един разговор преди появата му. Например баба Ирини ги посреща на прага на къщата и няма да попита като си пият кафето как е внучето и да види снимки. Иначе в края на 120 епизод, когато Марина попита Аргиро каза ли на Ставрос, каза ли на някого, тогава ми светна лампата. После всеки в Крит я питаше кой гледа къщата и тя даже отговори - Деспина и добре че се разбират, какво да се разбират с къщата. Или се губи нещо в превода, или са искали елемент на изненада, който стои като залепен.
Също връзката между Ангелос и Аспа, имаше наченки още когато той лекуваше раните й, но после изоставиха нишката и изведнъж са двойка.
Какво стана с искрите между Манолис и Джени?
Или пък Манолис искаше да заведе Клер в селото и после беше минала година, никой ли не повдигна въпроса отново за цяла година?
Но въпреки всичко много ми харесва сериала и си го гледам с кеф. Остават ми два епизода да наваксване

# 184
Да, тази забежка на Манолис и Джени и на мен ми беше странна, сега нито следа от нея. "Дзени" както казва Никифорос, а и останалите. Нали в гърците не могат да произнесат ж, дж, ш, ч... Grinning

С това дете нищо не разбрах и аз.

# 185
Изгледаx всичко излъчено до момента.

А вие мислите ли, че Никифорос е син на Матиос, както смятат мъжките клюкарки в кръчмата?

# 186
Според мен е и тук ще е доста интересна сюжетна линия.

# 187
Щом така се появи дете от нищото (Петрос джуниър) и не обясниха нищо за бащата, нищо чудно да скалъпят и че Никифорос е син на Матиос.  А уж... помня, че Матиос казваше как я е обичал винаги от разстояние, тайно. То само от платонична любов деца не се раждат Grinning

В сряда сутринта всички епизоди, излъчвани през декември преминават от БТВ+ на Войо. Само тези от тази седмица ще са достъпни... до една седмица след излъчване по БТВ

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 22:41 от diziler

# 188
Според мен, да, син му е. Въпросът е дали Василики знае и дали се е знаело към момента на сватбата със Стефанис.
И на мен ми правеше впечатление как Матиос все казваше, че не я е докосвал. Обаче един път, когато се гушкаха в леглото си припомняха, когато са били заедно докато чичовците били в Атина .
Помня също, че вече е била женена, когато с Матиос планираха бягство, той беше уредил пари и документи и тя му каза, че е бременна и се отказаха да бягат. Има въпросителни, но съм почти сигурна.

Преди в Уикипедия имаше списък с имената на героите и срещу всяко име в колко сезона участва. От там се бях спойлнала за Петрос и знам за някои други неща, исках да погледна пише ли нещо за Матиос и Никифорос, но сега информацията я няма.

# 189
Може ли да попитам колко сезона е сериала? Има ли някъде епизодите да се гледат до края на самия сериал? Предварително благодаря за отговора.

# 190
Четете първия пост в темата винаги преди да питате Wink Има отговори на тези въпроси.

Епизодите на гръцки ги има в дейлимоушън

# 191
А дали Астерис няма да го отнесе сега пък заради Мандарина? Понеже той я намери и доведе , да не решат, че той я е отровил

# 192
Съмнява ме, но доктора може са го направи. Жал ми стана за кучето и баба Ирини.

# 193
Четете първия пост в темата винаги преди да питате Wink Има отговори на тези въпроси.

Епизодите на гръцки ги има в дейлимоушън
Благодаря Ви, не съм погледнала внимателно в темата, моля да ме извините.

# 194
Няма драма.
А Никифорос колко серии ще се чуди дали да отваря този плик  с ДНК теста или да не го отваря.  Мислех, че още в четвъртък ще стане ясно. В днешната серия пак се чуди, не отвори плика. Та ще почакаме до следващата серия.

А кой заплаши гаджето на Аргиро? Някой му каза по телефона, че брат му щял да пострада? Тук нещо не ми стана ясно. Кой е брат му и в какво са се забъркали?

Общи условия

Активация на акаунт